reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

ja też na lody bardzo chętna :)

za to dziś po wizycie w Lidlu kupiłam arbuza ...już od dawna bardzo za mną chodził...

No i odnosnie wizyt - do gabinetu któego chodzę prawie wszytko jest bez zarzutu - opócz jednej "niezby" uprzejmeje Pani z recepcji ...od samego początku mam wrażenie ze siedzi tam jak za kare....
Dzis przeszła samą siebie - płaciłam kartą ...to oczywscie zdzwiwiona ze nie chce zblizeniowo ...pozniej zamiast oddac dokumenty to "dosłownie rzucila nimi na lade recepcyjna" i zerkam w ksiązeczke ..a tam wpsiana juz godzina ..nawet jędza nie zapytała czy mi pasuje...
Nie myślicie sobie ze jestesm jakś nadwrażliwa ..ale sama pracuje z ludzimi i wiem jak łatwiej jest jak ktoś uśmiechnie, czy chociaż powie miłe słowo...

najchętniej napisałabym skarge na tą babę ...

no to sie wygadałam i jest mi trochę lżej ...

reklama
Jenny być może. No i usunięcie macicy.

Gratuluję udanej wizyty.

Zapomniałam o cieście i robie na szybko, na weekend ma być fajna pogoda w końcu :)

Mmm tez bym zjadła arbuza, bardzo lubię :p

Lilith mam nadzieję ze Ci nie wrośnie to łożysko:*

Aim widzę że masz dużo czasu[emoji16]

Aaggaa życzę Ci zdrowia:*:*

Jenny super waga:):* myślę że imię samo się przypasuje:)

Wróciłam z randki z mężem, pierwszy raz jadłam meksykańskie jedzenie, pyszne!! Chimichanga czy jakoś tak wymiata:D ale teraz to się już kulam spać:* do jutra!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Z córeczka wszystko dobrze, to najważniejsze.
Ogarniete :) wlaczylam film, trochę relaksu w końcu.

Jenny my też jeszcze nie zdecydowaliśmy co do imienia, choć wcześniej było..

Pumelova bardzo lubimy meksykańskie żarcie.

Hejka
Gratuluję udanych wizyt i fajnej wagi dzidziów i waszych:tak:
Lilith trzymam kciuki żeby wszystko skonczylo się dobrze i gratuluję szyjki!

Misia współczuję wypadku teściowej i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:)

Pola gratuluję studniówki!

Tymuniek wczoraj jedliśmy lody-mój z miasta zadzwonił to powiedziałam że chce do mc donald na loda-ale że kawałek jest to powiedziałam że żartuje ale gotów był pojechać z nami, za to stwierdził że pójdzie do sklepu i kupi-kazałam mu wracać do domu a i tak pojechał i kupil:D

Pochwalę się Wam że dziś się dowiedzialam że znowu zostanę ciocią-u brata będzie trzecie i może się okazać że urodzimy w podobnym czasie-ona ma na 6.07 ale ją wcześniej chcą położyć że względu za zagrożna ciążę, a ja to tykająca bomba która w każdej chwili może wybuchnac:D
A do tego mój śmiał się pół drogi (jechaliśmy zarejestrować auto) że moi rodzice wtedy będą mieli 13 wnucząt:szok::tak:

Dobranoc zycze spokojnej i przespanej nocy;)

Gratuluję wizyt.
Lilith trzymam kciuki żeby było dobrze.
Pumalova tex-mex to chyba moja ulubiona kuchnia. Lubię też indyjsko-nepalska i wietnamska. W ogóle wszystko co ostre :)
Melduje że teściowa twierdzi że nie jest źle. Pozszywali i dali leki. Wróciła do domu i twierdzi że nie musimy przyjeżdżać. Jutro więc pewnie nie pojedziemy bo mąż musi być w niedziele w Warszawie ale ma wziąć w tygodniu wolne to zrobimy nalot i skontrolujemy. Ona tak zawsze, przy ostrym stanie z woreczkiem wzięła nospe i nie chciała do szpitala, aż się żółta zrobiła :/ 72lata, a jak dziecko. Teść podobnie i mój mąż też. Tyle że ja mu jęczę i się łaskawie godzi na IP jechać jak się coś dzieje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith ja chyba też zostane fanką mexico:D a jakie macie typy imion w tej chwili? Pamiętam jak pisałaś jakie macie pomysły ale nie wiem na czym wtedy stanęło

Anita Wow extra taka duża rodzina :)) nasza córeczka będzie pierwsza wnusia i prawnusia dla wszystkich.

Misia ja nie lubię ostrego i nie lubię papryki w ogóle więc nigdy nie chciałam spróbować ale znajoma polecala knajpke kiedyś i marudzilam mojemu że moglibyśmy gdzieś wyjść puki jeszcze moge.. [emoji16] wzięliśmy taki półmisek dla dwojga, z nachos, fajitas, burritos i chimichanga i to ostatnie było mega!
Najgorzej jak ktoś tak nie chce jechać bo tylko pogarsza swój stan :/

Kurde 4 noc z rzędu budzę się o 4 i nie mogę zasnąć:(

Miłej soboty[emoji16]

P.s. Megan ej już tydzień od ślubu odezwij się:p zamknął Cię gdzieś albo cos[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim widzę że masz dużo czasu
emoji16.png
Taaa, aż za dużo xD jak się tak dalej będę dobrze spinać to może przed pójściem na wolne zrobię wszystko co chciałam zrobić na nim :D

Do góry