reklama
Madziazt
Fanka BB :)
Piszecie o lodach, to i ja po pracy podjade do sklepu. Co prawda mam prawie pół szuflady w zamrażarce, ale mam ochotę na inne. Niestety ostatnio w sklepach jakieś braki jeśli chodzi o lody i żadne do końca nie spełniają moich oczekiwań. Moja córka to patrzy na mnie jak na wariatkę, która co drugi dzień 10 lodów przynosi do domu[emoji15]nigdy nie lubiłam lodów, a teraz żyć bez nich nie mogę!!![emoji38]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pumelova hehe fajnie że to do niego dociera, mój chyba jeszcze trochę nie czai, chociaż z tym samochodem go wzięło na szybko.
Kasia te sny są takie okropne, bardzo rzeczywiste, choć chciałabym żeby mi się przyśniło jak do młodego wołam bo ciągle nie wiem.
Też zrobię lodowy odpust i pójdę po paczkę i do sklepu.
U mnie słońce świeci ale coś jest z pogoda nie tak właśnie walnęłam 2 godzinna drzemkę. Chyba pierwszy raz od lutego kiedy byłam chora. Idę coś porobić bo wstyd.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia te sny są takie okropne, bardzo rzeczywiste, choć chciałabym żeby mi się przyśniło jak do młodego wołam bo ciągle nie wiem.
Też zrobię lodowy odpust i pójdę po paczkę i do sklepu.
U mnie słońce świeci ale coś jest z pogoda nie tak właśnie walnęłam 2 godzinna drzemkę. Chyba pierwszy raz od lutego kiedy byłam chora. Idę coś porobić bo wstyd.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi niedawno mówili,że byle powyżej 2,8cm ale to było chwilę temu, jakieś 3 tygodnie temu, 2 tygodnie temu była 4,2cm a tydzień temu jakoś 3,6cm. Aleee aleee holendrzy chyba mają problemy z pomiarami haha u nich noworodek 56cm. to jest w ogóle nadzwyczajnie długi tutaj to tak 48-52 cm. standardowo, nie wiem jak oni te dzieci mierzą. Jak siostra mojego M mówi,że syn miał 48cm i 3,8 kg. Klocek przy takiej długości (?) Może oni jakoś inaczej wszystko mierząPaalinaa mówisz że 2,7 cm to krótka szyjka?zielona jestem w tym temacie.
Katja , dobrze,że pomiary ok Ja miałam usg pomiarowe tydzień temu,więc też dokładnie 34+1 i waga 2,6kg. i właśnie coś,że brzuszek większy, a 5 tygodni wcześniej wszystko idealnie. Ale już przy USG mi mówiła,że nie każdy jest taki sam. Ale tak im nie ufam,że nic a nic nie sugeruję się tą ich oszacowaną wagą.
Ja już teraz jestem na etapie "po strachu". Już mnie poród nie martwi, po prostu nie mogę się doczekać,żeby mieć to za sobą. Jest mi już ciężko, do tego jest za ciepło. RLS mnie zabija. Mam ochotę na zimne piwo i spanie na brzuchu. Wystarczy już tego więzienia we własnym ciele Ale już bliżej niż dalej
Paninka na koncert do Londynu? No ja bym chyba umarła ze strachu po ostatnich wydarzeniach....
Lody u nas cały rok są w zamrażalniku,więc i teraz cała szuflada. Wczoraj wypróbowałam na zgagę i trochę mi zelżała po lodzie. Więc lody to lekarstwooo!
Ja dziś trochę porobiłam i już wiem,że odchoruję to wieczorem bólem pleców ale co poradzić jak nic się samo zrobić nie chce ??
Hej
Gratuluję wizyt i badań.
U mnie bylo bardzo cieplo duszno i byla burza a teraz fajne chłodne powietrze.
Kasia nie podpowiem bo przy corce to jak chciala mnie jeszcze położyć na salę to stwierdzila że zbada i mogę iść spać bo rozwarcia nie było i wtedy mi odeszly-albo przebila specjalnie żeby przyspieszyc. Podobno były zielonkawe ale byłam w 41tyg więc to też dlatego.
Aim to lez i czytaj, wiem że łatwo się mówi ale dla dzieciatek warto się poświęcić (mówię to już z doświadczenia-marzyłam o spacerach a musiałam dużo lezec i może dlatego moja szyjka przy badaniu wychodzi taka długa i zamknięta ostatnio ponad 5)
Wczoraj przeszłam z kościoła około 1.5-2km i ledwo doszłam ledwo się toczac-żółw by mnie wyprzedził
Ola to w podobnym czasie będziemy mialy te badania-tylko nie wiem czy ja też będę miała płatne czy nie.
Tymuniek oszczędzaj się!
Maziajka super waga-gratuluję! To dzień przed końcem roku szkolnego
Chybra super wieści!!!! I gratulacje dla synka za pierwsze sukcesy!
Abed to zdrówka dla męża i chociaż sama nie będziesz tylko uważaj żeby Cie nie zaraził!
Tea brzuch coraz większy i może trochę niżej ale pępek i tak będę widziała bo mój wystaje Nie dziwie sie nerwow-na sama myśl chyba bym urodziła!
Kasia super ten album-też zaczęłam myśleć o takim-corce nie kupiliśmy i żałuję. Później fajna pamiątke będą dzieci miały.
Lilith noooo to super z tą szyjka-niech będzie zamknięta i dopiero przy porodzie szybko się skróci, a tydzień szybko minie
Jenny i Aga powodzenia jutro na wizytach i zdrówka dla córci-jeśli to faktycznie ospa to oby łagodnie ją przeszła.
Integral nie przejmuj się wagą-każdy maluszek rozwija się w swoim tempie a w 2 miesiace waga może bardzo zmienić się-teraz dzieci najwięcej przybierają.
I super jeśli faktycznie dostaniesz te wyprawki tym bardziej że piszesz ze to dalekie znajome
Pola kciuki za wizyte!
Lecimy na majówkę i biały tydzien do kościoła i świece muszą zabrać bo w niedziele nic nie mieli.
Gratuluję wizyt i badań.
U mnie bylo bardzo cieplo duszno i byla burza a teraz fajne chłodne powietrze.
Kasia nie podpowiem bo przy corce to jak chciala mnie jeszcze położyć na salę to stwierdzila że zbada i mogę iść spać bo rozwarcia nie było i wtedy mi odeszly-albo przebila specjalnie żeby przyspieszyc. Podobno były zielonkawe ale byłam w 41tyg więc to też dlatego.
Aim to lez i czytaj, wiem że łatwo się mówi ale dla dzieciatek warto się poświęcić (mówię to już z doświadczenia-marzyłam o spacerach a musiałam dużo lezec i może dlatego moja szyjka przy badaniu wychodzi taka długa i zamknięta ostatnio ponad 5)
Wczoraj przeszłam z kościoła około 1.5-2km i ledwo doszłam ledwo się toczac-żółw by mnie wyprzedził
Ola to w podobnym czasie będziemy mialy te badania-tylko nie wiem czy ja też będę miała płatne czy nie.
Tymuniek oszczędzaj się!
Maziajka super waga-gratuluję! To dzień przed końcem roku szkolnego
Chybra super wieści!!!! I gratulacje dla synka za pierwsze sukcesy!
Abed to zdrówka dla męża i chociaż sama nie będziesz tylko uważaj żeby Cie nie zaraził!
Tea brzuch coraz większy i może trochę niżej ale pępek i tak będę widziała bo mój wystaje Nie dziwie sie nerwow-na sama myśl chyba bym urodziła!
Kasia super ten album-też zaczęłam myśleć o takim-corce nie kupiliśmy i żałuję. Później fajna pamiątke będą dzieci miały.
Lilith noooo to super z tą szyjka-niech będzie zamknięta i dopiero przy porodzie szybko się skróci, a tydzień szybko minie
Jenny i Aga powodzenia jutro na wizytach i zdrówka dla córci-jeśli to faktycznie ospa to oby łagodnie ją przeszła.
Integral nie przejmuj się wagą-każdy maluszek rozwija się w swoim tempie a w 2 miesiace waga może bardzo zmienić się-teraz dzieci najwięcej przybierają.
I super jeśli faktycznie dostaniesz te wyprawki tym bardziej że piszesz ze to dalekie znajome
Pola kciuki za wizyte!
Lecimy na majówkę i biały tydzien do kościoła i świece muszą zabrać bo w niedziele nic nie mieli.
aha83
kwietniówka '09
Hejka,
Ja dochodzę do siebie po zarwanej nocy i mam zamiar Was doczytać, strasznie płodne jesteście dziś.
Truskawka fajnie, że się odezwałaś, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
Ja Was będę czytać, a dla relaksu załączam filmik [emoji6] ja się mega wzruszyłam. Wczoraj na spotkaniu warszawskim o tym wspominałam [emoji4] i mi się przypomniało
https://szpitalmadalinskiego.pl/sit...zien Kangurowania_14.05.2017_B0EA17AY0809.mp4
Ja dochodzę do siebie po zarwanej nocy i mam zamiar Was doczytać, strasznie płodne jesteście dziś.
Truskawka fajnie, że się odezwałaś, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
Ja Was będę czytać, a dla relaksu załączam filmik [emoji6] ja się mega wzruszyłam. Wczoraj na spotkaniu warszawskim o tym wspominałam [emoji4] i mi się przypomniało
https://szpitalmadalinskiego.pl/sit...zien Kangurowania_14.05.2017_B0EA17AY0809.mp4
Emol
Tak na szybko pisze. Dzisiaj byłam u lekarza. Na ktg wyszło mi że mam skurcze regularne co 5 min, ale nie bolesne. Nawet nie wiedzialam. Myślałam że Artur się wypina.
A na samej wizycie pobierany został wymaz przeciw bakteriom. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
A na samej wizycie pobierany został wymaz przeciw bakteriom. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewella90
Truskawka trzymam kciuki za Was
Aha widziałam wtedy te wiadomości, fajne
Paninka dokładnie dlaczego mieszkanie samo się nie sprząta ?
Lody..właśnie byłam w kauflandzie na zakupach to zjadłam big milka
Dzisiaj mega gorąco było, teraz słońce zaszło i fajnie wieje, zapowiadają burze.
Odstapilam Małej półkę w łazience, a jutro zaczynam pranie jej ciuszków
Aha widziałam wtedy te wiadomości, fajne
Paninka dokładnie dlaczego mieszkanie samo się nie sprząta ?
Lody..właśnie byłam w kauflandzie na zakupach to zjadłam big milka
Dzisiaj mega gorąco było, teraz słońce zaszło i fajnie wieje, zapowiadają burze.
Odstapilam Małej półkę w łazience, a jutro zaczynam pranie jej ciuszków