reklama
Tymuniek
Fanka BB :)
Megan to gratuluję super że wizyta też udana pozdrawiam bólu pleców współczuję bardzo.
Co macie dziś na obiad ja makaron z szpinakiem i mięso mielone a dla młodego chyba naleśniki upiekę a na jutro brak pomysłu muszę wyjść po igły do insuliny i skoczyć do rosmana.
Mam pytanko co sądzicie o kosmetykach dostępnych w Rosmanie z serii Babydream rozmawiałam wczoraj z kol pracuję w drogerii i poleca te kosmetyki ze względu na skład tych kosmetyków.
Co macie dziś na obiad ja makaron z szpinakiem i mięso mielone a dla młodego chyba naleśniki upiekę a na jutro brak pomysłu muszę wyjść po igły do insuliny i skoczyć do rosmana.
Mam pytanko co sądzicie o kosmetykach dostępnych w Rosmanie z serii Babydream rozmawiałam wczoraj z kol pracuję w drogerii i poleca te kosmetyki ze względu na skład tych kosmetyków.
ewella90
Lilith trzymam kciuki, wszystko pójdzie dobrze.
Pumelova super randka gdzie ta restauracja ? My też lubimy takie jedzenie, a jutro na te trucki idziemy mam nadzieje, ze padać nie będzie
Gratuluję udanych wizyt
Aha trzymam kciuki za dzisiejszą
Paninka Wszystkiego najlepszego ! udanej imprezy,
ja za półtora tygodnia tez urodziny
Anita fajnie taka duża rodzina u mnie będzie to trzecia wnuczka a dla teściów druga
Aga_k_m czyli malowanie jajuszek będzie ? Miłego dnia i odpoczywaj później
AAggAA zdrówka
Megan Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia samych dobrych dni
Gratuluję udanej wizyty no i waga super co do bólu pleców dołączam się bo boli mnie tak jakby kość ognonowa po prawej stronie i tak dziwnie chodzę chyba pójdę do tego fizjoterapeuty; )
Tymuniek tez czytałam o tych kosmetykach, że skład mają dobry.
Ja dzisiaj spaghetti; )
Ola W ładna waga
U nas niby słońce ale zimno, jadę siostrę odwiedzić Miłego dnia wszystkim
Pumelova super randka gdzie ta restauracja ? My też lubimy takie jedzenie, a jutro na te trucki idziemy mam nadzieje, ze padać nie będzie
Gratuluję udanych wizyt
Aha trzymam kciuki za dzisiejszą
Paninka Wszystkiego najlepszego ! udanej imprezy,
ja za półtora tygodnia tez urodziny
Anita fajnie taka duża rodzina u mnie będzie to trzecia wnuczka a dla teściów druga
Aga_k_m czyli malowanie jajuszek będzie ? Miłego dnia i odpoczywaj później
AAggAA zdrówka
Megan Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia samych dobrych dni
Gratuluję udanej wizyty no i waga super co do bólu pleców dołączam się bo boli mnie tak jakby kość ognonowa po prawej stronie i tak dziwnie chodzę chyba pójdę do tego fizjoterapeuty; )
Tymuniek tez czytałam o tych kosmetykach, że skład mają dobry.
Ja dzisiaj spaghetti; )
Ola W ładna waga
U nas niby słońce ale zimno, jadę siostrę odwiedzić Miłego dnia wszystkim
Morela_87
Sto lat!!! ja kończę w sierpniu "30"Hej mamuśki! Za mną intensywny tydzień a przede mną wyczerpujący weekend. Organizuje urodziny... 30 stka na karku... wczoraj miałam urlop i mała imprezkę dla dziewczyn z pracy. Dziś wpadają znajomi jutro rodzinka. Naszykowalam się wczoraj i nasprzatalam więc dziś już luzniej. Siostra mi poszykowala dużo. Tylko torcik muszę jakiś upiec bo wczoraj poszedł cały
Co do świąt marzy mi się żeby nic nie szykować tylko jechać gdzieś na gotowe. Mamuska moja zawsze naszykuje ja też ale w tym roku mam ochotę poleżeć
Ehh jak teściowa wyjechała jestem zalatana wracam godzinkę później bo muszę odebrać dziewczyny od mamy ale odchodzą mi całe szczęście obiady bo jemy tam. Jakoś ogarniam ale ciężko ciągle w biegu, praca dom, zajęcia dodatkowe, wszędzie muszę targac mlodsza bo mąż późno wraca.
Myślałam że dziś pospie ale od godziny leżę i zasnąć nie mogę...
Kupiłam dla Mikiego babydream. Sroka poleca bo skład fajny.Megan to gratuluję super że wizyta też udana pozdrawiam bólu pleców współczuję bardzo.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
LILITH z szyjką to super wieści, ale z łożyskiem mueisz poczekać, może rzeczywiście wina sprzętu
Jenny84 gratuluje udanej wizyty my też nie mamy jeszcze imienia
paninka87 ufanej imprezy i najlepszego
aha83 powodzenia na wizycie
Alex_87 dopiero 30-stka ja już mam więcej
Megan22 gratulacje i wizyty i ślubu czekamy na zadjęcia
Ola W. super
Tymuniek ja używam kremu z tej serii i jestem zadowolona miałam suchą skórę nic nie pomagało a ten krem mi pomógł
a mnie wczoraj coś brzuch bolał, jeszcze w pracy, wyszłam wcześniej i po powrocie leżałam i poszłam spać o 20 a wstałam z przerwami o 9 miałam dziś na zakupy pojechać ale mi się nie chcę... może jutro wszyscy pojedziemy bo dziś sama z synem jestem ...
u nas słoneczko zaczyna świecić miłego dnia dzieczyny
Jenny84 gratuluje udanej wizyty my też nie mamy jeszcze imienia
paninka87 ufanej imprezy i najlepszego
aha83 powodzenia na wizycie
Alex_87 dopiero 30-stka ja już mam więcej
Megan22 gratulacje i wizyty i ślubu czekamy na zadjęcia
Ola W. super
Tymuniek ja używam kremu z tej serii i jestem zadowolona miałam suchą skórę nic nie pomagało a ten krem mi pomógł
a mnie wczoraj coś brzuch bolał, jeszcze w pracy, wyszłam wcześniej i po powrocie leżałam i poszłam spać o 20 a wstałam z przerwami o 9 miałam dziś na zakupy pojechać ale mi się nie chcę... może jutro wszyscy pojedziemy bo dziś sama z synem jestem ...
u nas słoneczko zaczyna świecić miłego dnia dzieczyny
Tymuniek - dziekuje bardzo[emoji14]u mnie na obiad rowniez makaron ze szpinakiem
Co do kosmetykow , ja kupilam z babydream i cos tam mam z nivea chcialam z hippa ale non stop braki w rossmanie takze z hippa mam tylko oliwke[emoji14]
Ewella - dziekuje bardzo )) mnie caly dół boli ,paralizowalo mi to ruchy , czyli siadanie , wstawanie , schylanie sie , ubieranie butów itp itd ale ja to mam przez sport takze lekarz powiedzial ze jedyne co mozna zrobic to po porodzie udac sie do poradni z fizjoterapeutą a teraz pilnowac pozycji jak siedze i pare innych trików polecil
Ola.W jak lekarz mowi zeby sie nie martwic to sie nie martw :* moze ta waga to zle uslyszalas skoro masz inaczej wpisane ? Ja sie nie znam , moj na wizycie mial 26+6 i waga 1056 ale kazdy dzidzius inaczej rosnie[emoji14]moze twoj jest starszy albo usg zle wyliczylo ?
Abed - dziekuje ) i wiecej sily na dzisiaj zycze[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do kosmetykow , ja kupilam z babydream i cos tam mam z nivea chcialam z hippa ale non stop braki w rossmanie takze z hippa mam tylko oliwke[emoji14]
Ewella - dziekuje bardzo )) mnie caly dół boli ,paralizowalo mi to ruchy , czyli siadanie , wstawanie , schylanie sie , ubieranie butów itp itd ale ja to mam przez sport takze lekarz powiedzial ze jedyne co mozna zrobic to po porodzie udac sie do poradni z fizjoterapeutą a teraz pilnowac pozycji jak siedze i pare innych trików polecil
Ola.W jak lekarz mowi zeby sie nie martwic to sie nie martw :* moze ta waga to zle uslyszalas skoro masz inaczej wpisane ? Ja sie nie znam , moj na wizycie mial 26+6 i waga 1056 ale kazdy dzidzius inaczej rosnie[emoji14]moze twoj jest starszy albo usg zle wyliczylo ?
Abed - dziekuje ) i wiecej sily na dzisiaj zycze[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Z waga na 100% sie przejezycyzla, bo porównałam z ostatnim usg i tam waga była w zaokrągleniu 700g, a tu w tym polu 1040 wiec całe szczescie norma! bo juz sie bałam, ze bedzie wielki. A ja jestem mała
No tylko ta główka mnie troche martwi. Bo nadal
Rośnie szybciej od reszty. I odpowiada 30tc. Gdzie treszta odpowiada średnio temu 27.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No tylko ta główka mnie troche martwi. Bo nadal
Rośnie szybciej od reszty. I odpowiada 30tc. Gdzie treszta odpowiada średnio temu 27.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej my już po śniadaniu ale dalej w lozku
Paninka wszystkiego najlepszego-udanej imprezy dziś i jutro i 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam...
Aha trzymam kciuki za wizyte i życzę udanego wieczoru.
Linoone udanej imprezy bezalkoholowej
Alex czas szybko leci-dopiero co moją obchodzilam w styczniu a już kwiecien-mój się cieszy ze jeszcze ma 30-urodziny za półtora miesiąca
Megan gratuluję udanej wizyty! I wszystkiegonajlepszego na nowej drodze życia!
Ola gratuluję wizyty i pieknej wagi może 4 kilo będzie dzidzius wazyl jak tak dobrze mu idzie
Aga święta każdy z nas spędza u siebie ja i brat któremu się urodzi że swoimi tesciami a dwóch pozostałych braci u siebie w domach ale jak na urodziny lub jakąś większą imprezę się zjedziemy to ciężko z miejscem
Lecimy po chleb i zakupy.
Miłego dnia życzę.
Paninka wszystkiego najlepszego-udanej imprezy dziś i jutro i 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam...
Aha trzymam kciuki za wizyte i życzę udanego wieczoru.
Linoone udanej imprezy bezalkoholowej
Alex czas szybko leci-dopiero co moją obchodzilam w styczniu a już kwiecien-mój się cieszy ze jeszcze ma 30-urodziny za półtora miesiąca
Megan gratuluję udanej wizyty! I wszystkiegonajlepszego na nowej drodze życia!
Ola gratuluję wizyty i pieknej wagi może 4 kilo będzie dzidzius wazyl jak tak dobrze mu idzie
Aga święta każdy z nas spędza u siebie ja i brat któremu się urodzi że swoimi tesciami a dwóch pozostałych braci u siebie w domach ale jak na urodziny lub jakąś większą imprezę się zjedziemy to ciężko z miejscem
Lecimy po chleb i zakupy.
Miłego dnia życzę.
reklama
tea80
Witam Was mamuśki,mam ponad 10 stron do nadrobienia,stresuje się bardzo bo od 3 dni mam raz dziennie okropne bóle w górnej części brzucha,nigdy w żadnej ciąży tego nie miałam,ja to tak odczuwam jak silny ból żołądka,taki skręt żołądka jak się np.coś złego zje,nawet polecialam do toalety ale nic,nie wiem czy to skurcze bo dla mnie skurcze to jak np.przed okresem,takie też miałam przy wywolywanych porodach,a ten ból pierwsza myśl żołądek,ale chyba odpada bo nie jest po jedzeniu poza tym odkąd jestem na diecie cukrzycowej nie powinnam mieć zoladkowych problemow,wiem że trochę chaotycznie pisze ale sama tego bólu nie umiem za bardzo określić,w poniedziałek na wizycie szyjka była ok.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom