reklama
pumelova
Fanka BB :)
Kasiulka też fakt myślałam o odleżynach ale przecież nie będę bez ruchu
Katja Cieszę się że wszystko ok
Misia to będziesz miała słodką pamiątkę) też się zaczynam bać porodu jakoś mój mąż wie jak mnie wesprzeć 'jezus to już przecież miesiąc zostal, to już!'
Alex nieźle z tym wachaniem. Hahaha
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Katja Cieszę się że wszystko ok
Misia to będziesz miała słodką pamiątkę) też się zaczynam bać porodu jakoś mój mąż wie jak mnie wesprzeć 'jezus to już przecież miesiąc zostal, to już!'
Alex nieźle z tym wachaniem. Hahaha
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku ja przedwczoraj miałam okropny sen. Śniło mi się, że urodziłam ale mała się nie ruszała, była jak martwa. Otuliłam ją kocykiem i zaczęłam przytulać i płakać aż nagle poczułam jak prostuje nóżki i szuka piersi i zaczęłąm ją karmić. Matko, horror na początku. A mojemu Rafałowi to często się śni jak mała się śmieje, i już nawet mówi zaraz po urodzeniu hehe ostatnio mu powiedziała, że teraz musimy się nią opiekować bo już nie jest w brzuszku
Ale tu ruch..
Dex jest z 24 lipca ale miałam pecha bo to było najgoretsze lato UK wtedy
Z córa w maju, 11 lat temu tak samo. Wtedy to były jeszcze takie prawdziwe lata i zimy.
Linoone ani razu po 10 tc nie założyłam juz majtow w tej ciąży i teraz się motywuje, że już za tydzień lepiej chyba mieć..
Katja gratuluję udanej wizyty
Nie pomyślałam o podkładzie do auta.. Dziwnie jakoś, nie wierzę by nagle mi tak poszło. Przy 1 porodzie przebijane i mega wielkie ciepło. Przy córeczce w zeszłym roku samo poszło na wywołaniu.
Wczoraj miałam szyjkę 4cm z terminem na 26.6 ale ona zawsze problematyczna była.. Stąd cc. 2,7 to już nie taka długa choć zależy z jaką się startowało.
U mnie dopiero masazyk we wtorek teraz mamy zacząć stosować zwykle metody..
Dex jest z 24 lipca ale miałam pecha bo to było najgoretsze lato UK wtedy
Z córa w maju, 11 lat temu tak samo. Wtedy to były jeszcze takie prawdziwe lata i zimy.
Linoone ani razu po 10 tc nie założyłam juz majtow w tej ciąży i teraz się motywuje, że już za tydzień lepiej chyba mieć..
Katja gratuluję udanej wizyty
Nie pomyślałam o podkładzie do auta.. Dziwnie jakoś, nie wierzę by nagle mi tak poszło. Przy 1 porodzie przebijane i mega wielkie ciepło. Przy córeczce w zeszłym roku samo poszło na wywołaniu.
Wczoraj miałam szyjkę 4cm z terminem na 26.6 ale ona zawsze problematyczna była.. Stąd cc. 2,7 to już nie taka długa choć zależy z jaką się startowało.
U mnie dopiero masazyk we wtorek teraz mamy zacząć stosować zwykle metody..
A ja mam dzis dzien bycia ciapą ;p
Nic mi sie nie chce, nie moge sie zdecydowac na nic, nie wiem za co sie zabrać, wybór kupna lodów do domu stanowi dla mnie tak trudna decyzje, jak wybór samochodu... straszna dzis jestem, naprawde
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nic mi sie nie chce, nie moge sie zdecydowac na nic, nie wiem za co sie zabrać, wybór kupna lodów do domu stanowi dla mnie tak trudna decyzje, jak wybór samochodu... straszna dzis jestem, naprawde
paninka87
Fanka BB :)
Bab mi kiedys wpadl do kibelka .. Ale nauczki nie mam, ciągle coś zabieram do łazienki albo tel albo tablet.
U nas właśnie trwa burza ale to chyba nie koniec na dziś, na 17 konie może będą odwołane nie obrazilabym się
Siedzimy w ciemnościach aż chyba posniemy
M niedawno dzwoni ze kuzyn wycofuje się z wyjazdu do Londynu... jakbym mogła polecialabym ale byłabym tam kula u nogi a na koncert i tak bym nie poszła a wczoraj zrobili odprawę :/
Lecę po kawę bo rzeczywiście zasne...
Ja lodów nakupilam sporo ale najbardziej smakują mi big milki ..
U nas właśnie trwa burza ale to chyba nie koniec na dziś, na 17 konie może będą odwołane nie obrazilabym się
Siedzimy w ciemnościach aż chyba posniemy
M niedawno dzwoni ze kuzyn wycofuje się z wyjazdu do Londynu... jakbym mogła polecialabym ale byłabym tam kula u nogi a na koncert i tak bym nie poszła a wczoraj zrobili odprawę :/
Lecę po kawę bo rzeczywiście zasne...
Ja lodów nakupilam sporo ale najbardziej smakują mi big milki ..
reklama
Kasia [emoji23][emoji23][emoji23] mam podobnie
Jeszcze jak ćwiczyłam, to cos robiłam sensownego, a teraz....
Ale ogarnelam sie i ide wybrac lody. Pewnie zajmie mi to pol godziny, ale co tam ;D
Jeszcze jak ćwiczyłam, to cos robiłam sensownego, a teraz....
Ale ogarnelam sie i ide wybrac lody. Pewnie zajmie mi to pol godziny, ale co tam ;D