reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ale się moja mała rozkopała..od tych kopniakczków brzuch zaczyna falowac :) nawet dziś syn poczuł..a jaki szczęśliwy że dostał od siostry kopniaczka.. :)

Ja przytyłam już 6kg..także Bulkasia gonię cie.. ;)
a ile wy przybralyscie na wadze?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anet - gratuluję kolejnej Małej Damy [emoji3]

Podziwiam Wasz zapał do porządków. Mi się L4 kończy i.. nic nie zrobiłam na chacie [emoji19].

Ja mam poki co +3,5 kg. Brzuch mi sterczy jak pilka. Musze sie koniecznie rozejrzec za jakimis tunikami/luzniejszymi bluzkami, bo nie bardzo lubie jak mi sie wszystko na brzuchu opina :) mam duzo swetrow rozpinanych oversize, bo zawsze takie lubilam, wiec teraz sa w sam raz, ale gorzej z koszulkami pod nie.

Tez tak macie, ze byscie jadly i jadly? Ja dopiero co obiad i maly deserek zdrowy (budyn jaglany) zaliczylam i juz bym cos jadla znowu....echhhh

Anet- gratulacje :)

U mnie też okropna pogoda zschmurzone i pada deszcz... Pogoda jedynie do leżenia w łóżku. Korzystam jeszcze z ciszy zanim moje rozrabiaki wrócą z przedszkola.
Mogę się pochwalić, że do naszego grona w lipcu dołączy kolejna Młoda Dama :D ale się cieszę, czułam od początku, że to będzie dziewczynka tylko czekałam czy się potwierdzi. Mała jest zdrowa, waży 350 g i jest bardzo uparta, bo musiałam pół godziny spacerować po korytarzu żeby się dobrze odwróciła do badania.
Kamień spadł mi z serca, bo martwilam się się, że coś jest nie tak :D

Gratuluję dziewczynki i udanej wizyty!

Anet, gratulacje [emoji323]

Pumelova, ja kupuję prawie zawsze za duże buty, byśmy się dogadały[emoji23][emoji23] Uroki małych stóp.

U mnie 3,5 kg na plusie, 24 tydzień.

Zaczyna mi doskwierać dość mocno spojenia... Nie przypuszczałam wcześniej, że chrząstki i kości mogą tak po prostu boleć

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry