reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Leje i leje u mnie. Zapierdziel mam mega, wczoraj od rana do nocy na nogach z przerwą na obiad i dupa, macica tylko się spina. Na bierznie chyba wejdę po inaczej dupa ze spaceru..
Mam listę rzeczy, które chce dorobić typu prezenty dla synka etc.
Zauważyłam, że zmaga mnie do spania popołudniu no ale nie ma czasu na pierdoly.

Kciuki za dziś proszę, idę na masaż szyjki i gbs.
Myślę, że nic z tego nie wyjdzie i umówimy się od razu na wywoływanie.. Może się miło rozczaruje..
Lilith kciuki zaciśnięte!:)

reklama
Misia śpię przy otwartym oknie , więc jestem dobrze dotleniona , może regularnie melisę zacznę pić .. no zobaczymy . Pytałam ginkę o jakieś leki , ale powiedziała , że w ciąży to nie za bardzo , więc odpuściłam.

Lilith powodzenia :)

abed kciuki za wizytę zaciśnięte :)

Działam od rana z łazienką... została podloga. Ale już z górki. Muszę lecieć w międzyczasie do sklepu bo jeszcze śniadania nie zjadłam i coś na obiad kupić bo wczoraj przez to wszystko mąż sam musiał sobie ugotować ryż :p a dziś muszę nadrobić z czymś tresciwym :)
Poczytałam ale odpisze tematycznie pewnie wieczorem... :)
miłego dnia

:biggrin2:Witajcie.

Czekam kiedy mąż wstanie i zrobię szybko obiadek. Makaron z cynamonem serem i jabłkami. Coś mnie naszło na takie połączenie. Po obiadku jedziemy do ojca. Posadze kwiaty na balkonie i przed domem. Będę musiała ciągle przypominać aby podlewał ☺

Mąż też czasami chrapie. Zamykam mu nos on się budzi a ja udaję że śpię. :biggrin2:
Pomaga...

Mam 2 imię i to tylko problem. Świadectwo maturalne miałam wystawione z 1 imieniem i wiadomo dokument nieważny. Na nowe czekałam miesiąc. Jakbym po maturze szła od razu na studia to byłby problem z dostaniem się na uczelnie.

U rodziców są 2 małe kotki . Wytarmosze je:) piękne są. Czarno-biały i rudo-biały.

Kawę piję 1 rano rozpuszczalną z mlekiem

Buziaki.

Mam dziś mega dobry dzień bo okazało się że lokalna ustawa się zmieniła i dostanę dodatkowy 1000 zł za urodzenie dziecka :D generalnie dziewczyny polecam jak któraś z was ma zawód taki że musi należeć do jakiejś izby zawodowej to zorientować się czy ta izba nie ma w zwyczaju dać od siebie dodatkowego becikowego niezależnie od zarobków :)

Patuszka bardzo ładne zdjęcie :)

Pumelova ladnie Agatka rośnie, eh ten Twoj lekarz po co Cię straszy.. trzymam kciuki i wierzę, że urodzisz tak jak chcesz :) :*

Aha odespij teraz jak Ci się uda :)

Powiem Wam, ze ostatnio u mnie było tak że mąż spał w innym pokoju bo chorował cały czas i nie chciał mnie zarazić tow nocy budziła się z 3-4 razy a teraz jak razem śpimy to tylko raz w nocy wstaje do wc, ciekawe ;)

Aim super takie dodatkowe pieniądze :)

Lilith trzymam kciuki :)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja też mam dzisiaj na 15, teraz siedzę u fryzjera i już kolor się robi :)

Kawy nie pije w ogóle bo nigdy nie piłam chyba ze z MC bo mają tam dobrą ;)

Miłego dnia :)

reklama
cześć:)
aha jak dla mnie nie możesz spać przez stres kochana. Melise smiało można pić w ciąży także spróbuj nawet dwa razy dziennie.
misia rozsmieszyło mnie to smyranie po pośladku hehe Mój wprawdzie nie chrapie ale jak go smyram po pośladku to już mu od razu kosmate myśli przychodzą do głowy i po spaniu heh
Linoone no powiem Ci, że z tym imieniem to też mielibyśmy problem - jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że to dziewczynka i wymyslaliśmy imiona męskie to nic nam się nie podobało, nawet był to dla nas stresik...

O pomocy to już chyba sobie pisałyśmy kiedyś...chyba...:) Z tym, że od tego czasu nastąpiła zmiana w naszym myśleniu:) Myśleliśmy, że na mamie mojego R będziemy mogli polegać jakby co no ale okazało się, że tak, oczywiście ona bardzo chętna ale nie bezinteresownie...;) Za pomoc żąda posłuszeństwa - to my coś takiego mamy w d**** :) A moja mama od 3 lat spotyka się z takim panem, bardzo go lubię jako do pogadania ale partnerem nie jest fajnym - jakąś ku*** przysięgę sobie złożyli, że jedno bez drugiego nigdzie się nie rusza...normalnie przedszkole :D Także tego..moja mama zaoferowała pomoc jakby co no ale wiem, że to tak z grzeczności :D

Dziś mam położną. CHyba. Na karcie ciąży mam napisane 6.06 gdz 14.15... ale mam pewne obawy hehe bo zawsze tydzień wcześniej dostaję z ich systemu smsy z przypomnieniem o wizycie a tym razem cisza...a mamy lekki huragan i nie uśmiecha mi się iść na darmo :D chyba zadzwonię, żeby się upewnić :D W ogrósku mam taki 2,5 m krzak i poległ... R będzie miał co sprzątać...

Wczoraj oglądaliśmy cudny film, ogromnie polecam Wam i waszym partnerom bo uważam, że każdy ojciec powinien oglądnąć...ODWAŻNI

Do góry