reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej witam Was poswiatecznie mam nadzieję że były spokojne i radosne tak jak u mnie:)
Zaczęłam pisać post w sobotę ale później czasu braklo żeby go dokończyć i go wcielo wiec tylko czytalam.

Madziazt gratuluję córeczki!
Dziewczyny super wyniki gratuluję ich i udanych wizyt.
Ola trzymam kciuki za dzisziusia- niech wszystko będzie dobrze!
Pumelova współczuję bólu gardła-oby szybko Ci przeszło.
Paalinaa współczuję przeżyć i życzę dużo zdrówka!
Misia piękne pazurki!
Jutro sprawdzę moje wszystkie wyniki-na pewno nie ma cukrzycy ale w morfologii było kilka rzeczy nieciekawych.

Aha i już mam wózek-w aucie ale jest:p wczoraj nie wypakowalismy żeby nas w domu nie denerwowali a i tak usłyszałam że to za wcześnie i ze zielony to tylko dla chłopców(a nasza córka miała zielona spacerowke) masakra8-)

Życzę wam przespanej nocy:biggrin2:

reklama
Anita, gratuluję nabycia wózka. Zawsze znajdzie się ktoś do narzekania, że a to za wcześnie czy za późno, kolor nie ten. Nie ma co zwracać na to uwagi [emoji4]
Misia, wow, ekstra pazurki! [emoji4]

Wczoraj też się oczywiście obżarłam. Jadłam w sumie niewiele, ale na koniec zjadłam 3 kawałki ciasta i to mnie zatkało. Czułam się fatalnie, teraz rano też mnie trochę trzyma to przejedzenie, mimo wizyty w kibelku... wrrr. Dziś jem lekko, same sałatki. No i trzymam ostrą dietę, bo w czwartek wieczorem wizyta, nie mogę za dużo przytyć [emoji6]

U nas pada śnieg!!! Masakra jakaś!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Noo obżarstwo było mega, przez nie nie mogłam spać, a Leoś myślałam, że mi brzuch rozniesie, chyba się wnerwił:-p
Ale stwierdziłam, że w Święta sobie nie żałuję jedzenia :blink:
A tu uwaga wchodzę rano na wagę i mam tyle samo co przed Świętami, już wczoraj przypościłam po południu trochę:-) :)
U mnie biało, szlak mnie trafi z tą pogodą:dry: No nic. Posiedzimy w domu, na obiad leczo, rodzice pewnie wpadną, całe nogi czuję od wczorajszych ćw ufff . Miłego dnia :*

U nas tez biało, tak mnie zatkało o poranku, że aż zostałam w domu, odpuściłam pracę i będę się obijać. Wyskoczę tylko na chwilę koło południa a tak to łóżko, książka, serial itp :)

Dzień dobry dziewczyny!
Witam się poświątecznie i melduję, że 3 stopnie na dworze, ale zakupy w lidlu zrobione z rana.
Pozdrowienia i zdrówka dla chorowitych! :)
IMG_20170418_084432.jpg

Załączniki

• IMG_20170418_084432.jpg
    IMG_20170418_084432.jpg
    931,9 KB · Wyświetleń: 275
Hej Dziewczyny!:)
Swieta, swieta i po swietach:) u nas bialo i pada snieg:)

Kasiulka gratuluje rozpoczecia 8 miesiaca! Super:)

Mialam sie wybrac do Lidla, ale cos nie moglam spac w nocy i jestem taka snieta i jeszcze ten snieg mnie zniechecil:) chociaz pewnie gdyby byly pajacyki (moje ulubione ubranko dla takich maluszkow) to bym sie przejechala;)

reklama
Hej

Ja po glukozie, wypiłam bez problemu, bez cytryny źle nie było. Siostra ze mną siedziała te 2h wiec miałam towarzystwo ;) zimno u nas okropnie 2st. Zjadłam śniadanie i leżę w łóżku, później na spacer trzeba iść bo tyle cukru z rana ;) w lidlu byłam kupiłam ten termometr do ucha i czoła body i spodenki :)

Przyszla_Mamusia tez juz po zakupach w lidlu :)

Kasiulka super juz 8 miesiąc :)

Truskawka jak się wybierasz na masaż to musisz pytać czy ma kurs z masażu kobiet w ciąży bo ja miałam iść ale Pani powiedziała, że kobiet w ciąży nigdy nie masowala wiec nie ryzykowalam.

Miłego dnia :)

Do góry