reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Morela a mozesz podac linka do tej pracy? Za duzo tego jest...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie można zrobić odnośnika do danej pracy
Jej praca wygląda tak :
Zobacz media 718316
Morela_87
Morela - zagłosowane [emoji3]. Podpowiadam reszcie - szukajcie pracy Lenki od połowy strony/listy [emoji6]
AAggAA88 Lenka jest już prawie przy końcu
Dziękuję Kochane!
Patuszka89
Morela, zrobione[emoji4]
Dla ułatwienia, misiek Lenki jest pod koniec strony[emoji6]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla ułatwienia, misiek Lenki jest pod koniec strony[emoji6]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Patuszka89
Truskawka blekitny lazur tez jest z pasteryzowanego mleka wiec luz ja jem ale i tak po obrobce bo ze szpinakiem.Co do kolderki jesli nie z pierza to oczywiscie mozna prac
Pumelova gdzie idziesz na restaurantweek?
Co do obiadu ja nie moge doczekac sie szparagow mhm uwielbiam!
I na tatar mam ciagle smak mnim!
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova gdzie idziesz na restaurantweek?
Co do obiadu ja nie moge doczekac sie szparagow mhm uwielbiam!
I na tatar mam ciagle smak mnim!
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Truskawka to zależy jaka pościel masz większość można prac w 40° ale są też takie co w 90° można ja mam taka nowa i na razie raz pałam w 60° nic się nie stało. Poduszkę z pieprzą też pralam ale w suszarkę później wsadziłam u cioci bo swojej nie mam. Wyszła elegancko, pióra się pięknie porozbijaly.
Ja tam wszystko prawie w pralce piorę, nawet garnitury męża i płaszcze chyba że coś ma napisane że nie wolno- raz nie spojrzałam i wyprałam jedwabna bluzkę. Została mi szmatką
Patuszka glukometr się dostaje przy zakupie pasków tylko trzeba mieć receptę. Ja miałam od ginekologa.
Aniek dzięki za przepis, już się miałam upominać zrobię w piątek
Kasia moja szwagierka jadła całą ciążę kogel-mogel i w końcu te salmonelle złapała, na szczęście w 38 tygodniu i jak trafiła do szpitala, żeby się nie odwodnic to już synka urodziła.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam wszystko prawie w pralce piorę, nawet garnitury męża i płaszcze chyba że coś ma napisane że nie wolno- raz nie spojrzałam i wyprałam jedwabna bluzkę. Została mi szmatką
Patuszka glukometr się dostaje przy zakupie pasków tylko trzeba mieć receptę. Ja miałam od ginekologa.
Aniek dzięki za przepis, już się miałam upominać zrobię w piątek
Kasia moja szwagierka jadła całą ciążę kogel-mogel i w końcu te salmonelle złapała, na szczęście w 38 tygodniu i jak trafiła do szpitala, żeby się nie odwodnic to już synka urodziła.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
Morela głos oddany
Aga_k_m dzięki, mam nadzieje, że mojemu po pierwszych zajęciach się nie odwidzi; )
Pumelova fajne to przejrzałam restauracje u nas ale nie wiem którą wybrać przyjdzie mąż to powiem żeby coś wybral akurat mam wtedy urodziny to może mnie zabrać hihi
Robie dzisiaj mojemu watrobke na obiad bo chciał a ja mam pomidorowa z wczoraj
Aga_k_m dzięki, mam nadzieje, że mojemu po pierwszych zajęciach się nie odwidzi; )
Pumelova fajne to przejrzałam restauracje u nas ale nie wiem którą wybrać przyjdzie mąż to powiem żeby coś wybral akurat mam wtedy urodziny to może mnie zabrać hihi
Robie dzisiaj mojemu watrobke na obiad bo chciał a ja mam pomidorowa z wczoraj
reklama