reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tez mam nadzieje. Bo skubany juz drugi raz mi tak robi, ze sie nie rusza kiedy powinien wlasnie najbardziej!

Daj koniecznie! Ale pewnie tak jK mowilas-ułożenie :)
Ja nawet nie zastanawiałam sie, ze wyrostek mzoe sie podnieść :D a w sumie to słuszna uwaga [emoji23]

Ps. Co sie dzieje z Lilith????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola mi też druga powieką a magnez suplementuje od 3 lat i poziom we krwi mam bardzo ładny. Podobnie z sodem i prądem.
Mój syncio od wczoraj tak średnio się rusza. Tzn od czasu do czasu to kopnie, ale przedwczoraj tak fajnie się wiercil już mi tego brakuje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie mamusie w ten piękny dzień! Słonce niestety zza okna tylko widzę, bo niestety od rana w pracy. Niby ma być u nas +18, ale ja tego nawet nie poczuje[emoji20]
Aha83 to rzeczywiście juz mało zostalo[emoji5] chyba czas zaczyna szybciej teraz lecieć.
Wszystkim chorującym i źle się czującym zdrówka życzę!
Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Misia haha! Twoj slownik zyje [emoji1] nie zmieniaj tego! Jest wesolo! [emoji4]

Aha witam, witam! No do 20 czerwca to juz bliziutkooo sie robi! 15 lipiec to jeszcze luzik [emoji12]

KOCHANE! Mam pytanie!!!!
Czy ktoras wie cos na temat porodu przy padaczce??
5.04 bede gadac z moim lekarzem na ten temat, a poki co moze Wy macie jakas wiedze dla mnie[emoji4][emoji4]

Buziaki![emoji7][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hello porannie
Mala wyprawiona pojechala z tata to leze w lozku i pisze
Doczytalam wczoraj chyba z 25 stron ale i tak wiekszosc zapomnialam (niema to jak czytanie i pisanie na biezaco )

Aagaa wiedzialam ze ktoras z poznania tylko niemoglam sobie przypomniec kto.bylysmy w Galeri w poznaniu tylko niepytaj jak sie nazywala bo Tyle tego bylo. Nakupilam w Benetton duzo fajnych przecenionych ciuszkow malej i jeszcze -30% i jak porownalam tutaj z Benetton to zaplacilam mniej niz polowe w Polsce.dzieci mojego kuzyna chodza Do angielskiej szkoly w poznania bo nieumieja po polsku wiec bylismy na przedstawieniu w szkole jeszcze,naprawde fajnie bylo. Weekend na maksa wykorzytany

Megan oby ten bol przeszedl

Zonograja zycze powodzenia w Krakowie

Pumlova super ta hustawka,podobna chyba Do tej ktora my mamy z Fischerprice

Ola mialam podobnie w poprzedniej ciazy bo lekarz mowil musimy obserwowac bo duza glowka. Potem sie wszystko wyrownalo i Mala miala bardzo Mala i okraglutka glowke i do dzisiaj tak jej zostalo. W tej ciazy Mi lekarz mowil ze do ktoregos tyg glowka jest zawsze wieksza takze napewno i u ciebie bedzie wszystko okay

A naszym pracusiom milego i spokojnego dnia w pracy

Widze ze duzo z was spac nieumie.to ja jakas odwrotnoscia jestem. Chodze mniej wiecej 2 razy na Kibelek w nocy i zasypiam odrazu jak kamien i gdyby niebudzik to bym mogla spac jak wczoraj Do 10

Ja wczoraj zaczelam 27 tydzien. Wczoraj ogladalam live czat z mamiginekolog i opowiadala o prowadzeniu ciazy w Polsce to jednak troche u nas sie rozni. Ja np w srode mam pierwsze ktg i tak Co dwa lub 3 tyg i usg za kazdym razem. I u nas niema prowadzenia ciazy prywatnie czy na kase chorych,wszystko jest na kase chorych. Czasami niektorzy lekarze chca tam jakies dodatkowa kase np za badania genetyczne czy cos ale moj lekarz robi wszystko za darmo. Robi za kazdym razem usg brzuszne i przez pochwe i mierzy szyjke.badania krwi i cala reszta tez wykonywana bezposrednio u lekarza.no i srode mam obciazenie glukoza ktory u nas nie wykonuje sie na czczo

Sloneczko u nas od rana pieknie swieci wiec i humor od rana lepszy.Zycze milego dnia

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki,

coś ostatnio nie mam weny na BB :zawstydzona/y:. Nocne skurcze mnie wykańczają, jestem totalnie wypluta z sił i chęci na cokolwiek, ale nic to - zaczęłam odliczać ostatni miesiąc w pracy, od maja powinno być lepiej.

Aha - mam wrażenie, że ta ciąża jakoś tak ekspresowo leci. Dopiero co podawałyśmy wymiary dzidzioli w mm, a tu lada moment będziemy je trzymac w ramionach :-) :).

Inka - kurcze - nieciekawie z tym fotelikiem :hmm:. Spóbuj się skontaktować z gościem , może będzie miał coś na wymianę. Jak wizyta na oddziale?
I matko jedyna - groch +mleko??? :-D:-D:-D

Ola W - Kochana, jestem pewna, że z Twoim Maluszkiem jest wszystko w porządku. Gdyby były jakieś nieprawidłowości rozwojowe - to pewnie wyszłyby szybciej (powinny być już widoczne na prenatalnych). Nie dziwię się jednak Twojemu strachu - bo nie tego typu informacji/uwag chciałoby się słuchać na wizycie u gina.. Nie mniej główka do góry - jeżeli lekarz mówi, że nie ma się czym przejmować , to odetchnij mocno i uwierz, że będzie dobrze Buziaki :*

Pumelova - świetny ten bujaczek - Dziadzio spisał się na medal :)

Madziazt, Chybra - zdrówka dziewczynki :*:*

Truskawka - bardzo się cieszę, że wizyta super udana. Piękną wagę ma juz Twoja Księżniczka :). Oby tak dalej!

Tymuniek - dziekuję za linka :) Fajny ten materac

Do góry