reklama
Na zatoki jeszcze najlepsze plukanko.
Emol dobrze, że tak się to skończyło i ze nagły strach/emocje nie zaszkodzily, bo to taki wywolywacz. Niestety tacy nierozsadni ludzie często się zdarzają.
Tymuniek daj znać co i jak jutro
Chybryda powodzenia z remontem i na wizycie oczywiście.
Aga przeleci raz dwa, teraz na końcówce tak jest a jeszcze pogoda i przygotowania swoje robią i czas szybciej ucieka.
Mąż uszyl zdjęcia po ciemku ale widać. Jest fajowy.
Emol dobrze, że tak się to skończyło i ze nagły strach/emocje nie zaszkodzily, bo to taki wywolywacz. Niestety tacy nierozsadni ludzie często się zdarzają.
Tymuniek daj znać co i jak jutro
Chybryda powodzenia z remontem i na wizycie oczywiście.
Aga przeleci raz dwa, teraz na końcówce tak jest a jeszcze pogoda i przygotowania swoje robią i czas szybciej ucieka.
Mąż uszyl zdjęcia po ciemku ale widać. Jest fajowy.
Załączniki
Karuzela
Fanka BB :)
Tymuniem trzumam kciuki!
Lilith ale śliczny kokon :-O
Oliweczka, Emol przybijam piątkę z przeziębieniem. Chyba też mi na zatoki poszło. Dziś będę ratować się i inhalacjami ż soli fizjologicznej albo jej stez. wersji- nebudose.
Dziś chyba pobiłam rekord- jak wstałam do toalety o 3 tak już nie usnelam:-/ to będzie długi dzień dobrze że chociaż słoneczny. Miłego :-)
Lilith ale śliczny kokon :-O
Oliweczka, Emol przybijam piątkę z przeziębieniem. Chyba też mi na zatoki poszło. Dziś będę ratować się i inhalacjami ż soli fizjologicznej albo jej stez. wersji- nebudose.
Dziś chyba pobiłam rekord- jak wstałam do toalety o 3 tak już nie usnelam:-/ to będzie długi dzień dobrze że chociaż słoneczny. Miłego :-)
Misia, cudne pazurki
Tymuniek, kciuki!
Chybra, oby remont się skończył planowo! Trzymam kciuki za wizytę
Lilith, piękny kokon! Zdolnego masz męża.
Karuzela, współczuję niewyspania..
U mnie też słoneczko i już ponad 15 stopni, a nie ma nawet 7. Także to będzie dobry dzień! I dziś mam szkołę rodzenia. Ma być o porodzie, całym przebiegu. Dziś też ma być wreszcie kurier z gemini i drugi z kurier z kocykami dla małego. Ahh uwielbiam zakupy
Tymuniek, kciuki!
Chybra, oby remont się skończył planowo! Trzymam kciuki za wizytę
Lilith, piękny kokon! Zdolnego masz męża.
Karuzela, współczuję niewyspania..
U mnie też słoneczko i już ponad 15 stopni, a nie ma nawet 7. Także to będzie dobry dzień! I dziś mam szkołę rodzenia. Ma być o porodzie, całym przebiegu. Dziś też ma być wreszcie kurier z gemini i drugi z kurier z kocykami dla małego. Ahh uwielbiam zakupy
Ostatnia edycja:
ewella90
Hej
Chyba no to u Ciebie dzisiaj koniec remontu u mnie początek kciuki za wizytę
Tymuniek trzymam kciuki, napisz później
Oliweczka, Emol, Karuzela zdrówka, żeby szybko przeszło.
Lilith ładny kokon.
Misia ładne paznokcie jak zawsze
Ja właśnie czekam na pana, który zaczyna dzisiaj remont ale się cieszę
Później musze jechać do dentysty bo wczoraj mi się orzeszków zachciało i pękł mi ząb
A wieczorem tez szkoła rodzenia dzisiaj druga część pielęgnacji
Słońca u nas nie ma jak narazie może jeszcze się pokaże
Miłego dnia
Chyba no to u Ciebie dzisiaj koniec remontu u mnie początek kciuki za wizytę
Tymuniek trzymam kciuki, napisz później
Oliweczka, Emol, Karuzela zdrówka, żeby szybko przeszło.
Lilith ładny kokon.
Misia ładne paznokcie jak zawsze
Ja właśnie czekam na pana, który zaczyna dzisiaj remont ale się cieszę
Później musze jechać do dentysty bo wczoraj mi się orzeszków zachciało i pękł mi ząb
A wieczorem tez szkoła rodzenia dzisiaj druga część pielęgnacji
Słońca u nas nie ma jak narazie może jeszcze się pokaże
Miłego dnia
Tymuniek kciuki zaciśnięte.
Chirowitkom zdrowia życzę.
Lilith super ten kokon.
Chybra oby dziś był koniec prac remontowych.
Ewella a u Ciebie tez niech się szybko skończy. Oj współczuję zęba. Nie dość że ból to jeszcze spory wydatek.
Ja też lecę na wizytę, do poradni cukrzcowej i oddać krew na badania, ale jeszcze potęguje trochę. Takie miłe i ciepłe to łóżko
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Chirowitkom zdrowia życzę.
Lilith super ten kokon.
Chybra oby dziś był koniec prac remontowych.
Ewella a u Ciebie tez niech się szybko skończy. Oj współczuję zęba. Nie dość że ból to jeszcze spory wydatek.
Ja też lecę na wizytę, do poradni cukrzcowej i oddać krew na badania, ale jeszcze potęguje trochę. Takie miłe i ciepłe to łóżko
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego dnia dziewczyny
Tymuniek - kciuki zaciśnięte - czekamy na informacje...
Lilith - Twój maż ma chyba wiele talentów ...gratuluje piekne 'gniazdko" bo chyba tak sie to nazywa ...
Pisłayscie wczesnije o porodach ...wiec postanowiłam sie nie właczaczac co by sie nie nakrecac...tez jestesm przerażona ..mimo, ze pierwszy poszedł szybko ...to bólu sie nie zapomina ....ale mam nadzieje ze bedzie dobrze ..wyjscia nie ma ....a po cc ...tez bedzie boleć ...
Emol - ja chyba po takim spotkaniu z psem od razu trafiłabym na pordówke ...pewnie bym się przeraziła na maksa ....
Linoone - Ty już też jestesć na L4 czy jeszcze pracujesz? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę ..ale chyba długo planowałas popracować
Karuzela - długiego miłego dnia tobie życzę - moze uda sie Tobie pojsc na jakas drzemke w ciagu dnia
Ja musiałaym pojsc po mały worek ziemi do kwiatków i odżywkę do nich ...ale może uda sie to zrobic ok 11. wczesniej to praswoanie czeka ..
Aga_k_M - jak plany przeprowadzkowe ? Zdarzycie ze wszytkim przed porodem ?
U mnie tak było że przy koncówce pierwszej ciazy mielimsy dom przygotowany do przeprowadzki ..posprztany itd ..ale do porodu czekalismy u rodziców...a po pordzie ze szpitala prosto do siebie ...i tak zaczeło sie nasze wspólne życie we trójkę
Tymuniek - kciuki zaciśnięte - czekamy na informacje...
Lilith - Twój maż ma chyba wiele talentów ...gratuluje piekne 'gniazdko" bo chyba tak sie to nazywa ...
Pisłayscie wczesnije o porodach ...wiec postanowiłam sie nie właczaczac co by sie nie nakrecac...tez jestesm przerażona ..mimo, ze pierwszy poszedł szybko ...to bólu sie nie zapomina ....ale mam nadzieje ze bedzie dobrze ..wyjscia nie ma ....a po cc ...tez bedzie boleć ...
Emol - ja chyba po takim spotkaniu z psem od razu trafiłabym na pordówke ...pewnie bym się przeraziła na maksa ....
Linoone - Ty już też jestesć na L4 czy jeszcze pracujesz? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę ..ale chyba długo planowałas popracować
Karuzela - długiego miłego dnia tobie życzę - moze uda sie Tobie pojsc na jakas drzemke w ciagu dnia
Ja musiałaym pojsc po mały worek ziemi do kwiatków i odżywkę do nich ...ale może uda sie to zrobic ok 11. wczesniej to praswoanie czeka ..
Aga_k_M - jak plany przeprowadzkowe ? Zdarzycie ze wszytkim przed porodem ?
U mnie tak było że przy koncówce pierwszej ciazy mielimsy dom przygotowany do przeprowadzki ..posprztany itd ..ale do porodu czekalismy u rodziców...a po pordzie ze szpitala prosto do siebie ...i tak zaczeło sie nasze wspólne życie we trójkę
paninka87
Hej witajcie po weekendzie. Za nami intensywne urodzinki więc dziś mam dzień lenia.
W sb byliśmy nad jeziorkiem, mąż oglądać mecz my na lody i pospacerować. Cieplutko u nas choć dziś w nocy popadalo, przyda się żeby trawka wzrosła.
Wczoraj szykowanko już od rana bo goście na obiedzie kawie i kolacji. Ale dziś nie muszę zastanawiać się nad obiadem.
W sobotę organizujemy jeszcze dla przedszkolaków ale to w sali zabaw.
Lilith przepiękny kokon, ja mam w planach zamówić, ale własnoręcznie wykonany cieszy bardziej zwłaszcza przez męża
Tymuniek powodzenia
Emol psiaków się nie boję ale po takim zdarzeniu miałabym duży respekt do nich.
Powiem Wam że jak chodziłam do pracy miałam więcej sił, werwy najgorzej przystopowac, się położyć. Wdroże chyba jakieś poranne spacery choć wiadomo nie zawsze się chce
Ooo dziś intensywne kopanie mamuśki 10 tyg nam zostało do wyklucia...
W sb byliśmy nad jeziorkiem, mąż oglądać mecz my na lody i pospacerować. Cieplutko u nas choć dziś w nocy popadalo, przyda się żeby trawka wzrosła.
Wczoraj szykowanko już od rana bo goście na obiedzie kawie i kolacji. Ale dziś nie muszę zastanawiać się nad obiadem.
W sobotę organizujemy jeszcze dla przedszkolaków ale to w sali zabaw.
Lilith przepiękny kokon, ja mam w planach zamówić, ale własnoręcznie wykonany cieszy bardziej zwłaszcza przez męża
Tymuniek powodzenia
Emol psiaków się nie boję ale po takim zdarzeniu miałabym duży respekt do nich.
Powiem Wam że jak chodziłam do pracy miałam więcej sił, werwy najgorzej przystopowac, się położyć. Wdroże chyba jakieś poranne spacery choć wiadomo nie zawsze się chce
Ooo dziś intensywne kopanie mamuśki 10 tyg nam zostało do wyklucia...
reklama
Emol
Lilith i pozostałe dziewczyny: też mam psa i jak nie jestem pewna jego reakcji to go zapinam na smycz. A potem za naszymi plecami ten sam pies warczy na innego z którym jakąś pani sobie wyszła. Nie wychowany pies.
Prawie się rozplakalam po wszystkim, jak adrenalina mi opadła. Pewnie jakbym szła sama to opierdzielilam ta dziewczynę, ale tak to Kuba interweniował.
Dzisiaj została mi jedna rana z małym strupem od górnego zęba, a po drugiej stronie ręki mam siniaczka.
Tymuniek daj znać ja mam jutro wizytę I ktg, ale pewnie dostanę zwykle skierowanie na krew i mocz w sprawie tego żelaza.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie się rozplakalam po wszystkim, jak adrenalina mi opadła. Pewnie jakbym szła sama to opierdzielilam ta dziewczynę, ale tak to Kuba interweniował.
Dzisiaj została mi jedna rana z małym strupem od górnego zęba, a po drugiej stronie ręki mam siniaczka.
Tymuniek daj znać ja mam jutro wizytę I ktg, ale pewnie dostanę zwykle skierowanie na krew i mocz w sprawie tego żelaza.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: