Patuszka śliczna waga
ten lek to jaka dawka? Tez się zmagam z anemia.
Truskawka to w tej ciąży dowiedziałam się, że z synem miałam zdrowo pinad 4 prawie 5 tsh w 34 tc. I wedle lekarza to było Oki.. W sumie, nie czułam wtedy by było podniesione.. Teraz sama wiesz..
Misia przenioslam w wieku chyba 7m do dużej wanny syna. Córka szybciej przeszła, do wysokiej kabiny.
Aga wczoraj było dużo lepiej, dziś tez ale uczucie opisywane nadal pozostaje.
Inka nie pozowolilabym na takie gadanie. Tzn.nic zrobić się nie da ale wlazlabym i miała jemw dupie
od ciśnienia tak krew poszła.
W UK to zupełnie jnaczej wygląda, jeszcze nie zdarzyło mi się tez dłużej z krwią czekać bo z wizytą to różnie.. I starsi są bardzo sympatyczni.
Tęczowa fajno, że jesteś znowu. Odzywaj się częściej
Kasia mam podobnie z butami. Do tego co firma to inny rozmiar musze mieć. Jeszcze mam jeden palec w nodze większy to i gorzej dobry rozmiar mi kupic, to irytujące. W rezultacie mam buty o 2 różnych rozmiarach nie licząc osobno polowek, które też kupuje..
O rany, współczuję z zakupami.. Zależało Ci bardzo na czymś?
Anet gratuluję! Dobrze, że zechciala w końcu dobrze się ułożyć
Dziś czułam się fatalnie.. Ale na późne popołudnie przeszło na szczęście.
Pogoda piękna!! Syn z córką na konie nawet pojechał.
Zakupy w Ikei udane, kupiłam sobie jeszcze materiał na poduche. I nieplanowanie dla małej wysoki trofast.. Teraz chyba przemebluje cała sypialnie bo mi się koncepcja zmieniła..
No i kupiliśmy motor elektryczny dla syna 12V w prezencie od cory.. Teraz trzeba go ukryć
Mam wyznaczona datę scanu na 3.4 ale oszaleli z godzina, na 7.20 wieczorem.. Wtedy to syn się kapie i spac idzie..
Taki