reklama
Karo, super fotka! Gratuluję dobrych wyników! [emoji4]
@Kasia_831 jeśli chodzi o czytnik e-booków, to ja mam Kindle. Można wgrywać różne formaty, ja zwykle korzystam z mobi bo najwygodniej mi się wtedy korzysta. I bardzo rzadko kupuję, najczęściej skąś ściągam i wszystko działa [emoji4] są też wszędzie dostępne konwertery, także możesz ściągać np. pliki w pdf i sobie na kompie zmieniać format.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
@Kasia_831 jeśli chodzi o czytnik e-booków, to ja mam Kindle. Można wgrywać różne formaty, ja zwykle korzystam z mobi bo najwygodniej mi się wtedy korzysta. I bardzo rzadko kupuję, najczęściej skąś ściągam i wszystko działa [emoji4] są też wszędzie dostępne konwertery, także możesz ściągać np. pliki w pdf i sobie na kompie zmieniać format.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Nadal mam bialko w moczu i lekarz mowil ze moze ktoras nerka slabiej pracuje i bedzie to Trzeba skontrolowac. I za dwa dni beda wyniki na cukier to zobaczymy
Aaggaa mowisz z makeupem? Moze po mamusi bo mama niewychodzi z domu bez[emoji6]
Aaggaa mowisz z makeupem? Moze po mamusi bo mama niewychodzi z domu bez[emoji6]
Karo - Dzidzia jak malowana! [emoji3]. Gratuluję udanej wizyty. Piękna waga, zbliżona do mojej Dzidzioliny (choć patrząc na suwaczki mamy między sobą prawie tydzień różnicy) , więc odetchnelam z ulgą, bo myślałam, że mi się mega klopsik trafił [emoji6]
Patuszka89
Fanka BB :)
Truskawka, moja mama to mistrzyni prania dziwnych rzeczy w pralce[emoji23][emoji23] Nawet zloto-bezowe szpilki zamszowe kiedyś wyprała[emoji23] Wyszły kremowe[emoji23] Raz włożyła prawie nową kurtkę puchową do prania, oczywiście wyjęła skulkowane zawiniątko... Bała się przyznać mi i tacie, że ją zniszczyła więc wysuszyła i zawiozła do pralni chemicznej i babeczki jest ten puch odratowały[emoji41][emoji41] Na przyszłość tylko mówiły, że lepiej od razu mokrą przywieźć. Jak jest dobrej jakości puch to zazwyczaj nie ma problemu z nadaniem mu dawnej objętości[emoji6]
Karo, zdjęcie super [emoji108]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Karo, zdjęcie super [emoji108]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Patuszka - moja mama przebija Twoją [emoji6]. Kiedyś kota wyprala.. Mieliśmy tego kotka góra 2 tyg. Nie zdążyliśmy się nawet przyzwyczaić do jego nawyku spania w pralce. Mama nie sprawdziła zawartości, dołożyla kolejne ciuchy, po czym nastawiła na 1,5 h..
Biedna do dziś to przeżywa.
Biedna do dziś to przeżywa.