reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

No pogoda zgadnijcie jaka :-p Ja jakoś spać nie mogłam, myślałam i myślałam, chciałam żeby noc się już skończyła. Ta stłuczka i olewanie kolejny raz przez moją mamę zaleceń co do karmienia syna ( jest alergikiem) jakoś wybiły mnie z rytmu:oo2: Chłop remontu wczoraj nie skończył, kończy teraz. Czyli w sumie w planie dziś sprzątanie i obiad u ojca . No nic . Może męża po jakieś ciacho wyślę heh. Powodzenia dziś brzuszki ;-) ;)

reklama
Gratuluję udanych wizyt:)fajnie:)że maluszki rosną

Bulkasia co u was jak ty się czujesz?

Hej babeczki u nas 31 tydzień chcialabym miec już wszystko uszykowane :)
Idę na poszukiwania jakiejś fajnej torby do szpitala dla mnie i zrobić jakieś zakupy dla siebie hihi
Wczoraj byłam u fryzjera przyciemniłam troche włoski:) czuje się lepiej w ciemniejszych:)
Do usłyszenia do później:)

Hej, gratuluję wizyt dziewczyny! [emoji4] Fajnie rosną te nasze maluchy. Ja mam dziś usg, także też się dowiem czy wszystko ok. Jestem ciekawa jak ten mój maluch się ułożył. Mam nadzieję że dalej głową w dół.
Ja też zrobiłam w nocy zamówienie w c&a, zapłaciłam 100zl mniej, a kupiłam dość sporo, także myślę że warto [emoji4]

Miłego dnia! Choć u nas okropnie deszczowo znów!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra super że wizyta udana, już co dwa tygodnie...
tea80 fajnie że dzidzią ok :) szkoda że ty się sypiesz jak to lekarz powiedział, może większość rzeczy się odwróci po porodzie, a z cesarką to wiesz najważniejsze jest Twoje i dziecka bezpieczeństwo,

pumelova gratuluje udanej wizyty :)
Ola W. ja też miałam ostatnio te parametry przekroczone nie znacznie i lekarz powiedział że jest ok bo są inne granice dla kobiet w ciąży :) więc się nie martw, też miałam już drugą morfologię taką
Patuszka89 fajnie że z dzidzią ok :) mam nadzieje ze wyniki Twoje się poprawią
Karuzela gratulacje :)

u nas leje :( ciekawe jaki weekend będzie ? ja dziś rano chciałam badanie TSH zrobić, ale jak przed otwarciem było z 30 osób, sami na emeryturze chyba spać nie mogą to zrezygnowałam... muszę podjechać gdzie indziej jutro...

Aniek tak-28maja. Jak ktoś mówi że urodze 2miesiace przed terminem to mówię że nie mogę bo córka powiedziała że dopiero po komunii mogą przyjść na swiat:p
Wczoraj było spotkanie w kosciele-godz siedziałam i tak mnie pupa bolała że ledwo wytrzymałam a co tu mówić o 3godz bo podobno tyle o ile nie więcej będziemy na komunii:szok:
A kupna sukienki zazdroszczę ale ja to dopiero za 2-3tyg będę szukała bo mogę się później nie zmiescic:p

Widzę,że u Wa też Komunia! :D nasza Maja też ma Komunię w tym roku, 24.06. więc duże prawdopodobieńtwo,że poród może pokrzyżować plany :p
U nas do Komunii przystępuje tylko 18 dzieci ;) Ma to być normalna, godzinna msza, żadnego wydziwiania. Muszę córce jaką sukienkę kupić, bo tutaj każdy ubiera co chce...

Ja miałam USG tydzień temu i mały był już główką w dół,ale miejsca ma tyle,że jeszcze może się kręcić :) ale wydaje mi się,że został jak był, bo czuję nóżki, plecy i rączki cały czas tak samo. A wiercipięta straszny! Czasem już chce mi się płakać,bo nie wiem jak się ułożyć, co zrobić,żeby nie bolało i żeby była chwilka spokoju. Cieszę się,że go czuję,wiem że wszystko ok,ale czasem jednak marzy mi się chwila spokoju.

Wczoraj kupiłąm szafę do jego pokoju i mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu już pokój będzie całkiem gotowy.

U nas pogoda beznadziejna. Rano do godziny 9:30 niebo błękitne, a później się zaczyna :/ ale od środy ma być już dobrze... Nie mogę się doczekać !

Witajcie

Dawno nie pisałam choć was czasem podczytuje..
U nas pogoda mieszana..chwilę słońca po czym deszcz i tak w kółko..A w ciągu dnia 10stopni..także jak na koniec kwietnia to zimno..
U nas noc kiepska..Synka bolało ucho..niespalismy prawie do 4..

Dziś zabieram się za robienie tortu..ciekawe jak mi wyjdzie..nie jestem w te klocki najlepsza..ale postanowiłam że sama zrobię bo jutro kończę 30lat..

Gratuluję wszystkim udanych wizyt..Dzieciaczki już na prawdę spore.. :)
Ja po ostatniej wizycie mam niedobór żelaza..Mała była już główną w dół ale postanowiła się przekręcić także teraz leży poprzecznie..i kopie z obu stron brzucha..
Wieczorami dopada mnie zespół niespokojny nog co utrudnia mi zasypianie..

Mnie też czeka komunia..14 Maja mojej chrzesnicy..także czeka mnie jeszcze weekendowa podróż do Polski 1100km..nie wiem jak dam radę..

Życzę wszystkim miłego dnia, wizytującym udanych wizyt a Chorującym duuuuzo zdrowia..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka to powodzenia dla bratowej.
Tymuniek ponoć najwygodniej z walizką.
Paalinaa ja tam nigdy nie wiem czy mnie dzidziol szturcha. Czy to ręka , czy noga. Zresztą wszystko jedno.
Alex to już Ci życzę wszystkiego najlepszego.
Dziś od rana w biegu bo część rodziny wyjeżdża i się przypomniało niektórym o pitach. Więc z rana już wypełniłam 3. Pojechali do Włoch na tydzień, a ja będę karmić koty.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was słonecznie.
Później poczytam co pisalyście. Ja jadę na wizyte-byłam pewna na 10000000% że mam jutro i coś mnie podkusiło żeby sprawdzić czy już przysłali przypomnienie o wizycie a tu że 27 i szok bo to dzis:szok: a dopiero zawiozlam mocz do badania i niestety wyników na wizytę nie będę miała....

Powodzenia jeśli któraś wizytuje albo ma badania
Do później

Gratuluje udanych wizyt [emoji5]
Kciuki za dzis wizytujace [emoji110][emoji110]

Tymuniek jak mam walizke i bede ja brala do szpitala.
Wydaje mi sie najwygodniejsza.

Alex moj maly caly czas jest poprzecznie ulozony. Licze na to ze sie przekreci [emoji5]

Patuszka ja mam 40 clexane,ale nie mam zakrzepicy i wydaje mi sie ze masz za mala dawke jesli Ci sie poglebia.

U mnie od rana deszcz. Juz mam dosc tej pogody ale ma juz byc cieplo w przyszlym tygodniu.

Milego dnia [emoji5]

reklama
Patuszka, Karuzela - pięknie wagowo dzieciaczki wyglądają .

Chybra - i Tobie gratuluję udanej wizyty i...bezproblemowej stłuczki (jeżeli już - to tylko takie chciałabym zaliczać) .

Ja też wczoraj wizytę zaliczyłam (u swojego gina), i moja w 30 tc ma 1400 g [emoji6]. Dostałam już plan porodu, kartę do liczenia ruchów i... Zaczynam stresa łapać, że to już tuż tuż [emoji33]

Tea - bidulko... To Ci się delikatny dr trafił [emoji34]

Patuszka - mam nadzieję, że mimo wszystko uda się ta zakrzepice już teraz ujarzmic.

Lilith, ewella - ale kusicie tymi ciastami! [emoji3]

Pola - a co dziś kreatywnego macie w planach? Nadal życzę szybkiego powrotu do zdrówka [emoji3].
Zamówienie w C&A już wykonane [emoji4]
Mam nadzieję, że jakaś drzemke zaliczycie

Alex - zdrówka dla Synka!

Do góry