reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia_Muminka to mi nie założą na rękę trudno :)
Aha kobieto to ty odpoczywaj i relaksuje się, a nie denerwuj. Ile się da tyle donosisz i będzie dobrze. Jesteś pod opieka. Trzymam kciukasy z całej siły.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka to ja jeszcze nie miałam:p ciągle robię jakieś badania ale nie obrażę się jak będzie ich mniej bo ja nie dostaje skierowania.. robiłam tylko pt, kilka razy inr i d-dimery z takich rzeczy związanych z krwia.

Mumusia dzięki za info, zapisałam sobie jakie badania polecilas, na szkole rodzenia się dowiem czego wymaga mój szpital do znieczulenia i wtedy zaatakuje lekarza :)

Misia ja raczej mało robię przy stopach bo mam tylko suche ale mój mąż ciągle męczy tarke więc bardziej z myślą o nim zakupie. Ja dopiero na sezon zrobię:D

Kika przywyklam już do myśli że wszystko co się dzieje dziwnego jest w ciąży normalne:p ale o wszystko pytam gina na wszelki wypadek

Aha83 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:) I jak najdłużej dzidz w brzuchu!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova to Twój mąż jest pierwszym facetem o którym wiem że coś że stopami robi, poza moim tata, który od czasu jak mu wrosl paznokieć, moczu stopy przed obcinaniem paznokci. Mój ma pięty jak pupcia niemowlaczka. Po papieżu w zeszłym roku zmusiłam go do wizyty u mojej kosmetyczki na usuwanie pecherzy i nagniotkow.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Te piece kaflowe gdyby były ładne i funkcjonalne pewnie byśmy zostawili, ale one takie zapadające się wewnątrz i krzywe na zewnątrz. Kiedyś myśleliśmy je odnowić, ale było by to nie opłacalne:frown: Nie grzejemy w nich od kilku lat , a ogrzewanie musimy robić nowe więc wiecie, szkoda miejsca i kasy.
Aby rodzice mnie nie wnerwiali izoluję się od nich więc spoko :blink:
Przypomniałyście mi o skarpetkach , które sobie kupiłam, ja jakoś nie boję się ich używać, może dziś czy jutro.
Spaghetti na obiad zrobiłam, obżarłam się jak wieprzek:-p I leżę gdyż syn śpi.Już chyba nic dziś nie zjem, chyba że jakiś owoc
A pięty mąż ma okropne. Milion razy go namawiałam chociaż na te skarpetki, ale upartemu dziodowi się nie przemówi.

Witam po długiej nieobecności.
Mam nadzieję, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta :p
Oczywiście nie ma szans abym nadrobila, ale mam nadzieję, że u każdej wszystko ok.

Aha, jak cienka jest mięśniówka?
Mój doktorek u mnie stwierdził oby do30 tygodnia, także u Ciebie już lada moment będzie, także zobaczysz, że wszystko będzie ok :-)
Jeżeli nie będzie ciągłości, to na pewno podadzą sterydy! Głowa do góry :-)
A bierzesz jakieś leki, aby nie dochodziło do skurczy?

Aha jejciu, wspolczuje Ci bardzo stresow, trzymam z calego serca kciuki, zeby wszystko bylo dobrze i dzidzius jak najdluzej w brzuchu.
Dobrze, ze jestes pod opieka lekarska i masz miec czesto to sprawdzane.

reklama
Kasiulka super! Gratuluję [emoji4]
Aha, trzymam kciuki żeby było dobrze
Ewcia, witaj z powrotem, mam nadzieję że u ciebie wszystko ok [emoji4]

Pogoda paskudna, straszna ulewa, na szczęście siedzę w ciepłym domku i myję włoski. Mąż poszedł na siłkę, więc chcę go wmanewrować w wieczorny psi spacer. Skoro i tak wyszedł na deszcz.. to co się będę przemęczać [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry