reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie brzusie :)

U nas dzis ciąg dalszy wiosny..oby już tak zostało..uwielbiam wiosnę i lato.. :)
Ewella tak to prawda stopy mogą urosnąć..przed pierwszą ciążą nosiłam rozmiar 38 po już 39..ciekawe jak będzie teraz..póki co 39 nadal dobre i szczerze mogłoby tak zostac..

Ja także mam napady głodu..a już na pewno jak się trochę przeglodze i niezjem co 3 godziny..to wtedy mogłabym wciągnąć konia z kopytami i jeszcze mało by mi było.. ;)

Pumelova mnie się też obcasy podobają ale nie kupuje ich wcale bo nieumie w nich chodzić..
A przyjaciółki lecą dziś na Polsacie o 21 albo jakoś lekko po.. ;)

Muszę się też za balerinkami rozejrzeć :)

A co u Megan ??? Też dawno tu niezagladala..Mam nadzieję że wszystko ok..

Miłego dnia dziewuchy :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka jakie biciki kupilas
Przyszla mamusia Natalia
Alex ja prawie 5!!! Masakra
Maniek ja tez mam wrazenie glodu caly czas, stram sie byc racjonalna i nie jesc duzo i trzymac sie zeby nie jesc czesciej niz 3h
Lilth jaki na wypasie motorek!
Aha ja tez nie znam sie na tych jednostkach, ale wujek gugle na pewno podpiwie normy
Ewella moje stopy pozostaly bez zmian
Misia ja tez chcialam oddawac mleko, ale jak mialam juz go za duzo to mleko bylo "za stare" oni potrzebuja dla maluszkow
Pumelove na ipli sa zawsze odc do przodu w porowaniu z polsatem, ale tam tez nowy odc wchodzi ok 21.30

Ja dzis z zakwasami raz ze po cwiczeniach to jeszcze chodzimy po dworze spacery, place zabaw. Ale super jest. Wczoraj bylam na "gold" co za historia!

Ale dziś piękna pogoda,słonko świeci,niebo niebieskie,tylko zimno 3 stopnie.
Mam wyniki!chyba jest dobrze
Ft3 4.55, ft4 12.00, tak wychodza pośrodku więc się uspokoilam,a hemoglobina ulokowana 6.5 czyli cukrzyca dopadła mnie niedawno,na pewno dopiero w 2 trymestrze.już mam wydrukowane zasady diety i się tego trzymam,najgorzej zrezygnować ze słodkiego,ale na pewno wyjdzie mi to na dobre :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny! U nas drugi słoneczny dzień, aż chce żyć! Mój Maluszek prawie wogole się nie ruszał i juz miałam milion myśli w głowie i miałam jechać do szpitala zeby to sprawdzić, niestety przez wczorajsze zebranie u córki w szkole nie bardzo miałam możliwość pojechania wcześniej. Wyczytałam ze albo powinno się zimnej wody napić, zjeść cos słodkiego i włączyć głośno muzykę. Po zebraniu kupiłam sobie pudełko słodkich lodów i zjadłam całe słuchając bardzo głośnej muzyki. Powiem Wam ze naprawdę podziałało. Malec gdzieś po 10 minutach się uaktywnił i kopał pare godzin, i dziś od 5 rano. Także w końcu jestem spokojna[emoji5] najgorsze jest to ze jak dziecko się nie rusza to człowiek sobie coś wkręca i ze stresu dzieciak jest jeszcze mniej aktywny. I mamy takie błędne koło.
Miłego dnia Kochane! Życzę takiego pięknego słońca jak u mnie[emoji295][emoji295][emoji295]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Alex normalnie poza ciąża to chodzę tylko w butach na obcasie, uwielbiam [emoji173] więc teraz nie mam w czym chodzić

Kasiulka czyli 102 będzie jutro do obejrzenia [emoji16] właśnie nie wiedziałam kiedy jest premiera w który dzień tygodnia. Dzięki!

Tea super że te ft3 ft4 dobre, ciekawe co Ci powie lekarz [emoji8] trzymam kciuki!

Madziazt znam te schizy [emoji28] masakra jakas. Dziś pójdę do lekarza to on mnie uspokoi bo to złoty człowiek [emoji16]

U nas było rano słońce, teraz znow zaszlo [emoji17] ja dziś dietetycznie do 17 bo mam ważenie a potem szaleństwo [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex normalnie poza ciąża to chodzę tylko w butach na obcasie, uwielbiam [emoji173] więc teraz nie mam w czym chodzić

Kasiulka czyli 102 będzie jutro do obejrzenia [emoji16] właśnie nie wiedziałam kiedy jest premiera w który dzień tygodnia. Dzięki!

Tea super że te ft3 ft4 dobre, ciekawe co Ci powie lekarz [emoji8] trzymam kciuki!

Madziazt znam te schizy [emoji28] masakra jakas. Dziś pójdę do lekarza to on mnie uspokoi bo to złoty człowiek [emoji16]

U nas było rano słońce, teraz znow zaszlo [emoji17] ja dziś dietetycznie do 17 bo mam ważenie a potem szaleństwo [emoji16]

Haha[emoji16] uśmiałam się z tym ze do 17 dietetycznie bo masz wazenie[emoji6] mamy podobne myślenie, ja idę do mojej gin w Polsce we wtorek po świętach. Chciałam koniecznie przed ale jej nie będzie i tak właśnie sobie pomyślałam ze przez święta będę musiała ostrożnie jeść bo tuż po ważenie mnie czeka [emoji16]

Hej dziewczyny

Lilith super ten motorek, my mamy elektrycznego mercedesa czerwonego cabrio, sama bym takiego chciała w wersji 1:1 hihi :) nawet ma wbudowane radio z taka śmieszna muzyczka.

Co do butów to ja tak miałam w 1 szej ciazy ze urosły o rozmiar, ale kupowałam swój stary, po prostu sie rozbiły, a po ciazy znów mi zmalały i te ciążowe musiałam wywalić. Teraz zakupie jakieś tanie baleriny zeby tych porządnych nie porozciągać

Madziazt moja właśnie teraz sie nie rusza tak za bardzo :/ zjadłam śniadanie i czekam, zaraz idę uruchomić doplera bo akurat dzis w domu jestem

Hej dziewczyny

Lilith super ten motorek, my mamy elektrycznego mercedesa czerwonego cabrio, sama bym takiego chciała w wersji 1:1 hihi :) nawet ma wbudowane radio z taka śmieszna muzyczka.

Co do butów to ja tak miałam w 1 szej ciazy ze urosły o rozmiar, ale kupowałam swój stary, po prostu sie rozbiły, a po ciazy znów mi zmalały i te ciążowe musiałam wywalić. Teraz zakupie jakieś tanie baleriny zeby tych porządnych nie porozciągać

Madziazt moja właśnie teraz sie nie rusza tak za bardzo :/ zjadłam śniadanie i czekam, zaraz idę uruchomić doplera bo akurat dzis w domu jestem

Właśnie tez myślałam o zakupie doplera, żeby być spokojniejsza. Jeszcze się Maluszki nie urodziły juz Mamusie juz się tak martwić muszą[emoji20] Juz bym chciała zeby tak ciąża jakiegoś większego tempa nabrała i porod się zbliżał bo nie długo całkiem osiwieje.
Mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze i to tylko chwilowy brak aktywności.

Oczywiście powodzenia na wizycie[emoji5] i dla wszystkich dziewczyn wizytujących!

reklama
Dzień dobry ze słonecznego Londynu ;)
Jadę do pracy nafaszerowana paracetamolem bo nadal mnie boli ale dziś jest trochę lepiej. Ale żeby nie było kolorowo to dostałam jeszcze zapalenia spojówek. No masakra jakaś :( :growl:
W życiu nie miałam tyle dolegliwości co w tej ciąży. Jak jakaś stara Babcia się czuje :hmm:

Aneta czy Natalia? Chyba to pierwsze.

Co do butow to mi po ciąży z 38 na 39 skoczylo i tak jest do tej pory.

Wysiadam z metra, miłego dzionka :)

Do góry