paninka87
Fanka BB :)
Hej mamuśki! Za mną intensywny tydzień a przede mną wyczerpujący weekend. Organizuje urodziny... 30 stka na karku... wczoraj miałam urlop i mała imprezkę dla dziewczyn z pracy. Dziś wpadają znajomi jutro rodzinka. Naszykowalam się wczoraj i nasprzatalam więc dziś już luzniej. Siostra mi poszykowala dużo. Tylko torcik muszę jakiś upiec bo wczoraj poszedł cały
Co do świąt marzy mi się żeby nic nie szykować tylko jechać gdzieś na gotowe. Mamuska moja zawsze naszykuje ja też ale w tym roku mam ochotę poleżeć
Ehh jak teściowa wyjechała jestem zalatana wracam godzinkę później bo muszę odebrać dziewczyny od mamy ale odchodzą mi całe szczęście obiady bo jemy tam. Jakoś ogarniam ale ciężko ciągle w biegu, praca dom, zajęcia dodatkowe, wszędzie muszę targac mlodsza bo mąż późno wraca.
Myślałam że dziś pospie ale od godziny leżę i zasnąć nie mogę...
Co do świąt marzy mi się żeby nic nie szykować tylko jechać gdzieś na gotowe. Mamuska moja zawsze naszykuje ja też ale w tym roku mam ochotę poleżeć
Ehh jak teściowa wyjechała jestem zalatana wracam godzinkę później bo muszę odebrać dziewczyny od mamy ale odchodzą mi całe szczęście obiady bo jemy tam. Jakoś ogarniam ale ciężko ciągle w biegu, praca dom, zajęcia dodatkowe, wszędzie muszę targac mlodsza bo mąż późno wraca.
Myślałam że dziś pospie ale od godziny leżę i zasnąć nie mogę...