reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia, wlasnie czytalam.o sudocremie gdzies, posmarowalam i....msakra!!! Spuchlo mi tak tam, ze bylam w szoku! Nie wiem czemu, moze jakies uczulenie czy cos:-o

Dobrej nocki dziewczyny ;-) spijcie dobrze :-)

reklama
Witam
Gratuluje dzisiejszym wizytujacym.Misia Gratuluje synka, Kasia coreczki i linoone rowniez synka.Chyba nic niepomylilam i nikogo niezapomnialam

Bulkasia super decyzja z tym lekarzem.wiadomo troche kasy kosztuje ale lepiej to skonsultowac i bedziesz spokojniejesza. Trzymamy kciuki za was.dziewczynki musicie byc Silne

Ja dostalam mojego pierwszego grzybka na 4 dni przed porodem z mala. Smarowalam i globulki i niby swedzenie zniknelo ale mala zarazila sie przy porodzie

Kasiulka no przeslicznie wygladasz z Tadzikiem. Wszystko dobrze z malym i bratowa?

Wendy udanej zabawy jutro

My dzisiaj o 18 dalismy sie za malowanie lazienki.M Wszystko super poobklejal wiec niemialam duzo sprzatania.Jutro M wroci z pracy to chcemy jechac zobaczyc mebelki nowe Do lazienki i Potem Do znajomych.no i moze w przyszla sobote juz zaczniemy pokoj malej robic

A wogole zapomnialam sie ostatnio pochwalic od moich kolezanek na urodziny dostalismy sesje brzuszkowa w prezencie za 200 Euro plus znizke na sesje noworodkowa. Chcielismy i tak sesje robic bo z corka tez robilismy wiec kolezanki sie chyba domyslily.cieszymy sie mega z prezentu

f2w3flw15r2h1ssa.png

Katanka no patrz kto by pomyślał , ja tym nawet męża smaruje jak się poobciera od ciężarów na siłowni. Jeden raz nawet mu wystarczy. A masz skórę alergiczne? Moja mama jest na 90%kosmetyków uczulona. Ale kurcze nie słyszałam żeby ktoś był na sudocrem uczulony. Pamiętam że na studiach kolega smarowal tym twarz tylko nie pamiętam dlaczego :) na pryszcze chyba :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Katanka no patrz kto by pomyślał , ja tym nawet męża smaruje jak się poobciera od ciężarów na siłowni. Jeden raz nawet mu wystarczy. A masz skórę alergiczne? Moja mama jest na 90%kosmetyków uczulona. Ale kurcze nie słyszałam żeby ktoś był na sudocrem uczulony. Pamiętam że na studiach kolega smarowal tym twarz tylko nie pamiętam dlaczego :) na pryszcze chyba :)

Sama bylam w szoku, bo smarowalam nim zawsze dupke syna ;-) chyba ze taka reakcja z jakas inna mascia byla?! I cos sie " pogryzlo" z czyms. Bo uzywam tez Trivaginu. Hmmm, no bardzo mozliwe...

Katanka moje dzieci źle znosily sudocrem.
Musia nie będziesz się nudzić tyle czasu?? Zalatana bardzo jesteś, kiedy odpoczywasz?
Karoo u Was też ciągle coś się dzieje :) a prezent fantastyczny!
Tymuniek straszne to uczucie jest.. I jeszcze na długo pozostanie.. Ale będzie dobrze! Musi być.

Lilith ja się nigdy nie nudzę :)
Nie odpoczywam i już mam tego małe skutki. Ale ja ogólnie z tych latających jestem :)
A ja myślałam że sudocrem to taki must have.

Witam sie sobotnio [emoji3]

Kasiulka - przepiękny obrazek [emoji3]. Pasuje Ci takie maleństwo [emoji5]. Tadziulek slodziuchny.. I taki malusi. Wieki takiego maleństwa nie trzymałam.
Jak bratowa się czuję po tej całej "rzeźni porodowej" ? Z Tadziulkiem wszystko w porządku?

Misia, Katanka - moja koleżanka z poprzedniego forum też miała taką odwrotną reakcję na sudocrem, ale zwyczajnie za dużo go nałożyła, dodatkowo "do środka" sporo też wpakowała, i zaczęło się to wszystko u niej zaparzac, a jak wiecie ze zmyciem tego specyfiku bywa średnio łatwo [emoji6]

Lilith - no to ufff.. Jeżeli zwolniłas już o 50%, to..już mnie to cieszy [emoji5].
Tylko jakie przenoszenie łóżka?!! Kochana u mnie wspiecie na palce w celu asekuracji komody, która mąż przywiózł dla Jagi przyspieszyło całą akcje porodowa, a po dźwignięciu, to nawet nie chce myśleć co by było.. Uważaj Słońce na siebie (oprócz ciąży masz też problemy z plecami..). Do dźwignięcia takiej pierdoly zawsze można poprosić na minutę jakiegoś sąsiada [emoji6]

Tea nam ostatnio zamilkła...
Sylver też nie ma..
I wieki tu Pola27 nie było..

A ja dziś fryzjer.. Idę na żywioł, może siedząc na fotelu przyjdzie mi cos nowego do głowy i może zaszaleje [emoji6]

Witam dziewczynki,
Kasiulka slodki Tadziu a jakie.dogodnosci w szpitalu fotelik.jak.lala...
Ilith jakbym.mojego.syna widziala tez.taki.pomocny wrrr
Dziekuje dziewczynki ale.pewnie wesele.przesiedze przy stole i pojem.bo cos tamcowac srednio mi sie chce, zaraz ide wlosy krecic na.prostownice i jestem.gotowa [emoji6]
Aga szalej.szalej.u fryzjera.w.koncu wiosna idzie.
Karo super prezent od kolezanek [emoji4]pochwali.sie efekti.sesji :)
No.i.prosze byc litosciwe w.pisaniu weekendowym.bo w.poniedzialek wieczorem moge nie dac rady nadrobic, milego weekendu

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Wendy - raz jeszcze udanej zabawy! Ja bym troszkę podansowala, pokolysala się, a co [emoji6]. Wówczas okupowanie stołu może być "bezkarnie" przyjemne [emoji6][emoji3]
No i nie napisałam wcześniej - brawo za piękny wynik z Tsh (* Lilith - Twój wynik za to mnie martwi...)

reklama
Hejka:-)

Gratki wizyt i poznania plci!!

Kasiulka ekstra wygladasz jak zawsze! A ten fotel na wypasie szok:D

Aga ja tez juz chce do.fryzjera a gdzie tam 14.03...
Tez zauwazylam ze duzo lasek nie ma @Dorota87 sie gdzies zmyla i @luandzia

Lilith przylaczam sie do slow Agi ,.zadnego przenoszenia, pchania i dzwigania.Masz lezec i pachniec.

My dzis malujemy salon.Musze wszysyko.pozabezpieczac bo moj zawsze leci na zywiol...i nie zwraca uwagi gdzie i.jak.maluje...

Mloda mnie kopie jak szalona...:D boje sie co za kilka tygodni bedzie.

Widze ze duzo nas zmaga sie z infekcja mnie.nic nie piecze nie swedzi..jedynie zauwazylam wiecej sluzu wiec wole dmuchac na.zimne.lactovaginal.nie zaszkodzi.

010igov35ye70zfx.png

Do góry