reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia_Muminka to mi nie założą na rękę trudno :)
Aha kobieto to ty odpoczywaj i relaksuje się, a nie denerwuj. Ile się da tyle donosisz i będzie dobrze. Jesteś pod opieka. Trzymam kciukasy z całej siły.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka to ja jeszcze nie miałam:p ciągle robię jakieś badania ale nie obrażę się jak będzie ich mniej bo ja nie dostaje skierowania.. robiłam tylko pt, kilka razy inr i d-dimery z takich rzeczy związanych z krwia.

Mumusia dzięki za info, zapisałam sobie jakie badania polecilas, na szkole rodzenia się dowiem czego wymaga mój szpital do znieczulenia i wtedy zaatakuje lekarza :)

Misia ja raczej mało robię przy stopach bo mam tylko suche ale mój mąż ciągle męczy tarke więc bardziej z myślą o nim zakupie. Ja dopiero na sezon zrobię:D

Kika przywyklam już do myśli że wszystko co się dzieje dziwnego jest w ciąży normalne:p ale o wszystko pytam gina na wszelki wypadek

Aha83 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:) I jak najdłużej dzidz w brzuchu!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova to Twój mąż jest pierwszym facetem o którym wiem że coś że stopami robi, poza moim tata, który od czasu jak mu wrosl paznokieć, moczu stopy przed obcinaniem paznokci. Mój ma pięty jak pupcia niemowlaczka. Po papieżu w zeszłym roku zmusiłam go do wizyty u mojej kosmetyczki na usuwanie pecherzy i nagniotkow.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Te piece kaflowe gdyby były ładne i funkcjonalne pewnie byśmy zostawili, ale one takie zapadające się wewnątrz i krzywe na zewnątrz. Kiedyś myśleliśmy je odnowić, ale było by to nie opłacalne:frown: Nie grzejemy w nich od kilku lat , a ogrzewanie musimy robić nowe więc wiecie, szkoda miejsca i kasy.
Aby rodzice mnie nie wnerwiali izoluję się od nich więc spoko :blink:
Przypomniałyście mi o skarpetkach , które sobie kupiłam, ja jakoś nie boję się ich używać, może dziś czy jutro.
Spaghetti na obiad zrobiłam, obżarłam się jak wieprzek:-p I leżę gdyż syn śpi.Już chyba nic dziś nie zjem, chyba że jakiś owoc
A pięty mąż ma okropne. Milion razy go namawiałam chociaż na te skarpetki, ale upartemu dziodowi się nie przemówi.

Witam po długiej nieobecności.
Mam nadzieję, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta :p
Oczywiście nie ma szans abym nadrobila, ale mam nadzieję, że u każdej wszystko ok.

Aha, jak cienka jest mięśniówka?
Mój doktorek u mnie stwierdził oby do30 tygodnia, także u Ciebie już lada moment będzie, także zobaczysz, że wszystko będzie ok :-)
Jeżeli nie będzie ciągłości, to na pewno podadzą sterydy! Głowa do góry :-)
A bierzesz jakieś leki, aby nie dochodziło do skurczy?

Aha jejciu, wspolczuje Ci bardzo stresow, trzymam z calego serca kciuki, zeby wszystko bylo dobrze i dzidzius jak najdluzej w brzuchu.
Dobrze, ze jestes pod opieka lekarska i masz miec czesto to sprawdzane.

reklama
Kasiulka super! Gratuluję [emoji4]
Aha, trzymam kciuki żeby było dobrze
Ewcia, witaj z powrotem, mam nadzieję że u ciebie wszystko ok [emoji4]

Pogoda paskudna, straszna ulewa, na szczęście siedzę w ciepłym domku i myję włoski. Mąż poszedł na siłkę, więc chcę go wmanewrować w wieczorny psi spacer. Skoro i tak wyszedł na deszcz.. to co się będę przemęczać [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry