reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Wszystkim oddajacym krew dobrych wynikow!

Maziajka to mozesz stac :)

Jenny ja oczywiscie, ze mam obawy. Michal wydaje mi sie dalej takim dzieciuchem :), ze zueplenie nie nadaje sie do pkola. Ale takich obaw jak Ty nie mialam. Moi chlopcy sa strasznie za rowiesnikami. Widdzialam, ze beda sie super bawic

reklama
Dzieki Laski!

Dalam rade, ale co slabo mi sie na 2 pobraniu zrobilo to moje. Jakas inna penera mnie kłuła...tak dlugo to trwalo i tak dokuczliwie, ze sobie splynelam...no nic [emoji1] 2 pozostale to jak uklucie komara...[emoji1] potem od razu wystartowalam do biedry po prowiant![emoji1]

Mazi dzieki[emoji8][emoji8][emoji8]
Ja siedzialam na skorzanej kanapie, calkiem wygodnej[emoji4]
Ja Cie kreceeee 70 dni[emoji7] ale bosko!

Jenny bardzo dobre podejscie. Bez zmuszania! Powoli! Podoba mnie sie!

Pola calkiem samkowka co nie? [emoji1]

Dziewczyny wczoraj jak bylam na tych urodzinkach corki mojej bylej szefowej, to jeden maly gnom tak broil, ze sie walnal w tyl glowy o lozko i musial jechac l na szycie...(3 szwy). Potem dzieciaki go sprzedaly, ze on chcial im popsuc rozstawiona farme z koniami - wjezdzajac w nia takim ala motorkiem...i sie doigrał.
Ten prezent akurat byl od nas...i byl do klejenia...

Tymuniek tez juz bliziutko sie robiiii[emoji4]

Mamusia - tak jezdze autem, ale zawsze tylko wtedy kiedy nie mam cienia watpliwosci[emoji4] od strony formalnej chyba prawko mozna robic juz po 2 latach bez ataku...ale moge sie mylic.
Gdybym zawsze i wszedzie mowila, ze mam epi to nigdzie by mnie do pracy nie przyjeli, wszystko by bylo zakazane...rozumisz mnie(jak to moj tesciu mowi)?[emoji4]
Mi nie pozwolila wkropic cytryny [emoji57] wszystko wyjdzie super![emoji4]

Ewellka smakowitych schaboszaczkow - moj maz to taki pozeracz schabowych[emoji1]

[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Pumelova a powiedz czy dostalas jakiegos nowego teraz storczyka? Bo wydaje mi sie ze jakis nowy ze sklepu byl chory i zarazil inne... Tak to wyglada przerabialam to kilka razy.. Niestety.

Aga te Twoje zdjecie z ryb jest czadowe serio:D co do glukozy ide w czwartek najbardziej boje sie tego siedzenia bo kosc ogonowa mnie napierdziela nie raz...

Patuszka mam nadzieje ze juz takie przygody sie Wam nie zdarza!i ze wszystko bedzie ok

Moja mala tak szaleje widax ze juz ma mniej miejsca bo sie wygina i dupcie wypina:p za tydzien wizyta zobaczymy ile wazy ale pewnie ponad 1kg.

Dziewczyny powoli zaczynam czuc sie jak kaczka chodzic ciezko bo kolke lapie do tego zaraz siku sie chce.. Martwie sie upalami jesli nadejda to rozkladam basen w maju i bede sie moczyc jak foka!!!

Troche mnie to przeraza tymbardziej ze ta apka liczy do daty wg OM czyli 1.07 a ja bede miec CC jakies 10 dni wczesniej...czyli zostalo 70 pare dni o mamo!!!
1491203068-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana co to za aplikacja?

Cześć dziewczyny.

Życzę Wam miłego tygodnia.
u nad weekend intensywny i zastanawiam się jak zorganizować wiec czasu wolnego.
Nie wiem jak Wy ale ogarnia mnie juz sżal wiosennych porządków. W sobotę zagonilam meza do mycia okien. Jeszcze nie wszytkie umyte..ale mam nadzieję że do świąt zdarzy.

Tea. ...moja córka w zeslym roku też w lipcu miała 2 latka. Około mają kupiliśmy łóżko...posklasalismy i nie zmuszalismy od razu. .. codziennie chwilę spedzalismy czasu w jej pokoju...i co któryś dzień pytaliśmy czy chce iść tam spać. ..I jakoś na koniec czerwca oznajmiła ze tak...I śpi tak do dziś. Moja akurat potrzebuje oswajanie się z nową sytuacją. ..wiec tak się u nas sprawdziło. ..łóżko oczywiście mamy z barierka...polecam na początek Ikea..nie są drogie...a my i tak planujemy przemeblowac pokój jak mała pójdzie do szkoły wiec wtedy docelowo kupimy większe łóżko.

Dziewczyny. ..mam pytanie do doświadczonych mam. Czy mialyscie obawy przed zapisaniem dziecka do przedszkola. Kiedyś wydawało mi się to normalne. ..taka kolej rzeczy. ..a wraz ze złożeniem podania jakieś obawy mnie naszła. ..chyba się boje ze kończy się ten cudowny okres takiego typowego dzicinstwa. ..ze moja slodka córeczka za szybko mi wyrośnie...wiem wiem taka kolej rzeczy...ale nie zdawałam sobie sprawy ze tak będę to przeżywać

Życzę Wam miłego dnia i zmykam na śniadanie :);)
Ja nie miałam żadnych oporów ale kilka łez uroniłam. Nie ma nic lepszego niż praca w grupie. dzieci wiele się uczą od siebie i w przedszkolu Lena niesamowicie się rozwinęła - również swoje zdolności artystyczne. Druga sprawa , że trafiła jej się super zgrana grupa i teraz od września ciężko jej zmieniać otoczenie ale do szkoły iść musi :)

Maziajka dzięki za info!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za podpowiedzi,chyba zrobimy tak jak pisalyscie,w czerwcu kupimy łóżeczko i wstawimy do pokoju synka,niech się przyzwyczaja,
Frustruja mnie te cukry,nie mogę sobie z nimi poradzić mimo że się pilnuje z dietą,dziś mam wizytę u gina,poproszę o skierowanie do diabetologa,spytam też o to ciagniecie,
Imiona do wyboru:Liliana,Gabriela,Kornelia,które wybieracie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea - mi się bardzo podoba i Lilianna i Kornelia, Gabi w formie zdrobnienia też jest ładne - ale to Wam ma się przede wszystkim podobać [emoji6]. Jak się urodzi malutka nie będziesz miała wątpliwości jakie imię najbardziej będzie do niej pasowało [emoji4]

Maziajka - już sprawdzam [emoji3]

Ewella - dziękuje [emoji8]

reklama
Do góry