reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karo, super fotka! Gratuluję dobrych wyników! [emoji4]

@Kasia_831 jeśli chodzi o czytnik e-booków, to ja mam Kindle. Można wgrywać różne formaty, ja zwykle korzystam z mobi bo najwygodniej mi się wtedy korzysta. I bardzo rzadko kupuję, najczęściej skąś ściągam i wszystko działa [emoji4] są też wszędzie dostępne konwertery, także możesz ściągać np. pliki w pdf i sobie na kompie zmieniać format.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nadal mam bialko w moczu i lekarz mowil ze moze ktoras nerka slabiej pracuje i bedzie to Trzeba skontrolowac. I za dwa dni beda wyniki na cukier to zobaczymy

Aaggaa mowisz z makeupem? Moze po mamusi bo mama niewychodzi z domu bez[emoji6]

f2w3flw15r2h1ssa.png

Karo - Dzidzia jak malowana! [emoji3]. Gratuluję udanej wizyty. Piękna waga, zbliżona do mojej Dzidzioliny (choć patrząc na suwaczki mamy między sobą prawie tydzień różnicy) , więc odetchnelam z ulgą, bo myślałam, że mi się mega klopsik trafił [emoji6]

Truskawka, moja mama to mistrzyni prania dziwnych rzeczy w pralce[emoji23][emoji23] Nawet zloto-bezowe szpilki zamszowe kiedyś wyprała[emoji23] Wyszły kremowe[emoji23] Raz włożyła prawie nową kurtkę puchową do prania, oczywiście wyjęła skulkowane zawiniątko... Bała się przyznać mi i tacie, że ją zniszczyła więc wysuszyła i zawiozła do pralni chemicznej i babeczki jest ten puch odratowały[emoji41][emoji41] Na przyszłość tylko mówiły, że lepiej od razu mokrą przywieźć. Jak jest dobrej jakości puch to zazwyczaj nie ma problemu z nadaniem mu dawnej objętości[emoji6]

Karo, zdjęcie super [emoji108]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka - moja mama przebija Twoją [emoji6]. Kiedyś kota wyprala.. Mieliśmy tego kotka góra 2 tyg. Nie zdążyliśmy się nawet przyzwyczaić do jego nawyku spania w pralce. Mama nie sprawdziła zawartości, dołożyla kolejne ciuchy, po czym nastawiła na 1,5 h..
Biedna do dziś to przeżywa.

Do góry