reklama
Inka ja daje naprzemiennie w bok brzucha i ramie.
Bulkaasia super ze dziewczynki maja sie dobrze. I juz tak niedlugo zostalo jak je zobaczysz [emoji5]
Temat zlobka.. My chcemy po roku dac do zlobka bo ja zamierzem wrocic do pracy a pozniej mamy w planach kolejnego maluszka ale okaze sie jak bedzie.
Chybra super ze maz ma juz prace [emoji6]
Pumelova z ta czekolada,ogolnie slodyczami to tak jak moj T.wszystko pozera nim ja zdarze pomyslec [emoji23]
Bulkaasia super ze dziewczynki maja sie dobrze. I juz tak niedlugo zostalo jak je zobaczysz [emoji5]
Temat zlobka.. My chcemy po roku dac do zlobka bo ja zamierzem wrocic do pracy a pozniej mamy w planach kolejnego maluszka ale okaze sie jak bedzie.
Chybra super ze maz ma juz prace [emoji6]
Pumelova z ta czekolada,ogolnie slodyczami to tak jak moj T.wszystko pozera nim ja zdarze pomyslec [emoji23]
Aniek42
Fanka BB :)
Pola puzzle fajna rzecz, też dużo układaliśmy jak był czas.
Bulkaasia dziewczynki pięknie rosną, oby tak dalej. Koniec maja jejuuu już tak szybko zobaczysz swoje maluszki? Fajnie.
Inka ja podobnie, na imprezach nie pijałam, bo zawsze jestem kierowcą. Nie potrzebuję w zasadzie alkoholu żeby się dobrze bawić, chociaż trochę ciężko dogadać się z towarzystwem jak jest się jedynym trzeźwym.
Lolith to po badaniu zdecydujecie o rodzaju porodu. Najważniejsze wasze dobro. Zdrówka dla córeczki!
Ewella 4 rano? to ja bym rano spała, w nocy mam problem. Powodzenia na szkole.
Fajne przepisy.
Chybra dobrze, że mężowi się udało, oby to była dobra i stabilna praca.
Aim nie źle, no chłop to potrafi komplementem walnąć
Misia to się nacieszyłaś tą kasą z pita
Kasia, o tak! Na południu poproszę słoneczko
Maziajka ja mam ciągle smak na takie desery z owocami i bitą śmietaną ooo matko!!! Ślinotok...
Karuzela powodzenia na badaniach. Dlaczego podejrzewasz, że urodzisz wcześniej?
Pumelova czekolada dobra na wszystko! Nie każda rzecz jasna, tylko wybrane rodzaje
Abed domyślna kobieta z tym ciastem. Zadowolenia z "nowych" stópek.
Tea nie ma co się denerwować. Najważniejsze, że dzidziuś w porządku. Skoro lekarz twierdzi, że lepiej cc, to może rzeczywiście tak będzie lepiej , ze względu na twoje zdrowie. Pozostaje ci pod koniec 5s (jak dziewczyny pisały) może się rozkręci naturalny?
U mnie pogoda paskudna. Muszę szafy i półki w kuchni ogarnąć trochę, a to najgorsze rzeczy do zrobienia dla mnie taki trochę chomik jestem i nie potrafię wyrzucać za bardzo.
Bulkaasia dziewczynki pięknie rosną, oby tak dalej. Koniec maja jejuuu już tak szybko zobaczysz swoje maluszki? Fajnie.
Inka ja podobnie, na imprezach nie pijałam, bo zawsze jestem kierowcą. Nie potrzebuję w zasadzie alkoholu żeby się dobrze bawić, chociaż trochę ciężko dogadać się z towarzystwem jak jest się jedynym trzeźwym.
Lolith to po badaniu zdecydujecie o rodzaju porodu. Najważniejsze wasze dobro. Zdrówka dla córeczki!
Ewella 4 rano? to ja bym rano spała, w nocy mam problem. Powodzenia na szkole.
Fajne przepisy.
Chybra dobrze, że mężowi się udało, oby to była dobra i stabilna praca.
Aim nie źle, no chłop to potrafi komplementem walnąć
Misia to się nacieszyłaś tą kasą z pita
Kasia, o tak! Na południu poproszę słoneczko
Maziajka ja mam ciągle smak na takie desery z owocami i bitą śmietaną ooo matko!!! Ślinotok...
Karuzela powodzenia na badaniach. Dlaczego podejrzewasz, że urodzisz wcześniej?
Pumelova czekolada dobra na wszystko! Nie każda rzecz jasna, tylko wybrane rodzaje
Abed domyślna kobieta z tym ciastem. Zadowolenia z "nowych" stópek.
Tea nie ma co się denerwować. Najważniejsze, że dzidziuś w porządku. Skoro lekarz twierdzi, że lepiej cc, to może rzeczywiście tak będzie lepiej , ze względu na twoje zdrowie. Pozostaje ci pod koniec 5s (jak dziewczyny pisały) może się rozkręci naturalny?
U mnie pogoda paskudna. Muszę szafy i półki w kuchni ogarnąć trochę, a to najgorsze rzeczy do zrobienia dla mnie taki trochę chomik jestem i nie potrafię wyrzucać za bardzo.
tea80
Od początku w każdej ciąży wychodzila mi ta przepuklina i zawsze po porodzie chowała się bez problemu,pierwszy poród sn wywolywany i żadnych przeszkód nie było,teraz jednak wyskoczyła na dobre,muszę poczytać o tym.Tea, ja bym bardziej myślała o tej przepuklinie - poród sn i przepuklina pachwinowa to chyba średnie połączenie...
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą euthyrox,chce sobie zrobić badanie tsh czy jest poprawa,przed badaniem mogę wziąść tabletkę normalnie na czczo(ja lykam w nocy jak wstaję do synka)czy w dniu pobierania krwi odpuścić?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea jak ja się na SN zdecyduje to tez musze sama raz dwa wywoływać. Liczę ze po masażu szyjki zaskoczylabym z rycynowym. Ale to od gotowości wszystko zależy..
Przepuklina się tak nie martw. Ja mam trzy do usunięcia po porodzie
Lekarz mało wrażliwy, jednak Wy najważniejsi i dobrze że jakoś to znosisz.
Mam ostatnio ciagote znowu na desery czekoladowe, takie warstwowe. No szał..
Za to z ciast wzięło mnie na jabłka i szał mam zamiast kruchego z malinami i oianka na takowe z jabuszkiem. Pyyyszne.
Pogodę mam piękna, niebo błękitne bez chmurki ale zimno.. Rano 3 stopnie..
Tsh badam w przyszłym tyg. Ciekawe jak duże juz będzie..
Przepuklina się tak nie martw. Ja mam trzy do usunięcia po porodzie
Lekarz mało wrażliwy, jednak Wy najważniejsi i dobrze że jakoś to znosisz.
Mam ostatnio ciagote znowu na desery czekoladowe, takie warstwowe. No szał..
Za to z ciast wzięło mnie na jabłka i szał mam zamiast kruchego z malinami i oianka na takowe z jabuszkiem. Pyyyszne.
Pogodę mam piękna, niebo błękitne bez chmurki ale zimno.. Rano 3 stopnie..
Tsh badam w przyszłym tyg. Ciekawe jak duże juz będzie..
Załączniki
Ja rodzilam SN wiec troche inaczej, bo obydwa indukowane. Oczywiscie cukzycowa
Syn pierwszy 37+6. Tydzien wczesniej na pato. Codzinnie 3-4 razy ktg. Trzy dni przed porodem test oksy, dzien przed masaz szyjki (bol ciezki do wytrzymania) i na noc cewnik faleya czy jak to tam, rano oksy
Syn drugi 40 tc. Rano zaczal odchodzic mi intensywnie czop, na Ip rozwarcie na luzne dwa palce i sama oksy
Syn pierwszy 37+6. Tydzien wczesniej na pato. Codzinnie 3-4 razy ktg. Trzy dni przed porodem test oksy, dzien przed masaz szyjki (bol ciezki do wytrzymania) i na noc cewnik faleya czy jak to tam, rano oksy
Syn drugi 40 tc. Rano zaczal odchodzic mi intensywnie czop, na Ip rozwarcie na luzne dwa palce i sama oksy
Chybra
No i po wizycie. Z maluchem ok, ja mam 7 kg na plusie, ciśnienie ok, szyjka długa, zamknięta, tylko szkoda, że mi go nie ważyła, ale trudno. Od dziś co 2 tyg się widzimy. Kuźwa już coraz bliżej aaaaa!!! Dochodzi to do mnie
Bez wrażeń się nie obyło. Na parkingu we dwie z taką babeczką wyjeżdżałyśmy i się puknęłyśmy dupami, nikomu nic się nie stało, ja przepraszałam, ona też, tylko gdy zobaczyła, że ja w ciąży to się trochę wystraszyła, ale nic no, na aucie nie ma śladu, heh pierwsza stłuczka za mną
Bez wrażeń się nie obyło. Na parkingu we dwie z taką babeczką wyjeżdżałyśmy i się puknęłyśmy dupami, nikomu nic się nie stało, ja przepraszałam, ona też, tylko gdy zobaczyła, że ja w ciąży to się trochę wystraszyła, ale nic no, na aucie nie ma śladu, heh pierwsza stłuczka za mną
reklama