reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita a nie możesz im wprost powiedzieć, że teraz się kladzieszi niech wpadną kiedy indziej? Bo w sumie to co to za znajomi, skoro nie umieją uszanować Ciebie i to jezszce teraz??

Kasia przy cc powinien mieć wolne ale nie mam pewności. Jak Twoje nastawienie? Oglądasz One born?? Przerabiam każdy odcinek, bo to jeszcze od nas :p

Emol dziwna łaska.. Z Twoja ręką wszystko dobrze??

Misia piękne, jak zwasze zresztą. Ty kiedyś odpocznij sobie, bontez szalejesz widzę i ciągle zarobiona jesteś.

reklama
A co to one born?;) A moje nastawienie jest ok, jestem spokojna;)

Emol kurcze niebezpieczna sytuacja, przecież ten piesek mógł mieć wscieklizne.Szkoda, że nie wzięliście namiarów do tej dziewczyny.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Emol - współczuję bardzo . Mam nadzieję, że z ręką wszystko w porządku, a psiak nie nosi w sobie żadnej choroby . Nie chce nawet pomyśleć co by było gdybyś nie zdążyła się zasłonić... Albo gdyby to psisko zaatakowało dziecko. Dziewczynka biorąc psa na spacer powinna wykazać się jakaś odpowiedzialnością, a bardziej jej rodzice... Noszz... kurde - ludziskom brakuje fantazji. Trzeba było wziąść nr do Rodziców tej dziewczyny, zadzwonić i opowiedzieć co zaszło.

Misia - przepiękny kolorek! Skracalas? Jak dla mnie one nadal są mega długie [emoji1]. Piękne!
A teraz sama też powinnaś udać się na należny odpoczynek [emoji4]

Aim - piękny dystans [emoji4]. Oby nie był bolesny w nocy w skutkach.

Lilith - o zesz! 29 dni!!! Dla mnie to jak JUZ [emoji3]. Ale to zlecialo.

Kurde dziewczyny chyba za bardzo poczułam wiosnę :( lody i klapki mnie załatwiły.. rano czułam sie jako tako a im bardziej idziemy w noc jest gorzej..

Troszkę podrapuje mnie gardło,
Oczy ciężkie, stan podgorączkowy i z nosa leci niemiłosiernie..

Nie wspomnę ze mama i młody tez przeziębieni a "starzy" wracają:
Moj mąż 21.06
Tata 28.06
A termin na 7.07.. wszystko na ostrzu noża :O

Ale do brzegu :jak myślicie co moge łyknąć? Cały dzien pije rumianek z miodem i cytryna ale myśle o paracetamolu bo w sumie tylko to z takich rzeczy dla ciężarnych mama ma w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia:
Link do: One Born Every Minute - All 4

Osobiście pomaga mi, niektóre położne nawet poznaje z poprzednich porodów :)

Aga niedawno pamiętam jak było 50.. Czas się może skrócić jeśli coś po masażu by samo ruszyło ale wątpię :)

Oliweczka, mleko z czosnkiem i miodem, ratowalo mnie już parę razy. Albo herbata z sokiem z malin, cytryna, miodem i płukanie gardła solą. Do tego inhalacja dobra.

Oliweczka - jak najbardziej możesz lyknac paracetamol. Dalej też kontynuuj mikstury na bazie miodu. Dobre są też preparaty z serii PRE NA LEN [emoji3]

Lilith - mi aplikacja wskazuje 54 dni, ale... Nie dociera to do mnie [emoji33]

Aniek 42 a w życiu bym nie chciała w domu rodzić, no coś Ty :-p Aż takim hardcorem nie jestem hehe. Chodziło mi o początek w domu, a nie w szpitalu i żeby pojechać na sam poród, 3 dni i do domku :laugh2: Bo mam wrażenie, że gdy będę dłużej to zatęsknię się za synem. Przy pierwszym razie przez tydz byłam w szpitalu i codziennie ryczałam( wtedy tylko za mężem). Z drugiej str może uda się tam odpocząć, któż to wie :blink:

Oliweczka herbatki z miodem i cytryną, tantum verde , inhalacje oraz smarowanie Amolem mi pomagały, a i Paracetamol jest ok.

Też jestem nieogar i wszystko mi leci i również na finishu ciąży, przy porodzie i po plułam jadem do męża aby mnie nie tykał i nie oddychał w moją str :-D

I my dwa spacery zaliczyliśmy, a teraz po prysznicu leżę, a Leoś ładuje mnie z każdej str. Uwaga jutro mają u nas remont skończyć! :-D Oby oby! A i o 14 wizyta. No to do jutra ;-) ;) Już mi odpukać przeszedł ten dół.

Kurde dziewczyny chyba za bardzo poczułam wiosnę :( lody i klapki mnie załatwiły.. rano czułam sie jako tako a im bardziej idziemy w noc jest gorzej..

Troszkę podrapuje mnie gardło,
Oczy ciężkie, stan podgorączkowy i z nosa leci niemiłosiernie..

Nie wspomnę ze mama i młody tez przeziębieni a "starzy" wracają:
Moj mąż 21.06
Tata 28.06
A termin na 7.07.. wszystko na ostrzu noża :O

Ale do brzegu :jak myślicie co moge łyknąć? Cały dzien pije rumianek z miodem i cytryna ale myśle o paracetamolu bo w sumie tylko to z takich rzeczy dla ciężarnych mama ma w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paracetamol można, moja gin mi mówiła ze jak gorączka to właśnie to. Ja ostatnio brałam jak miałam straszna migrenę i od razu pomogło.
Ale gdzie czytałam ze najwyżej 2 na dobę i max 3 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith, Aga km, z ręką ok, tylko mam takie ranki po zębach. Dobrze że na brzuch nie poleciał. Laska powinna iść na szkolenie z psem bo normalne zwierzę widzi ciążę i zmieniają zachowanie instynktownie na bezpieczne. A tu to szok.

Misia jakie ładne i długie pazurki. Ja mam takie słabe, nawet nie miałabym na czym przedłużyć ;(

Oliweczka ja również chora, leci z nosa i tak jak lilith pisala, mi pomaga sok z malin na gorąco

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry