reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczynki ogromna prośba!

Moja córcia bierze udział w konkursie plastycznym na Endo.pl - link tutaj : Link do: Konkurs
Można oddać tylko jeden głos z jednego internetu. Czyli można oddać głos z telefonu i dodatkowo na laptopie z wifi. Bardzo prosimy o pomoc w głosowaniu.

Córki Praca to Miś Endo w koszulce w serduszka: Lenka Podlasińska.

Z góry bardzo Wam dziękuję :*

Zaglosowane[emoji6] jutro jeszcze z pracy kliknę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka extra koty:D

Ewella gdzie byłaś w szkole rodzenia? Gdzieś w Kato?

Curran twins super że zrobiły się aktywne, najlepsze uczucie na świecie:) moja od kilku dni ciągle się obraca poza kopaniem, śmieszne uczucie:D

Kylesa rozumiem. Ja też biorę zastrzyki, mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy:)

Liluli gratuluje udanej wizyty:)

Mój mąż w Warszawie na delegacji więc dziś śpimy same z psem. Mam nadzieję że nie wyjdą pająki. Dobranoc :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga - a wiec wspolczuje przykrej historii :(
Morela - mój pracuje w firmie bukmacherskiej i wczesniej na umowe zlecenie relacjonował mecze na strony wlasnie z bukmacherką , rok temu awansowal , dostal umowe o prace i teraz jezdzi do biura a stamtad ogarnia wszystko , bo ma pod sobą około 100 osob klikajacych meczyki[emoji14]takich kierownikow jest kilku takze roboty troche ma , ale ze lubi klikac to jeszcze sobie wlasnie w domu dorabia :D także no , potrzebne mu do tego wlasnie 2 lapki :D

Ja lece spac , takze milej nocki dziewczynki :* dobranoc :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga no wiesz jak ja mam.. I to bez ciąży.. Przykre historie Wam się przytrafiaja.. U nas widzisz nic podobnego, wiec dla mnie to przeżycie. Za to dużo dramatów słyszę w tym domu kotów..,ale to już nie wypadki a znecanue się.. Z psami tez tak miałam w pl..
Mi ciężko chora rybkę spłukać w WC :(
Nie dziwie się, że mama juz nie chce więcej kociakow.
No i co do tego feralnego prania, współczuję bardzo.. Bo to jednak w pamięci zostaje.

Liluli gratuluję udanej wizyty :)

Curran dawno się nie odzywalas, fajno ze jesteś i ze wszystko dobrze u Was.

Patuszka extra koty:D

Ewella gdzie byłaś w szkole rodzenia? Gdzieś w Kato?

Curran twins super że zrobiły się aktywne, najlepsze uczucie na świecie:) moja od kilku dni ciągle się obraca poza kopaniem, śmieszne uczucie:D

Kylesa rozumiem. Ja też biorę zastrzyki, mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy:)

Liluli gratuluje udanej wizyty:)

Mój mąż w Warszawie na delegacji więc dziś śpimy same z psem. Mam nadzieję że nie wyjdą pająki. Dobranoc :*

Pumelova tak apropos pająków, to po naszej ostatniej dyskusji ze przeciętny człowiek zjada ok. 7 pająków w swoim życiu, rano obudziłam się i ujrzałam męża chrapiącego w najlepsze w szeroko otwarta buzia. Mam wiec potwierdzenie swojej teorii ze on zjada tez te moje[emoji6]

Staram się doczytać wszystkie posty wasze, ale dużo tego. Mam ostatnio młyn w pracy i atmosfera z powodu mojej ciazy dalej nieprzyjemna i niestety od kilku dni cierpię na migreny i nie mam nawet siły się udzielać. Pocieszam się tym ze za 2 tyg będę juz w Polsce na święta[emoji16]może trochę odpocznę przez te 2,5 tyg i co najważniejsze badania porobie.

Miłej nocy Dziewczynki[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova tak apropos pająków, to po naszej ostatniej dyskusji ze przeciętny człowiek zjada ok. 7 pająków w swoim życiu, rano obudziłam się i ujrzałam męża chrapiącego w najlepsze w szeroko otwarta buzia. Mam wiec potwierdzenie swojej teorii ze on zjada tez te moje[emoji6]
[emoji1][emoji1][emoji1] To mój chyba też. Niestety czasami i córe łapie na spanie z rozziapiona buzia (ale to najczęściej jak śpi na trasie, w łóżku raczej ma zamknięta).

Zdrówka! Oby migrena szybko odpuścila (choć zmiany pogodowe nie sprzyjają), a pracą sie nie przejmuj.. Jeszcze troszkę i będziesz miała od nich przerwę [emoji6]

Aga_k_m biedne kocisko. Strasznie mnie to rozbawiło, ale jednocześnie przykre...mama biedna pewnie miała wyrzuty .

Pastuszka pływający kot? Ale jazda:biggrin2: koty na ogół nie przepadają za kąpielami. Koty rodziców, świetne!

Pumelova dzięki, podjadę pooglądać jak się ZUS zlituje i kasę pośle. Lody z MC mmmm pycha.

Tymuniek fajnie dostać jakąś wyprawkę, a jak mówisz, że fajne ciuszki , to już w ogóle extra.

Kylesa ja też się zastanawiam czy urodzić sn czy cc. Tylko ja nie mam wskazań do cc, ale zdecydowałam się na prywatną klinikę jak w poprzedniej ciąży i tam można sobie wybrać. Myślę, że jak dwa razy jakoś dałam radę , to i trzecie mi się uda sn?

Liluli gratuluję wagi i udanej wizyty.

Uciekam spać, chociaż spróbuję zasnąć
Spokojnej nocy.

Kasia Haha no nigdy bym nie wpadła żeby je wkładać do zimnej wody :)
Karo u Ciebie też już duża dziewczynka :) dobrze że wszystko porządku z mała, a u ciebie z tym białkiem to niefajnie.
Aga_k_m też bym przeżywała. Masakra kota uprać. Ostatnio z kolega podróżnikiem rozmawialiśmy o dziwnym jedzeniu i doszłam do tego że chyba tylko kota bym nie zjadła. No jakoś kocham koty.
Patuszka no nie mogę, padłam prawie. Druga pioraca kota. Za to miał imię oryginalne.
Pola jest taki kawał:
Mój mąż ma alergię na kota, dlatego z żalem muszę się go pozbyć. Oddam w dobre ręce: metr osiemdziesiąt, brunet, reaguje na imię Marek :)
Patuszka słodziaki. Na starość będę miała z 10 kotów.
Liluli gratuluję wizyty.
Tymuniek ale Ci fajnie, ja chyba jednaj nic nie dostanę bo koleżanki mama oddała komuś małe ubranka ;(
A do mnie zadzwonił znajomy że jest na delegacji w Warszawie i ma trochę czasu to wyskoczyłam na miasto. I on się spytał który to miesiąc 3 czy 4. No kochany jest. Trochę się zdziwił jak mu powiedziałam że koniec 6. Bo jego żona z córkami po 20 kilo przybierała, a jest raczej niewysoka. Wróciłam o 24, zjadłam kanapkę, zmierzyłam cukier, chyba mam zgagę, nie jestem pewna bo nie miałam jeszcze. 1:30 idę spać bo znowu późno wstanę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziazt haha to dobrze jak on zjada twoje:D wytrzymasz 2 tyg;)))

Aniek czyżbyś na łubinowej rodziła?:)

Misia imprezke robi :D

Aga km współczuję historii ;*

Poszłam siku i jakoś nie chce mi się spać, mój pies źle śpi bez Pana no i mnie budzi. Ptaki napierdzielaja a jest dopiero 4:o Super:D

Do góry