reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ika- wymiatasz ze szczoteczką, przeczytałam mojemu mężowi też się usmial.
Właśnie zjadłam obiad i mam po godzinie 117 i planuje iść na basen może coś jeszcze przegryze, no oszaleć idzie z tym cukrem no.
To tylko jeszcze dodam że po wizycie u endokrynologa wyszło że wszystko ok, żadne hashimoto czy coś. Lekarz to skomentował tekstem -to teraz wiemy że to przez ciążę :) kontrola w maju, mam brać dalej euthyrox i po porodzie pewnie przejdzie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ika- wymiatasz ze szczoteczką, przeczytałam mojemu mężowi też się usmial.
Właśnie zjadłam obiad i mam po godzinie 117 i planuje iść na basen może coś jeszcze przegryze, no oszaleć idzie z tym cukrem no.
To tylko jeszcze dodam że po wizycie u endokrynologa wyszło że wszystko ok, żadne hashimoto czy coś. Lekarz to skomentował tekstem -to teraz wiemy że to przez ciążę :) kontrola w maju, mam brać dalej euthyrox i po porodzie pewnie przejdzie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
He a mowia ze ciaza to nie choroba[emoji13]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia zgadzam się przydałoby sie takie coś w drugą stronę z tym wozkiem:D zatkało nam się bo mamy naszą kanalizację podłączona do szamba a z szamba mamy zrobiony odplyw.

Generalnie jutro o 14 wywioza nam całe szambo i nie mogę używać wody do soboty :o

Kasiulka dzięki za info już patrzę co tam ma Ikea do zaoferowania

Po nutelli Ika to każdy by kopał[emoji16]

Ja na początek chciałabym takie małe lozeczko/dostawke na 90cm, Filip 3w1 się nazywało jakieś co widziałam na necie chyba któraś z Was wrzucila. Można założyć płozy i kółka, na tym mi zależy najbardziej bo mam duży dom to bym sobie mogła jeździć z tym lozeczkiem i wszędzie postawić:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Siema Brzuszki :D
daawno mnie nie było...noo ale powiem szczerze, że im więcej na tutaj tym mniej zaczęłam ogarniać ;) (oczywiście super, że jest nas tak wiele)
widziałam Wasze piękne brzuszki i zazdroszczę tym co mają takie maniunie, bo moja kula wypycha się na prowadzenie :D i powoli nie da się jej ukryć
Ja zrobiłam ankietę wśród młodych mam na temat tego co muszę przygotować na przyjście synka i dostaję zawrotu głowy, bo nie wiadomo co wybrać. Tyle teraz tego jest, że szaaał...rozglądałam się za potencjalnym wózkiem i tu też nie lada wyzwanie :D, ale jak już wybiorę to będę w siódmym niebie. Teść płaci :D

Misia biedna masz z tym cukrem!! Tyle dobrze ze ciaza nie trwa wiecznie.

Dzieki laski za wszystki uwagi na temat ankiety przekaze dalej:-)

Co do ochraniaczy my kupujemy lozeczko turystyczne wiec nam zbedne.

010igov35ye70zfx.png

Ale miałam zalatane ostatnie dni,2 dni pod rząd z synem w ośrodku rehabilitacji,decyzja ze zostaje i nadal będziemy jeździć plus raz w miesiącu do neurologopedy na kontrolę.parę dni jeszcze jeżdżenia z różnymi sprawami plus czekają mnie badania i najgorsze,glukoza na czczo,
Lilith współczuję choroby dzieciaczkow

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dzięki dziewczyny za opinię. Jeszcze sama nie wiem czy będę mieć od samego początku normalne łóżeczko czy kołyskę albo kosz. To zależy jakie mieszkanko znajdziemy. W obecnym nie byłoby szans na łóżeczko, zresztą na nic dodatkowego w naszej sypialni nie ma szans heh Wynajmujemy i jest tu kilka rzeczy właściciela, które nam zabierają miejsce t.j pianino , wiklinowa sofka, którą musieliśmy umieścic w sypialni no a mieszkanko małe. Mam nadzieję, że znajdziemy coś fajnego w fajnej cenie:) Chociaż tutaj nie jest to łatwo, zwykle mieszkania są niezadbane i zagrzybione. To w którym, teraz jesteśmy jest naprawdę przytulne ale w zimie bardzo zimne no i na dwie osoby jednak małe. Szkoda nam się z nim żegnać no ale musimy.

reklama
Matko.. Zaliczyłam spanko południowe.

Chybra - głowa do góry! Czas się gdzieś wyrwać we dwoje, bądź Ty sama zalicz jakieś babskie wyjście [emoji6]. I oczywiście, podpisuje się pod receptą Pumelovy - czekolada jest dobra na wszystko.

Misia - nooo...brawo [emoji122]. O hashimoto już tyle nie naslyszalam, że odetchnelam z ulgą, ze choć Tobie tego nie potwierdzili.

Tea - rehabilitacja dobra sprawa. jakby nie było jesteście pod stałą kontrolą, więc będzie dobrze [emoji5]

Kasia - ja miałam ochraniacze w łóżeczku przy Jadze, i teraz też kupuje [emoji5]

Sylver - dacie radę... Jak to kwestia 2 miesięcy, to chwila moment i zapomnicie o niedogodnościach [emoji6]. A jak tam samopoczucie?

Tęczowa - no nareszcie [emoji3]. Jak tam pobyt w Pl (i przede wszystkim jak wyszły badania u Nas) ?
Mąż dzielnie się trzyma bez Ciebie?

Do góry