reklama
Karo gratuluję!! Śliczne zdjęcie i oczka piękne, jak i waga oczywiście
Wy się smiejecie z tych kotów a ja się popłakałam
Może to też wina nastroju bo ostatnio jak na piczatku ciąży, rycze na byle co..
Truskawka ja piore wszystko co 'niebezpiecznie' prac na recznym ustawieniu. Trochę to trwa ale ładnie dopiero i obroty tam słabe, że się nie psuje. Czy to delikatne kocyki czy kurtki z gęsi etc.
20 stopni, super u nas ciepło bo aż 14 ale leje juz 3 dzień a jeszcze zapowiadają ochłodzenie na 5-8 na przyszły tydzień
Kasia ja jajka daje jak myslalas, do zimnej, jak się zagotuja max 2 min i są idealnd na miękko Lubie bardzo jajka w koszulkach tez.
Wy się smiejecie z tych kotów a ja się popłakałam
Może to też wina nastroju bo ostatnio jak na piczatku ciąży, rycze na byle co..
Truskawka ja piore wszystko co 'niebezpiecznie' prac na recznym ustawieniu. Trochę to trwa ale ładnie dopiero i obroty tam słabe, że się nie psuje. Czy to delikatne kocyki czy kurtki z gęsi etc.
20 stopni, super u nas ciepło bo aż 14 ale leje juz 3 dzień a jeszcze zapowiadają ochłodzenie na 5-8 na przyszły tydzień
Kasia ja jajka daje jak myslalas, do zimnej, jak się zagotuja max 2 min i są idealnd na miękko Lubie bardzo jajka w koszulkach tez.
Ale opowiesci o kotach ale sie usmialam
Aga km moja to wogole niekluska wypada zawsze 2 lub 3 dni mniejsza niz powinna. Moja kolezanka termin na 09.06 i mala dzisiaj miala na usg 1700g wiec to dopiero mala klucha to Nasze nic.najwazniejsze by rosly.za 2.5 tyg znowu mam ktg i usg to zobaczymy ile bedzie miala
U nas wczoraj upal dzisiaj chlodno i ponuro i taka zmiana pogoda plus chyba glukoza mnie tak wymeczylo ze myslalam dzisiaj ze Do 19 niedotrzymam.mala poleciala na Pol godzinki Do sasiadki i musialam sie drzemnac bo okropnie sie czulam. Pisalyscie o opiece nad dziecmi przez rodzicow i tesciow .my niemamy tutaj nikogo wiec jestesmy zdani tylko i wylacznie na siebie.mamy przekochanych sasiadow wiec wiem ze beda starsza corke brac Do siebie na gore ale latem ich niema wiekszosc czasu bo wracaja Do mieszkania okolo wrzesnia. Ale w razie wu na godzinke opieke bede w dzien bede miala ale jesli chodzi o wyjscia czy cos to razem zesmy ostatni raz wyszli okolo 4.5 roku temu.(wychodzimy raz na miesiac lub dwa kazdy osobno.ja ze swoimi kolezankami, M ze swoimi)ale nienarzekamy tak to juz jest
Aga km moja to wogole niekluska wypada zawsze 2 lub 3 dni mniejsza niz powinna. Moja kolezanka termin na 09.06 i mala dzisiaj miala na usg 1700g wiec to dopiero mala klucha to Nasze nic.najwazniejsze by rosly.za 2.5 tyg znowu mam ktg i usg to zobaczymy ile bedzie miala
U nas wczoraj upal dzisiaj chlodno i ponuro i taka zmiana pogoda plus chyba glukoza mnie tak wymeczylo ze myslalam dzisiaj ze Do 19 niedotrzymam.mala poleciala na Pol godzinki Do sasiadki i musialam sie drzemnac bo okropnie sie czulam. Pisalyscie o opiece nad dziecmi przez rodzicow i tesciow .my niemamy tutaj nikogo wiec jestesmy zdani tylko i wylacznie na siebie.mamy przekochanych sasiadow wiec wiem ze beda starsza corke brac Do siebie na gore ale latem ich niema wiekszosc czasu bo wracaja Do mieszkania okolo wrzesnia. Ale w razie wu na godzinke opieke bede w dzien bede miala ale jesli chodzi o wyjscia czy cos to razem zesmy ostatni raz wyszli okolo 4.5 roku temu.(wychodzimy raz na miesiac lub dwa kazdy osobno.ja ze swoimi kolezankami, M ze swoimi)ale nienarzekamy tak to juz jest
Patuszka89
Fanka BB :)
Dla wszystkich smutnych Mamusiek [emoji16][emoji16][emoji16] To jest Lolek, kot rodzicow, tak siedzi na co dzień[emoji23][emoji23]
A oto Bolek, drugi kot, brat Lolka[emoji16]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
A oto Bolek, drugi kot, brat Lolka[emoji16]
Ostatnia edycja:
Patuszka fantastyczne te koty!!! To akurat poprawia humor bo w praniu kotów nie widziałam nic śmiesznego..
Dołączam do mam z cieknaca siara. Masakra, wcale mimsie to nie podoba, w poprzednich ciazach tak nie miałam. Zwykle wkładki wystarcza??
Dołączam do mam z cieknaca siara. Masakra, wcale mimsie to nie podoba, w poprzednich ciazach tak nie miałam. Zwykle wkładki wystarcza??
curran_twins
Zaciekawiona BB
Hej Hej
Do nadrobienia tyle postów, że nie wiem gdzie zacząć
No ale zacznę od podziękowań dla Was wszsytkich. dziołchy rosną zdrowo, jutro kolejne usg i będą kolejne zdjęcia, ( mam już koło 30 )
Kopią też... zaczęły tydzień temu i od tamtej pory nie przestały... No mówię Wam jakieś niewyzyte te baby
Człowiek chce iść spać.... Nie... dwie godziny będą siedziały w ukryciu, a jak tylko przewrócę się na bok to one obie jakby conajmniej w jakiejś amazońskiej dżungli modły, szamańskie tańce odprawiały
Rankiem po ledwie przespanej nocy... godzina 7:28.... czuję.... że tak nieśmiało jakoś tak... lekko... żeby mi przyjemnie było wiedzieć, że będą budzić delikatnie... z prawej strony leciutko.. puk puk...człowiek oczy otwiera, usmiechnie się... dzień dobry nie zdąrzy powiedzieć a tu o 7:41 łup z lewej flanki atakuje druga, która lubi bardziej hardkorowe pobudki No mówię wam, kabaret z tymi dziewuchami mam
A u Was jak? łobuzują dzieciaki?
Do nadrobienia tyle postów, że nie wiem gdzie zacząć
No ale zacznę od podziękowań dla Was wszsytkich. dziołchy rosną zdrowo, jutro kolejne usg i będą kolejne zdjęcia, ( mam już koło 30 )
Kopią też... zaczęły tydzień temu i od tamtej pory nie przestały... No mówię Wam jakieś niewyzyte te baby
Człowiek chce iść spać.... Nie... dwie godziny będą siedziały w ukryciu, a jak tylko przewrócę się na bok to one obie jakby conajmniej w jakiejś amazońskiej dżungli modły, szamańskie tańce odprawiały
Rankiem po ledwie przespanej nocy... godzina 7:28.... czuję.... że tak nieśmiało jakoś tak... lekko... żeby mi przyjemnie było wiedzieć, że będą budzić delikatnie... z prawej strony leciutko.. puk puk...człowiek oczy otwiera, usmiechnie się... dzień dobry nie zdąrzy powiedzieć a tu o 7:41 łup z lewej flanki atakuje druga, która lubi bardziej hardkorowe pobudki No mówię wam, kabaret z tymi dziewuchami mam
A u Was jak? łobuzują dzieciaki?
Oooo rzadko można pogadać z dorosłym wcześniakiem - i to jeszcze w zasadzie skrajnym! Milo mi czytać o takiej pozytywnej historii!!!Kylesa, będzie dobrze[emoji4]
Ja jestem wczesniakiem, urodziłam się 02.02 a powinnam 29.04 (ponad 12 tygodni przed terminem), to było w 1989. Wtedy nie dawano mi żadnych szans na przeżycie, jestem tutaj wyłącznie dzięki mojemu cudownemu Dziadkowi lekarzowi (dentyście, żeby było ciekawiej) i ogromnej pracy jaką wykonała kochana Babcia.
Kochana, jestem zdrowa (lapalam bardzo często infekcje jako małe dziecko, teraz jako dorosła osoba tylko raz w roku), rozwinęłam się prawidłowo, skończyłam studia i właśnie oczekuję swojego pierwszego dziecka[emoji4][emoji4]
Także wszystko jest możliwe, nawet jak inni mówią że nie to jak się w coś mocno wierzy to będzie dobrze[emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki za Was[emoji11]
Ja tez licze na to ze córeczka bedzie zdolną dziewczynką i dużo osiagnie w zyciu. Na szczęście jest inteligentnym szkrabikiem choc chudziakiem strasznym - zaledwie 14 kg a ma 4 lata [emoji6].
Super, bardzo się cieszę i podziwiam Twoich dziadków i rodzicow i Twoj silny organizm [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No właśnie moj gin mi mówił, że opiekę nad dzieckiem ogarne tylko ewentualnie kwestia porodu...Hej dziewczyny
Co do szkoły rodzenia to chodziłam w 1szej ciazy, ale cwiczenia były głupie i chodziłam tylko na wykłady o porodzie i pielegnacji. Drugi raz bym nie poszła, bo w sumie nic nowego bym sie juz nie nauczyła.
Kylesa wspolczuje przezyc, nie dziwie sie, ze sie bałas drugiej ciazy, ale pamietaj, ze kazda jest inna, teraz bierzesz leki i jest duza szansa, ze uda Ci sie donosic jak najdluzej. Nie wiem czy ogladałas taki program "moje 600 gram szczescia" o wczesniaczkach z Ujastka Krakowskiego. Na mnie ten program zrobił duze wrazenie, ze ratuja takie malutkie dzieciaczki i ile to tak naprawde wymaga pracy od lekarzy, a i tak niestety nie zawsze sie udaje
Bardzo rzadko mi sie udalo oglądać ten serial. Generalnie tak właśnie bylo na oiomie u nas. Duze przezycia. W naszym szpitalu dwoje dzieci odeszlo przez sepsę. Byly dramaty... a Maja przyjaźni sie z dziewczynka której mamę poznałam na oddziale i ona wazyla właśnie 600g. [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom