Dzieki Laski!
Dalam rade, ale co slabo mi sie na 2 pobraniu zrobilo to moje. Jakas inna penera mnie kłuła...tak dlugo to trwalo i tak dokuczliwie, ze sobie splynelam...no nic [emoji1] 2 pozostale to jak uklucie komara...[emoji1] potem od razu wystartowalam do biedry po prowiant![emoji1]
Mazi dzieki[emoji8][emoji8][emoji8]
Ja siedzialam na skorzanej kanapie, calkiem wygodnej[emoji4]
Ja Cie kreceeee 70 dni[emoji7] ale bosko!
Jenny bardzo dobre podejscie. Bez zmuszania! Powoli! Podoba mnie sie!
Pola calkiem samkowka co nie? [emoji1]
Dziewczyny wczoraj jak bylam na tych urodzinkach corki mojej bylej szefowej, to jeden maly gnom tak broil, ze sie walnal w tyl glowy o lozko i musial jechac l na szycie...(3 szwy). Potem dzieciaki go sprzedaly, ze on chcial im popsuc rozstawiona farme z koniami - wjezdzajac w nia takim ala motorkiem...i sie doigrał.
Ten prezent akurat byl od nas...i byl do klejenia...
Tymuniek tez juz bliziutko sie robiiii[emoji4]
Mamusia - tak jezdze autem, ale zawsze tylko wtedy kiedy nie mam cienia watpliwosci[emoji4] od strony formalnej chyba prawko mozna robic juz po 2 latach bez ataku...ale moge sie mylic.
Gdybym zawsze i wszedzie mowila, ze mam epi to nigdzie by mnie do pracy nie przyjeli, wszystko by bylo zakazane...rozumisz mnie(jak to moj tesciu mowi)?[emoji4]
Mi nie pozwolila wkropic cytryny [emoji57] wszystko wyjdzie super![emoji4]
Ewellka smakowitych schaboszaczkow - moj maz to taki pozeracz schabowych[emoji1]
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji
Forum BabyBoom