reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tak mam produktywną sobotę że na koniec robienia swojej części porządków zbiłam kafelek w łazience (pewnie kojarzycie niemal zawsze jest w łazience kafelek na magnes za którym "coś" jest - zwykle z hydrauliki. No to właśnie o ten zahaczyłam ścierką i spadł mi tłukąc się...). Oczywiście na moje nieszczęście zapasowego kafelka brak. Chyba nie muszę mówić jaki jest teraz szczęśliwy mąż....

reklama
Megan22 - Gratuluję udanego ślubu i czekamy na zdjęcia !!

Ola W. - parametry te co są na papierze obowiązują. Także to 1040g się bym trzymała.

tea80 - a zgagi/refluksu może nie miewasz? bo takie bóle czasami na wysokości jak to mówisz żołądka mogą wtedy występować, takie uczucie pieczenia. Mogą to być też jelita, które teraz na naszym etapie mogą się ułożyć dosyć wysoko....

Ola tak jak piszesz, przejezyczyc sie musiala. Moja na wizycie w srode (25+4) 690g...wiec mysle ze 1040g to jest ta waga[emoji4]

Aim tez mam u rodzicow taka plytke...i tez juz jest uszkodzona...dalo sie jednak ja skleic, bo trzasnela na pol [emoji4]

Dzis maz mielone sobie zazyczyl. No to beda...[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia muminka no właśnie tak czuje jakby skręt jelit,myślałam że jelita sa niżej,ja mam ten ból zlokalizowany nad pepkiem,z zgaga problemów nie mam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tea80 - tak dla wizualizacji tego co się z nami dzieje w trakcie ciąży i ile nasze narządy muszą "przeboleć" :)

pregnancyorgansjpg.jpg

Załączniki

• pregnancyorgansjpg.jpg
    pregnancyorgansjpg.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 324
Oooo aim współczuję straty płytki. Ja akurat robiąc remont przezornie wycięłam kilka takich zapasowych płytek. W ogóle robiąc zakupy kupiliśmy płytki z takim zapasem żeby w razie jakiejś katastrofy nie trzeba było skuwać całej łazienki tylko uzupełnić ewentualne ubytki.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim a jak się czujesz? Bo energię masz tak wnioskuje:)) ojoj aż za dużo jej masz skoro strzaskalas kafelek [emoji16]

Paninka zwolnij!:** no i happy birthday [emoji173][emoji16]

Mumusia gratuluje wyspania:) ja się zdrzemnelam teraz [emoji14]
Ja będę w trakcie na badaniu w 29+2

Aha kciuki zacisniete:**

Aga km ja pikantnego nie jem bo nie lubię ale wczoraj byłoby normalne pyszne:D lubię robić leczo, bo mam z głowy obiad na parę dni [emoji14] tylko że ja nie jem papryki więc sobie muszę też coś ugotować:D

Linoone daj znać jaki wózek wybierzesz [emoji16]

Megan gratulacje! Fajnie że się odezwałaś:* czekamy na zdjecia[emoji16][emoji16][emoji16]
Jaka piękna waga!!

Ola w gratuluje wagi!! Mega!:) ważne że w granicy:)

Tymuniek polecam bloga srokao ona tam analizuje składy każdego z kosmetyków z tej serii, ja osobiście będę ich używać:)

Ewella KARTEL w Chorzowie polecam z całego serca, mojego m namawialam dlugo na to miejsce a chyba z 5 razy powiedział że super. Tylko lepiej zarezerwować bo tam jest zawsze pelno. Nr 2 w Chorzowie wg trip advisor:p

Też idę dziś na urodziny [emoji16] miłego popołudnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie z energią słabo, wszystko robię w żółwim tempie :/ i ta płytka to chyba też wynik trochę już nieuwagi od zmęczenia :/ niestety my mamy mieszkanie z drugiej ręki-jedynie nie remontowaliśmy łazienki bo ona była super zrobiona. Dlatego też lipa z zapasem płytek... Na szczęście mąż jakoś to ogarnął choć ewidentnie chciał mnie zabić.
Teraz zgonuje póki on zmywa podłogi i za chwilę Idę obiad robić i chyba potem to już naprawdę umre :p

reklama
Paninka to wszystkiego najlepszego i udanego imprezowania.
Anita wow, duża rodzina trochę zazdroszczę. Ja jestem jedynaczką więc dla moich rodziców to pierwszy wnuk, a teściowej mają już 4 wnucząt w tym jedno 24 letnie :)
Aha kciuki za wizytę.
Megan to czekamy na foty, na pewno halo pięknie. Ja też w czwartek 7 miesiąc zaczęłam ale nie wiem jak mały siedzi bo kopie wszędzie.
Ola jaki duży, super.
Tymuniek u nas rosół :) też kupiłam babydream na promocji :)
My dziś w domu. Mąż wczoraj tak przyszalal że do tej pory cierpi. A ja już okna pomylę ostatnie dwa, firanki poprane, zostało dziś pomyć podłogi i uprać jeden dywan. Do tego wynieść mebelki na taras tylko muszę go najpierw umyć.
Tea współczuję bólu, nie wiem co to może być. Może jednak coś potencjalnie zdrowego cię tak zalatwilo jak mnie te nieszczęsne orzeszki.
Mamusia_Muminka ja idę w 31 na początku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry