reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga, kot w pralce też już był, nawet dwa razy[emoji23][emoji23] na szczęście się kapnęła stosunkowo szybko, wyjęła kota z pralki i szybko do weterynarza. Wet na to, że średnio raz lub dwa w tygodniu ktoś przychodzi z wypranym kotem (koty lubią zapach ubrań właścicieli)... Tata dopiero za piątym telefonem kapnął się, że mama nie żartuje. Kot przeżył, tata wolał na niego Persil[emoji6] Rodziców to mam szalonych[emoji23][emoji23]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola, kot lubi wchodzić tam gdzie nie powinien, wystarczy chwila nieuwagi i kot wyprany itp.[emoji6] Weta już mało co dziwi[emoji41] Póki co trzy co są u rodziców pralki nie lubią, moje dwa też za nią nie przepadają[emoji5] chociaż kiedyś miałam kota co uwielbiał się kąpać w wannie, zanim zdążyłam wejść do wody Maniek już w niej pływał[emoji23][emoji23]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny !
Ja czekam na badanie z glukozą aż do poniedziałku. Zobaczymy co będzie. Małe buszuje, ale powoli czuć ciężkość w trakcie głębokiego wdechu i zgaga. Przepraszam za tak rzadkie pisanie, ale tak jak mówiłam praca, hobby i remonty zabierają dużo czasu :(

Chciałabym przede wszystkim pogratulować @Żonograja - mam nadzieję, że podjęta decyzja będzie krokiem w lepsze :)

Ciesze się, że większości z nas dopisuje zdrowie, natomiast naszym chorowitkom życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.

Syndrom wicia gniazdka uważam za otwarty stąd moje pytania do Was :
1) co sądzicie o wózkach firmy Quinny Buzz ?? Czy warte swojej ceny ?? i na co zwracać przy ich zakupie uwagę ??
2) mam zamiar kupić chustę do noszenia maluszka - jaki rozmiar byście poradziły i jakiej firmy ?

Ale numery z tymi kotami,uśmiałam się
Pisalyscie o pomocy,ja mam cudowną teściową,jest do rany przyloz a za dziećmi to dalaby się pokroić,uwielbia się opiekować,przyjeżdża do nas raz na jakiś czas i zostaje przez parę dni,śpi w pokoju synka i przy okazji w nocy do niego wstaje,a ja mam blogi spokój(choć i tak się budzę na płacz)tylko dzieci walczą o jej uwagę,każde chce mieć ja dla siebie :-) za to moja mama to bardzo imprezowa kobieta,ale na godzinkę,dwie na szczęście weźmie dzieci,np.żeby spokojnie zrobić zakupy,zobaczymy jak będzie z trójką :-)
Tymuniek,misia,pewnie wiecie ze od marca tego roku w całej Europie sa nowe normy dla kobiet w ciąży z cukrzycą,po godzinie do 140,i to mnie uratowało narazie przed insulina.Ja mam normy 125-135.
Przez 2 dni miałam tragiczne samopoczucie,ciśnienie 86/60 do tego ból głowy,pewnie winna pogoda.
Gratuluję wszystkim mamom studniówek,mnie się wydaje że to jeszcze tytule czasu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry