Aniek tak-28maja. Jak ktoś mówi że urodze 2miesiace przed terminem to mówię że nie mogę bo córka powiedziała że dopiero po komunii mogą przyjść na swiat
Wczoraj było spotkanie w kosciele-godz siedziałam i tak mnie pupa bolała że ledwo wytrzymałam a co tu mówić o 3godz bo podobno tyle o ile nie więcej będziemy na komunii
A kupna sukienki zazdroszczę ale ja to dopiero za 2-3tyg będę szukała bo mogę się później nie zmiescic
Widzę,że u Wa też Komunia!
nasza Maja też ma Komunię w tym roku, 24.06. więc duże prawdopodobieńtwo,że poród może pokrzyżować plany
U nas do Komunii przystępuje tylko 18 dzieci
Ma to być normalna, godzinna msza, żadnego wydziwiania. Muszę córce jaką sukienkę kupić, bo tutaj każdy ubiera co chce...
Ja miałam USG tydzień temu i mały był już główką w dół,ale miejsca ma tyle,że jeszcze może się kręcić
ale wydaje mi się,że został jak był, bo czuję nóżki, plecy i rączki cały czas tak samo. A wiercipięta straszny! Czasem już chce mi się płakać,bo nie wiem jak się ułożyć, co zrobić,żeby nie bolało i żeby była chwilka spokoju. Cieszę się,że go czuję,wiem że wszystko ok,ale czasem jednak marzy mi się chwila spokoju.
Wczoraj kupiłąm szafę do jego pokoju i mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu już pokój będzie całkiem gotowy.
U nas pogoda beznadziejna. Rano do godziny 9:30 niebo błękitne, a później się zaczyna :/ ale od środy ma być już dobrze... Nie mogę się doczekać !