reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

tea80 - wszystkie 3 imiona są bardzo ładne, ale chyba najbardziej podoba mi się Liliana :) Od razu mi się kojarzy z kwiatem lilią i z naszą forumową Lilith :)

Lilith - Kiedy Ty dziewczyno znajdujesz czas, żeby tak ogarniać wszystkie sprawy forumowe ? :)

misia12 - może obtłuszczone podniebienie miękkie nie jest najlepszym sformułowaniem, ale powiem tak : "ma już drugi podbródek i coraz mniej widać szyję :p", co nie zmienia faktu, że jest najukochańszym facetem na świecie dla mnie :D

Nika999 - łączę się z Tobą remontowo, wiem ile przy tym roboty a ile nerwów !

Kasia_831 - powodzenia w poszukiwaniu mieszkania. Na pewno coś znajdziecie w cenie skoro wcześniej wynajmowaliście domek i daliście radę go opłacić. Ważne, żeby nie zostawiać tego na ostatnią chwilę bo sama przeprowadzka to też wyzwanie.

reklama
Pola a ty wybierasz się do Ujastka rodzić ? czy coś pomyliłm ;) bo my faktycznie mamy szanse się w szpitalu spotkać ;) ja 23 tylko cesarka więc pewnie po 17 a ty 21 :)

Oliweczka PregLive to apka:)
Jestem po lekarzu dostałam inhalacje pulmicort na kaszel i do inhalacji jeszcze na katar jakiś tam inny nebu-dose niby w ciąży można...jak nic nie pomoże to mam przyjść po jakieś tabletki...boli mnie trochę jak by żołądek:( mam jeszcze krupniczek kisiel do skonsumowania leżę i pozdrawiam z wyrka:)

Tymuniek - ale Cie bidulo wzięło :-(

Alex - gratuluję znanych egzaminów próbnych! I jeszcze bardziej gratuluję studnióweczki [emoji323][emoji512][emoji480] [emoji3]

Kasia - trzymam kciuki za mieszkanko [emoji110][emoji110]. Oby udało się Wam szybciutko znaleźć to co Was interesuje [emoji4]

Alex gratuluję zdanych egzaminów :) no i studniówki :D

Pumelova mój robi zdjęcia jako hobby i cały czas wszędzie gdzie idziemy, jedziemy a z wakacji mamy najczęściej ok. tysiąca ;) później wybieramy i zostawiamy najlepsze :) a ja gdybym miała robić na wakacjach to by bylo może z 10 zdjęć :D nie chce mi się tel wyciągać zawsze ;)

Tymuniek lez i odpoczywaj wracaj szybko do zdrowia :)

Tymuniek zdrówka, pulmicort rzeczywiście jest bezpieczy bo działa tylko w oskrzelach, dowiadywałam się na początku ciąży bo musiałam brać przez chwilę coś podobnego i moja ginekolog powiedział że można :)

reklama
Do góry