reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam Dziewczyny z pięknej Polski[emoji4]mam nadzieje ze Was wszystko ok. Muszę Was doczytać, tymczasem siedzę po drinku i czekam z mężem na kolejne pobranie. Nawet nie było to takie zle.
Wczoraj przejazd przez Polsce to jakaś masakra, było strasznie dużo wypadków i całą drogę lało. W Gdyni spędziliśmy na zakupach 3 godziny, chyba nie muszę mówić jaki mąż był zadowolony, a do Lublina dotarliśmy dopiero po 22. Obkupilam się w happy mum, ale najgorsze to mierzenie ciuchów. Postaram się Was nadrobić i w wolnej chwili wrzucę zdjęcia moich nowych ciuchów ciążowych.
Miłego dnia![emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

misia mój mega dba o stopy - miał kiedyś takie brzydkie paznokcie, wysłałam go do lekarza i okazało się że to grzybica i od tamtego czasu bardzo dba o stopy - moczy raz w tygodniu i ogarnia tarką :D więc taki pedegg byłby spełnieniem marzeń :D - tak jak Ty mogłabym być w ciązy jeszcze długo :D podoba mi się ten stan w mojej psychice, chociaż z dnia na dzień jestem bardziej zmęczona :D

truskawka współczuję wrastającego paznokcia, nie miałam tego nigdy ale czasem źle rośnie i bardzo boli przez jakiś czas a co dopiero jakby wrósł :/

ewcia3004 miło Cię widzieć! jak się czujesz, wszystko dobrze u Ciebie? :)

Kasiulka jak się cieszę że u Ciebie wszystko idealnie! zazdroszczę, nie mogę się doczekać prenatalnych moich :) cudna waga!!!! a jesli chodzi o tą górną granicę normy BMI - to przed ciążą tak? muszę sprawdzić

Paninka haha życzę powodzenia w walce z mrówkami :p super wyniki :)

Aniek u nas kafloki nieużywane, stoją bo szkoda kasy na rozbiórkę a mamy duże pokoje więc nie zawadzają. super - zawsze chciałam podłogówkę, kiedyś będę miała. teraz mamy gazowe :)

abed gratki 100ki :)

Madziazt super że dotarliście cali i zdrowi! wyobrażam sobie ból pleców w aucie :D pochwal się zakupami!

aga km - zycze Ci sily! :*

ja zaczynam chodzić spać coraz wcześniej, wczoraj o 21 padłam po urodzinach. dziś poleciałam o 7 do kauflandu na zakupy urodzinowe bo myślałam że będzie mało ludzi.. mhm.. masakra! trzeba mierzyć siły na zamiary, co chwile mi się słabo robiło, a piłam koktajl rano :/ więcej sama nie ide na takie duże zakupy.

miłego dnia!

Abed gratuluję studniówki-czyli dzisiaj impreza ;)
Tymuniek pochwal się pazurkami
Panika super wyniki
Madziazt witaj w pl.
Ja już też po drinku-cytrynowa mi dali sama nie wiem która gorsza-po tamtej było mi niedobrze a tu tylko krzywilam się podczas picia. Jeszcze 2 klucia i na badania do gin chyba się wyrobie na styk:p
Miłego dnia i powodzenia na badaniach!

Hej Dziewczyny!:) u nas leje i wieje, takze pogoda nie nastraja:)
Madzoazt trzymam kciuki za glukoze:) dobrze, ze bezpiecznie dotarliscie do celu:)

Kasiulka supeeer!:)

Paninka gratuluje wynikow!:)

Abed gratuluje 100-dniowki!:)

Pumelova uwazaj na siebie. Moze koktajl to troche za malo. Ja pojechalam raz rano z coreczka do logopedy (przed wypilam taki duzy jogurt pitny) i prawie tam zemdlalam.

Anita kciuki za glukoze!

Mnie dalej gardlo meczy, doszedl kaszel i katar, takze staram sie lezakowac i nic nie robic przed swietami hihi;)
Milego dnia!:)

Ostatnia edycja:
Abed udanej studniówki!

Kasiulka no może nie otyłość, a nadwagę mam. Ale ja się tą wagą nie stresuję. Ważne, że dzidzi rośnie zdrowo. w pierwszej ciąży jak startowała ze szczupłej, to przybrałam 22kg.,przed drugą też byłam raczej szczupła- 8kg.+, a teraz zobaczę.

Paninka gratuluję wyników!

Madziazt dobrze że bezpiepcznie dojechaliście i że zakupy udane. Koniecznie się pochwal.

Truskawka to musi być bolesne z tym wrastającym paznokciem, może właśnie taka klamra by pomogła?

Pumelova o podłogowym też marzyłam, ale piece mam od dziecka i uwielbiam. A teraz się zastanawiam jak malutka będzie śmigała na czworakach po płytkach? W okresie grzewczym ok.a po, to będą zimne? Muszę jakieś dywaniki ogarnąć na dół .
Też uwielbiam być w ciąży i nie rozumię kobiet, które nie chcą dzieci....a mamy takie w rodzinie.Jednak we wcześniejszych z chłopakami czułam się super, teraz trochę męczy, jednak wiek robi swoje.;)
Uważaj na siebie, takie poranne zakupy widocznie ci nie służą.

Zabieram się za jakąś robotę.
Miłego dnia brzuchatki!

Hej

Abed gratuluję studniówki :)

Madziat witamy w Polsce, pogoda niestety nie fajna, a na drogach na pewno pełno aut,po mieście juz nawet jeździć się nie da...ludzie szaleją jak zwykle przed świętami. .

Pumelova no ja też wczoraj byłam w sklepie po mięso a wcześniej zjadłam śniadanie trochę słabo mi się zrobiło, ale usiadłam na chwile i było ok, może jak zobaczyłam kolejkę to się przerazilam ;) ale coś ty teraz obojętne o której pójdziesz do sklepu będą kolejki..tez mam kaufland za oknem ;)

Paninka gratuluję ładnych wyników :)

Pola zdrówka, odpoczywaj żeby Cię bardziej choroba nie dopadła :)

Anita dobrych wyników życzę :)

Ja też idę ogarnąć trochę łazienkę tyle ile mi się uda, popoludniu mamy dostac karchera i mąż będzie okna myc, ale jak padać będzie to nie wiem czy jest sens..

Miłego dnia dziewczyny :)

Madziazt witaj w Pl dobrze że dojechaliscie cali i zdrowi no i zakupy w happy mym to kropka na i
Paninka wyniki super!
Aniek ja bym chyba nie ryzykowala z tymi skarpetkami ale jak uważasz.
Kasiulka gratulacje piękne cora rośnie

My po śniadaniu, cora od dziś wolne ma w przedszkolu więc bawi się w domu, ja odpoczywam a mezus na siłke wybył.
Wczoraj pojechałam wieczorem na IP w związku z tym bólem podbrzusza, akurat mój gin miał dyżur więc on mnie zbadał i wszystko w porządku. Szyjka twarda zamknięta nawet dłuższa niż ostatnio bo 30mm z synkiem wszystko też ok. 26+5 waży 1100g Wolałam to sprawdzić bo na dodatek brzuch mi twardnial. Gin oprócz magnezu i nospy przepisał mi luteine i duuzo leżeć.

reklama
Kika gratuluję wizyty i wagi syneczka!!!
Widzisz, a mój gin.nic mi nie kazał brać na to twardnięcie brzucha. Powiedział, że macica ćwiczy i będzie lepiej ukrwiona. Czasem wieczorem biorę nospę.
Zastanawiam się nad tymi skarpetkami...no bo nie wiem co mogłoby się złego stać po użyciu? To są stopy i jest tam ciągły naskórek bez otarć? Może to chodzi o to, że skóra w ciąży inaczej może reagować??

Pola leż i odpoczywaj.

Do góry