reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja tez bede praktykować masaż krocza. Jakos die boje nacięcia/pęknięcia....

Dzis mam wizytę-usg 3 trymestru. Co prawda wczesnie, bo 28+2, ale najwyzej powtórzę. A mam i tego lekarza co mnie badał na IP. Wiec mam nadzieje, ze uzyskam DOBRE i rzetelne info...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wysłałam męża po zakupy ciekawe jak mu idzie.... pewnie połowa mi się nie spodoba ale niech wie ile to czasu i sił pobiera :) zwłaszcza z dziewczynami.
Ja uskuteczniam sprzątanie i pranie, powoli bo powoli ale zawsze coś. Przywiozłam od mamy placki i gołąbki :D jeszcze da mi sałatkę i rybki :) mozna świętować.
Mąż wychodzi wieczorem... wrrrr wybrał sobie odpowiedni moment.
Pumelova najlepsze życzenia dla męża :)

Właśnie pochłonęłam loda i zajca z czekolady :)

Ola czemu wcześnie? Tez wtedy mialam, dokładnie 28+1. Wysprawdzane przepływy, wody łożysko, wszystko i waga była 1360g. To dobry czas.

Linoone no oby mi zlecialo, bo znowu się dluzy :)

U nas zaraz kapanie młodego bo zmęczony, to naszykuje ciasto i żarcie i koniec dnia.

Ola W, mi gin powiedział żebym robiła III usg w 30-32tyg, ale jako że chce iść z mężem, a wtedy jego akurat nie będzie, to idziemy w 29+5. Też się stresuję, że trochę za wcześnie, no ale trudno. Dla mnie ważne żeby iść razem. Najwyżej powtórzę jak będzie taka konieczność. [emoji4]

Paninka, ja nie lubię jak mój mąż robi sam zakupy, mimo listy często o czymś zapomina, albo kupuje coś innej firmy.. i potem tylko się wkurzam. Także wolę z nim albo sama [emoji6]

My właśnie wróciliśmy z zakupów, byliśmy w lidlu i oczywiście połowy rzeczy już nie było, więc jutro czeka nas powtórka. Na szczęście było mało ludzi..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

To usg to chyba 28 do 32 się wykonuje?? W każdym razie u nas na 3 trym taka jest rozpiska.

Kolejne mam w 32 wiec zobaczymy..

Ja idę 29+2 lekarz powiedział żebym przyszła w 30tyg.ale wtedy weekend majowy a później dopiero było na 32+2 to powiedział mi ten pierwszy termin żebyśmy przyszli :)

Ja lubię chodzić sama na zakupy ale teraz chodzimy razem żebym nie nosiła, czasami czeka w aucie aż zrobię zakupy a czasami chodzi ze mną tylko ze ja wtedy skupić się nie umie ;)

Pumelova jakie dobroci zrobiłaś aż głodna się zrobiłam :D

Ja jestem teoche załamana...
Podejrzenie makrocefalii bez cech wodogłowia (chociaz tyle...)
Przepływy i wszystko inne jest ok. Głowa nadal wieksza.
Oczywiscie jak sie naczytałam o tej makrocefalii to moze byc powiązana z autyzmem. Czyli czyms, czego boje sie najbardziej.... dla Was to pewnie głupie, ale mniej by mnie stresowała np problemy z sercem, bo wiem, ze to by sie dało wyleczyc... ale niewazne...

Mam teraz mega dola

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola W współczuję stresu..ale skoro podejrzenia to jeszcze nic pewnego..bądź dobrej myśli..Stres wam nie pomoże a może zaszkodzić..Wiem że to trudne ale co się niewydarzy to nadal będzie twoje maleństwo..i będziesz je tak samo mocno kochać..Musisz tak sobie to tłumaczyć..Czasem na pewne rzeczy niemamy większego wpływu i pozostaje nam akceptacja..Póki co nic przesadzone..3maj się kochana :*

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W każde podejrzenie nie musi być diagnozą na całe życie np.w poprzedniej mojej ciąży twierdzili że dziecko ma wade serca po urodzeniu tego nikt nie stwierdził...
Rozumiem że sie stresujesz ale nie czytaj w necie bo tam jest tyle opininile ludzi...

Piszę do was tak rano bo mój tak chrapie jak stado niedźwiedzi jest chory i to potęguje to u niego :crazy:

Wkurzona jestem bo cukier rano mam przekroczony z tym żarciem też trzeba uważać na każdym kroku:errr: ech...To tyle z rana .

reklama
Już wstałam...
Za dwie godziny wraca mąż z pracy. Nie wiem jak Wy ale ja zawsze tęsknię. No chyba że mnie wkurzy... mąż trochę przespi się i jedziemy do rodziców. Po drodze jeszcze flaszka bo pewnie będą imprezowac.

Ola 3mam kciuki aby było wszystko dobrze.

Wesołych Świąt dziewczynki!!!

Do góry