reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia bardzo lubię gorzka i Linda smakołyki czasem też się skuszę.

Pumelova co Ty mówisz, zawsze dobrze się prezentujesz.

Truskawka coś zwiewnego najlepiej. Juz się sukienek nie mogę doczekać, nie dość ze na ciążę idealne to po również. Tylko ta pogoda..

Kasiulka a co to ten cewnik? To to samo co balonik? Zaraz wygoogluje :p

Ola to nieciekawie kurcze a co lekarz na to?

reklama
Ostatnio lekarz powiedział, ze to nic i jest ok. A teraz mam wizytę w pt, dzis odebrałam wyniki tylko.
Mocz ok, pozostałe wskaźniki z morfologii ok. No ale
To mnie martwi :/ nie sa bardzo przekroczone, to fakt. Ale jednak sa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova gratuluje!! A czemu nie powinno sie przenosic? Bo lozysko szybciej sie starzeje

Lilth tak to ten balonik :D

Chybra ciesze sie, ze umi u Ciebie ok. Szkoda stluczki, ale dobrze ze bez szwanku. Kg idziemy bardzo podobnie

Dobry wieczór[emoji4]

Niby mam sporo wolnego czasu, a brakuje na wszystko. W weekend nadrobię zaległości i postaram się chociaż troszkę poodpisywać na Wasze posty

Inka, zastrzyki mam w uda. Na brzuchu nie ma jak spokojnie chwycić fałdy skóry, więc pozostają uda. Rodzice mi robią, sama nie jestem w stanie wbić sobie igły (komuś wszystko, sobie nic). Kłujemy tylko przód i delikatnie boki, bo bliżej tyłu bardziej boli. Mam nogi idealne do obdukcji, siniak poganiany siniakiem z siniakiem sąsiadujący[emoji23][emoji23] zawsze miałam skłonność, ale teraz to już wybitnie...

Jestem po lekarzu. Mała ma 1400g (28+6), jestem 4,5kg do przodu. Zakrzepica się rozwija (niestety), zmiany idą w kierunku lewego kolana i coś się zaczyna dziać w prawej pachwinie. Zastrzyki do końca ciąży plus 2 miesiące po jej zakończeniu.
Wg prognoz Mała w 40 tyg będzie między 2700 a 3200 gramów. Póki co leży wygodnie w poprzek, głowa z lewej a nogi z prawej, teraz tylko czekam na obrót. Jutro zdjęcie wstawię, buźkę pokazała do zdjecia[emoji16]Najważniejsze, że nasza córcia rośnie[emoji4][emoji4] Wyniki krwi słabe, hemoglobina 9,7, hematokryt 27,8. Doktorek mówi, że są nieciekawe, ale najważniejsze że niżej nie spada. Kolejna wizyta 16.05, wtedy dostanę skierowanie na patologię, żeby zrobić badania za jednym zamachem.
Dobrze, że nie ma upałów, bo nie mogłabym teraz ubrać krótkich spodenek, w życiu nie miałam takich nóg jak teraz[emoji26][emoji26][emoji26]

Miłego wieczoru, do weekendu[emoji8]

Kasiulka dziekuje. Poczytam koniecznie.

Patuszka zakrzepica nieciekawa. Zastrzyki na nią miałam po poprzedniej cc, domiesniowe chyba z dwa tyg. Na szczescie wszystko dobrze. Mała ma śliczna wagę. Mi w tym czasie powoedzieli, że to 90 centyl to coś niska obstawija u Ciebie. Trzymam kciuki by wyniki się poprawiły.

Karuzela gratki wagi :)

reklama
Patuszka super że malutka dobrze rośnie, gorzej z ta twoja zakrzepica. Mam nadzieję że się nie będzie pogłębiać. Trzeba szukać pozytywów nie założysz krótkich spodenek to nie musisz nóg golić :)
Karuzela gratulacje, kawał chłopa.
Pumelova gratulacje udanej wizyty.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry