reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan możesz być dumna że nie dzwoniłaś bo Twoja ciąża była bezproblemowa:p ja dzwoniłam z krwotokami.. [emoji14] raz pisałam bo miałam bakterie w moczu. A jak byłam w szpitalu to dzwonił i przychodził codziennie:)

Mąż umyl okna, ja leżę i pachne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was słonecznie! Jest taka piękna pogoda, więc sorry ale szkoda mi czasu na siedzenie w internecie :) Mam mnóstwo energii dziś, więc ogarnęłam już chałupkę, zasadziłam cebulkę na szczypiorek, biorę się za sałatkę jarzynową i gotowanie na kilka dni. No i obowiązkowo będę musiała dziś spacer zaliczyć :) Tata i mąż działają na piętrze i robią sufity podwieszane, więc ich też nakarmić muszę :) Miłego dnia wszystkim! :* Wieczorem postaram się nadrobić zaległości (albo jutro w szkole :))

Anet85 gdzie bedziesz rodzila? Do jakiego lekarza chodzisz?
A Ty też jesteś z NS?? ;)
Rodziła będę w szpitalu w NS, bo moją dwójkę tam rodziłam i byłam zadowolona. Do lekarza chodzę na NFZ, bo wczesnej chodziłam prywatnie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo jak jest dobrze to każdy jest dobry a jak się coś dzieje to każdy ręce umywa. Robiłam tylko Usg 3D w 12 tygodniu a za chwilę idę na połówkowe.

Spacerek już zaliczyłam, ale jest tak pięknie, że idę za chwilę jeszcze raz :D muszę spalić te placki ziemniaczane których się najadlam :p

Pumelova - w takim przypadku tez bym kochana dzwonila i to od razu :* super ze masz taka dobrą opieke[emoji14]mój mówił zeby dzwonic jak bedzie sie dzialo cos zlego ale jedynie raz jak plamiłam w 8 tyg to zamiast dzwonic , od razu jechalam na ip[emoji14]on potem oczywiscie powiedzial ze moglam zadzwonic do niego :p.
Mój w tygodniu bedzie myc okna [emoji41] za godzinke jedzie do pracy :( a ja z mama lece na spacerek[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A Ty też jesteś z NS?? ;)
Rodziła będę w szpitalu w NS, bo moją dwójkę tam rodziłam i byłam zadowolona. Do lekarza chodzę na NFZ, bo wczesnej chodziłam prywatnie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo jak jest dobrze to każdy jest dobry a jak się coś dzieje to każdy ręce umywa. Robiłam tylko Usg 3D w 12 tygodniu a za chwilę idę na połówkowe.

Spacerek już zaliczyłam, ale jest tak pięknie, że idę za chwilę jeszcze raz :D muszę spalić te placki ziemniaczane których się najadlam :p
Tak, tez bede rodzila w szpitalu. Ostatnio mialam tam pokoj jednoosobowy i nir wiem czy nie poprosic o dwójkę, bo bylo mi smutno. Ja na polowkowym bylam w novum, robiła je mloda lekarka z Krakowa. Pierwsze robiłam w Krynicy i tam wrażenia mialam bardziej pozytywne.

No z rodzicami nie poruszamy tematu fotelika , jest ok.
Piękna pogoda. Byliśmy już na spacerze, posprzątałam, poogarniałam ubrania zimowe, mąż zrobił carry, po którym poczułam na reszcie bobaska :biggrin2: Teraz chłopy śpią, potem pewnie też się przejdziemy. A i dziś auto dostaliśmy , na reszcie po 2,5 roku bez hehe:-p Czad, tylko musimy przerejestrować, trochę ogarnąć po swojemu i na reszcie trochę odetchniemy po pożyczaniu od rodziców. Miłego!

Tak, tez bede rodzila w szpitalu. Ostatnio mialam tam pokoj jednoosobowy i nir wiem czy nie poprosic o dwójkę, bo bylo mi smutno. Ja na polowkowym bylam w novum, robiła je mloda lekarka z Krakowa. Pierwsze robiłam w Krynicy i tam wrażenia mialam bardziej pozytywne.
Ja na pierwszym byłam w Novum, a teraz jadę do Krynicy :)

Hej,
Super pogoda na weekend się szykuje,piszecie o kawie,ja w każdej ciąży po mdlosciach czyli tak od 4 miesiąca pije 1 kawę parzona rano,
Ale macie super mężów ze nawet wam okna pomyja,ja to się muszę prosić o wyniesienie śmieci,no ale sama sobie jestem winna,tak wychowałam domowników,bo ja to z tych co "zrobię wszystko sama bo nikt tego lepiej nie zrobi",a teraz mam skutki,8 letnia córka ma 2 lewe ręce do wszystkiego.
bulkaasia się nie odzywala,martwię się co u niej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek daj znać jak pk sesji!

Megan, wysmaruj czosnkiem albo pasta, działa lepiej :) czosnek najlepiej.
Tak, to siara.

Mamusia chyba pisała, że teraz rzadziej będzie :)

Jestem nie do życia,. Tak mnie głowa boli a paracetamol nie działa.. Jeszcze. W domu koleżanki Judi to halasuja.. Ale poprasowalam.. Zaraz obiad i chciałabym poszyc, już dół do sliniakow naszykowalam..

Kasiulka bo usg w tym oktesie służy do sprawdzania tego co pisze na liście ale dodatkowo to czas sprawdzania płci i gdy chcemy wiedzieć to mówimy ale u nas i u znajomych sami zawsze pytają..
Kiedy masz teraz kolejne usg po polowkowym? To w 28?

Tea bulkasiaa pisze gdzie indziej, no cóż ;)

Zjadam, hamburgery domowe pycha ale ledwo sie ruszam od tej głowy..

reklama
Do góry