reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasiulka też fakt myślałam o odleżynach ale przecież nie będę bez ruchu:D

Katja Cieszę się że wszystko ok:)

Misia to będziesz miała słodką pamiątkę;)) też się zaczynam bać porodu jakoś:p mój mąż wie jak mnie wesprzeć 'jezus to już przecież miesiąc zostal, to już!'

Alex nieźle z tym wachaniem. Hahaha :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A mój ma w nosie :) taki typ - na wszystko wyj****e :) niczym się nie stresuje, uśmiech od ucha do ucha i luz na wszystko. Ja już mam stresa i śni się po nocach.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku ja przedwczoraj miałam okropny sen. Śniło mi się, że urodziłam ale mała się nie ruszała, była jak martwa. Otuliłam ją kocykiem i zaczęłam przytulać i płakać aż nagle poczułam jak prostuje nóżki i szuka piersi i zaczęłąm ją karmić. Matko, horror na początku. A mojemu Rafałowi to często się śni jak mała się śmieje, i już nawet mówi zaraz po urodzeniu hehe ostatnio mu powiedziała, że teraz musimy się nią opiekować bo już nie jest w brzuszku :D

Ale tu ruch..

Dex jest z 24 lipca ale miałam pecha bo to było najgoretsze lato UK wtedy :)
Z córa w maju, 11 lat temu tak samo. Wtedy to były jeszcze takie prawdziwe lata i zimy.

Linoone ani razu po 10 tc nie założyłam juz majtow w tej ciąży i teraz się motywuje, że już za tydzień lepiej chyba mieć..

Katja gratuluję udanej wizyty :)

Nie pomyślałam o podkładzie do auta.. Dziwnie jakoś, nie wierzę by nagle mi tak poszło. Przy 1 porodzie przebijane i mega wielkie ciepło. Przy córeczce w zeszłym roku samo poszło na wywołaniu.

Wczoraj miałam szyjkę 4cm z terminem na 26.6 ale ona zawsze problematyczna była.. Stąd cc. 2,7 to już nie taka długa choć zależy z jaką się startowało.

U mnie dopiero masazyk we wtorek :) teraz mamy zacząć stosować zwykle metody..

Bab mi kiedys wpadl do kibelka .. Ale nauczki nie mam, ciągle coś zabieram do łazienki albo tel albo tablet.
U nas właśnie trwa burza ale to chyba nie koniec na dziś, na 17 konie może będą odwołane :D nie obrazilabym się :)
Siedzimy w ciemnościach aż chyba posniemy :D
M niedawno dzwoni ze kuzyn wycofuje się z wyjazdu do Londynu... jakbym mogła polecialabym ale byłabym tam kula u nogi a na koncert i tak bym nie poszła :D a wczoraj zrobili odprawę :/
Lecę po kawę bo rzeczywiście zasne...
Ja lodów nakupilam sporo ale najbardziej smakują mi big milki .. :)

chyba też się kawki napiję ale dziś dla smaku po prostu:) A lody mam czekoladowo-pomarańczowe..pyychaa
Ola ciapowata to jestem pół ciąży, tyle rzeczy mogłabym zrobić i mi się nie chce.

reklama
Kasia [emoji23][emoji23][emoji23] mam podobnie :D
Jeszcze jak ćwiczyłam, to cos robiłam sensownego, a teraz....
Ale ogarnelam sie i ide wybrac lody. Pewnie zajmie mi to pol godziny, ale co tam ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry