Abed no trudno żebyś wodzila za nim wzrokiem całe zajęcia, przecież i tak nie wejdziesz tam bo domyślam się że siedzisz na widowni ubrana? U nas tak wygląda na basenie jak dzieciaczki mają zajecia.
Widzę że Twój synuś po przejściach już
ale to chyba normalne u dzieci?
zobaczymy. Ja byłam takim typem dziecka że jak się wywrocilam to płakałam tylko wtedy jak moja mama to widziala. Jak była za firanka to nie plakalam
Jenny nie ukrywam że wolę kanapkę z szynką niż same owoce bo ja się owocami nie najem
Miłego sprzątania
Liluli dawno nie było spagetti, dzieki, mam pomysł na obiad
aa no to ja mam blisko ta biedronke czyli gdzieś 800m to chodzę na nogach a poza tym zbieram pokemony to muszę nabijać km[emoji16][emoji16]
Ewella Twojego męża to pamiętam z warsztatów bo on jak się do Ciebie odwracal to profil widzialam
może bym poznała
udanych zakupów!
Misia haha w kupie razniej:-) jak wszystkie narzekamy:-) ten Twój ma operacje żylaka gdzieś tam między nogami?
bo mój dobry kumpel będzie miał robiona taka operacje, którego czerwca ma?
Linoone dziękujemy w imieniu pieselka:-) wychodzę z nim na ogród co 2 h ale strasznie smutny jest bidok
Od kiedy można używać chusty? Chyba nie ogarnęłam tematu a jednak chciałabym
Aim ja na Twoim miejscu, gdy Twój dzidz ma niską wagę urodzeniowa, pojechalabym do szpitala który ma najlepsza opiekę neonantologiczna.
Ika fajnie że wszystko ok
powodzenia na weselu, ciekawe ile wytrzymasz
Kasiulka w takim razie nie martwię się bo Ty nie miałaś problemów z karmieniem :-)
Postanowione - prasuje wszystko, dzieki!
Ewella Maziajka - wiecie od której jest giełda kwiatowa wasza czynna??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom