Hej, hej...
Wczoraj postanowiłam coś niecos porobić w domu (na spokojnie rzecz jasna), i czasu mi brakło [emoji1]
Saba17 - witaj wśród Nas [emoji3].
Coś wiecej napiszesz o sobie? W jakim wieku masz dzieci.
Misia, Madziazt - moja też czka pośladkami [emoji1]. Mój M uważa, że to pierdki nie czkawka [emoji1]
Paninka - mój chłop też czasami zapomni o jakimś rachunku... Na ogół jest to angielski Jagody lub "n" [emoji6].
Liluli - gratuluję udanej wizyty [emoji3]
Aniek - mam nadzieję, że wyniki są już o.k.
A co do imprezowania, i goszczenia imprezowiczow u siebie w trakcie ciąży w domu mam to samo zdanie [emoji4]. Zresztą ja lubię harmonię.. Jeżeli jest przegięcie tylko w 1 stronę to się w tym kisze.
Kasia - rodzic łokciem? [emoji1][emoji1][emoji1].
Co do narzekania... Taki naród niestety
Pumelova - my nie nadajemy drugich imion. Sami też tylko 1 mamy. Wystarczy, że mam długie imię, nazwisko panieńskie też do krótkich nie należało, po mezu to samo [emoji6]
Tymuniek - współczuję sytuacji z tą lekarską - zgłosiłabym to.
No dobra... Później odpisze dalej [emoji3]
Wczoraj postanowiłam coś niecos porobić w domu (na spokojnie rzecz jasna), i czasu mi brakło [emoji1]
Saba17 - witaj wśród Nas [emoji3].
Coś wiecej napiszesz o sobie? W jakim wieku masz dzieci.
Misia, Madziazt - moja też czka pośladkami [emoji1]. Mój M uważa, że to pierdki nie czkawka [emoji1]
Paninka - mój chłop też czasami zapomni o jakimś rachunku... Na ogół jest to angielski Jagody lub "n" [emoji6].
Liluli - gratuluję udanej wizyty [emoji3]
Aniek - mam nadzieję, że wyniki są już o.k.
A co do imprezowania, i goszczenia imprezowiczow u siebie w trakcie ciąży w domu mam to samo zdanie [emoji4]. Zresztą ja lubię harmonię.. Jeżeli jest przegięcie tylko w 1 stronę to się w tym kisze.
Kasia - rodzic łokciem? [emoji1][emoji1][emoji1].
Co do narzekania... Taki naród niestety
Pumelova - my nie nadajemy drugich imion. Sami też tylko 1 mamy. Wystarczy, że mam długie imię, nazwisko panieńskie też do krótkich nie należało, po mezu to samo [emoji6]
Tymuniek - współczuję sytuacji z tą lekarską - zgłosiłabym to.
No dobra... Później odpisze dalej [emoji3]