reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita a nie możesz im wprost powiedzieć, że teraz się kladzieszi niech wpadną kiedy indziej? Bo w sumie to co to za znajomi, skoro nie umieją uszanować Ciebie i to jezszce teraz??

Kasia przy cc powinien mieć wolne ale nie mam pewności. Jak Twoje nastawienie? Oglądasz One born?? Przerabiam każdy odcinek, bo to jeszcze od nas :p

Emol dziwna łaska.. Z Twoja ręką wszystko dobrze??

Misia piękne, jak zwasze zresztą. Ty kiedyś odpocznij sobie, bontez szalejesz widzę i ciągle zarobiona jesteś.

reklama
A co to one born?;) A moje nastawienie jest ok, jestem spokojna;)

Emol kurcze niebezpieczna sytuacja, przecież ten piesek mógł mieć wscieklizne.Szkoda, że nie wzięliście namiarów do tej dziewczyny.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Emol - współczuję bardzo . Mam nadzieję, że z ręką wszystko w porządku, a psiak nie nosi w sobie żadnej choroby . Nie chce nawet pomyśleć co by było gdybyś nie zdążyła się zasłonić... Albo gdyby to psisko zaatakowało dziecko. Dziewczynka biorąc psa na spacer powinna wykazać się jakaś odpowiedzialnością, a bardziej jej rodzice... Noszz... kurde - ludziskom brakuje fantazji. Trzeba było wziąść nr do Rodziców tej dziewczyny, zadzwonić i opowiedzieć co zaszło.

Misia - przepiękny kolorek! Skracalas? Jak dla mnie one nadal są mega długie [emoji1]. Piękne!
A teraz sama też powinnaś udać się na należny odpoczynek [emoji4]

Aim - piękny dystans [emoji4]. Oby nie był bolesny w nocy w skutkach.

Lilith - o zesz! 29 dni!!! Dla mnie to jak JUZ [emoji3]. Ale to zlecialo.

Kurde dziewczyny chyba za bardzo poczułam wiosnę :( lody i klapki mnie załatwiły.. rano czułam sie jako tako a im bardziej idziemy w noc jest gorzej..

Troszkę podrapuje mnie gardło,
Oczy ciężkie, stan podgorączkowy i z nosa leci niemiłosiernie..

Nie wspomnę ze mama i młody tez przeziębieni a "starzy" wracają:
Moj mąż 21.06
Tata 28.06
A termin na 7.07.. wszystko na ostrzu noża :O

Ale do brzegu :jak myślicie co moge łyknąć? Cały dzien pije rumianek z miodem i cytryna ale myśle o paracetamolu bo w sumie tylko to z takich rzeczy dla ciężarnych mama ma w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia:
Link do: One Born Every Minute - All 4

Osobiście pomaga mi, niektóre położne nawet poznaje z poprzednich porodów :)

Aga niedawno pamiętam jak było 50.. Czas się może skrócić jeśli coś po masażu by samo ruszyło ale wątpię :)

Oliweczka, mleko z czosnkiem i miodem, ratowalo mnie już parę razy. Albo herbata z sokiem z malin, cytryna, miodem i płukanie gardła solą. Do tego inhalacja dobra.

Oliweczka - jak najbardziej możesz lyknac paracetamol. Dalej też kontynuuj mikstury na bazie miodu. Dobre są też preparaty z serii PRE NA LEN [emoji3]

Lilith - mi aplikacja wskazuje 54 dni, ale... Nie dociera to do mnie [emoji33]

Aniek 42 a w życiu bym nie chciała w domu rodzić, no coś Ty :-p Aż takim hardcorem nie jestem hehe. Chodziło mi o początek w domu, a nie w szpitalu i żeby pojechać na sam poród, 3 dni i do domku :laugh2: Bo mam wrażenie, że gdy będę dłużej to zatęsknię się za synem. Przy pierwszym razie przez tydz byłam w szpitalu i codziennie ryczałam( wtedy tylko za mężem). Z drugiej str może uda się tam odpocząć, któż to wie :blink:

Oliweczka herbatki z miodem i cytryną, tantum verde , inhalacje oraz smarowanie Amolem mi pomagały, a i Paracetamol jest ok.

Też jestem nieogar i wszystko mi leci i również na finishu ciąży, przy porodzie i po plułam jadem do męża aby mnie nie tykał i nie oddychał w moją str :-D

I my dwa spacery zaliczyliśmy, a teraz po prysznicu leżę, a Leoś ładuje mnie z każdej str. Uwaga jutro mają u nas remont skończyć! :-D Oby oby! A i o 14 wizyta. No to do jutra ;-) ;) Już mi odpukać przeszedł ten dół.

Kurde dziewczyny chyba za bardzo poczułam wiosnę :( lody i klapki mnie załatwiły.. rano czułam sie jako tako a im bardziej idziemy w noc jest gorzej..

Troszkę podrapuje mnie gardło,
Oczy ciężkie, stan podgorączkowy i z nosa leci niemiłosiernie..

Nie wspomnę ze mama i młody tez przeziębieni a "starzy" wracają:
Moj mąż 21.06
Tata 28.06
A termin na 7.07.. wszystko na ostrzu noża :O

Ale do brzegu :jak myślicie co moge łyknąć? Cały dzien pije rumianek z miodem i cytryna ale myśle o paracetamolu bo w sumie tylko to z takich rzeczy dla ciężarnych mama ma w domu :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paracetamol można, moja gin mi mówiła ze jak gorączka to właśnie to. Ja ostatnio brałam jak miałam straszna migrenę i od razu pomogło.
Ale gdzie czytałam ze najwyżej 2 na dobę i max 3 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith, Aga km, z ręką ok, tylko mam takie ranki po zębach. Dobrze że na brzuch nie poleciał. Laska powinna iść na szkolenie z psem bo normalne zwierzę widzi ciążę i zmieniają zachowanie instynktownie na bezpieczne. A tu to szok.

Misia jakie ładne i długie pazurki. Ja mam takie słabe, nawet nie miałabym na czym przedłużyć ;(

Oliweczka ja również chora, leci z nosa i tak jak lilith pisala, mi pomaga sok z malin na gorąco

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry