reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkaasia wspaniale wiesci!:)

Curran twins fajnie ze jestes:) gratuluje coreczek, super!:)

Anita gratuluje zlotego medalu!:)

Tea no niestety tak czesto patrzy sie w Polsce na wieksze rodzinki, albo ze wspolczuciem, ze to przeciez musiala byc wpadka i co to za nieszescie, albo ze to beneficjenci 500+ i innych pomocy. Uwazam, ze to jest chore...no i na szczescie po troszku sie zmienia, coraz wiecej osob tez decyduje sie na trzecie i nastepne dzieci. W wielu innych krajach natomiast posiadanie duzej liczby dzieci jest wyznacznikiem wysokiego ststusu ekonomicznego, zamozne osoby decyduja sie na wieksza liczbe dzieci i tez tak jest to postrzegane.

Ostatnia edycja:
reklama
Bulkasia powodzenia w dalszym rozwoju dziewczynek :)
Co do tego przewijaka to jednak będzie zwykły na łóżeczku:) bo jednak miejsce mi w sypialni zajmie bo mam duże łoże:) strasznie dziś mi dretwieje lewa noga a młoda tak kopie że szok:laugh2:

Kasia831 fajna interpretacja:D

Anita gratuluje medalu:)

Tea ciekawy komentarz znajomej:/ pewnie zazdrości:p

Currain twins cudownie że wszystko dobrze :) śliczne imiona:)

Paninka a nie zdarzyło wam się że lekarz jakoś powiedział jej jemu? W sensie że się wyglądał? Mój mówi o mojej ona więc pewnie by się wygadal:D

Bulkaasia cudownie! Królewny widzę wyrownuja się:) super imiona!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia super że z dziewczynami wszystko dobrze, trzymam dalej kciuki za Was :-)

Tea my z mężem od początku planujemy mieć rodzinkę 2+3 i jak mówię o tym znajomym to patrzą na mnie, jakbym spadła z kosmosu;-). Ale u męża siostry też jest trójka dzieciaków i w rodzinie na nikim to już nie robi wrażenia. Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinkę, bo sama jestem jedynaczką i wiem jak to jest... Kiedyś koleżanka zabiła mnie stwierdzeniem, że chyba nie będzie miała więcej dzieci niż jej córka bo kolejnego nie pokocha już tak jak pierworodną!?

Paninka to może ta moja gin jakaś przewrazliwiona jest że mi tak z grubej rury dawkę dowaliła... koleżanka ma termin na 5 maja i już tak słabe żelazo, że grożą jej kroplówki w szpitalu...

Pumelova właśnie nie, jemu się nie spieszy z podgladaniem woli być pewien, dopiero na ostatniej wizycie dla siebie chciał sprawdzić ale stwierdził że widzi tylko poslady.
Czy wy też odczuwacie kopniaki w dolnej części brzucha czy inaczej?? U nas chyba nadal ustawienie miednicowe.
Inka tylko się cieszyć z synusia... choć jak dziś weszłam na chwilę do hm to ciągnie mnie do dziewczecych ubranek :)

reklama
No my juz po polowkowym. Wszystko ok, zadnych nieprawidlowosci nie ma. Kamien z serca.

Mlody obrocil sie i jest teraz ulozony glowkowo, wazy ok. 550 gram. Widzialam twarzyczke, az sie wzruszylam :) Dostalam wszystko na plycie, wiec jak moj G wroci do domu o 20.00, to zaczynamy wielkie ogladanie ;)

Z calej tej radosci w drodze powrotnej zawitalam do rossmanna, a tam promocja 2+1 gratis na srodki do prania i czyszczace. No i poszalalam. A do tego fajne pieluszki flanelowe i kocyki z waleczkami pod glowe dla maluchow. W tej calej euforii nie moglam sie opanowac :) takze wrocilam z łupami jak sie patrzy :)

Dopytalam tez lekarza- bo byl wybitnie gadatliwy i w dobrym humorze, o przybieranie na wadze i wielkosc brzucha. Bo jak na poczatku przybieralam niecaly kg na miesiac tak teraz idzie to szybciej. Pomierzyl mi ilosc wod plodowych, zwazyl i obejrzal ;) i mowi, zeby sie nie przejmowac bo taka to moja uroda, ze wszystko idzie w brzuch, ale jednak zeby nie szalec wybitnie z weglowodanami i bacznie kontrolowac przyrost wagi. Najlepiej jakby nie bylo wiecej niz 2 kg miesiecznie.

Do góry