reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam po porannym glukozowym drineczku. Jeszcze raz polecam crytrynowa glukoze. To jest pikus!!! Jezeli w Waszej pzychodni takiej nie daja kupcie same w aptece i wezcie ze soba. Serio bez porownania ze zwykla

Lilth oj tak. Znowu sie zdziwilam jaka to kruszynka :D czlowiek zapomina od razu. A jak mysli nawet o noworodku to jakos tak w glowie 1-2 miesiezne staje a nie taki maluszek. Rozplynelam sie wczoraj. Trzy godziny nie wypuscilam go z rak :D
Lilth uwazaj na siebie!

Abed tak :) dochodzi. Mysle ze przez to ze ulozenie poprzeczne ma rozciety caly brzuch. Z tego co mi sie wydaje przy normalnej cc tak nie ma. Nie brala morfiny bo przenika do mleka takze zuch. Ale mowi ze rana po cc jest sto razy gorsza niz skurcze. Najwazniejsze ze glowa jej nie siada

A Tadzio ma sie super. Wyjda dzis wieczorem lub jutro rano

Karo my tez ruszamy pewnie za 2 tyg z remontem chlopakow

Ja z sudocremu pzy drugim synu tez prawie zrezygnowalam. Kupilam malutkie opakowanie i tylko pare azy uzylam na jakies zaczerwienia. Prawie cale opakowanie poszlo w kosz

Aga milego relaksu

reklama
@aim dzięki! ogarnęłam opis :) to pomoże na odcinek lędźwiowy? dzięki dzięki!

@Mumusia_Muminka żeby połówce się chciało masować! ale poproszę go kiedyś :) dziękuję!

@LILITH wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! morze tez lubię :) pewnie dlatego że mi się tylko z wakacjami kojarzy :D kurcze mnie chyba nawet bardziej boli jak długo siedzę na krześle kość ogonowa. raz tak miałam na krzywej cukrowej, to się podnieść nie mogłam, to teraz tak cierpiałam na panieńskim. już widzę to wesele..

@Katanka po suficie xD zajebisty jest jeszcze snickers bez pieczenia, polecam. A co do grzybka, ja bym się nie szczypała tylko pojechała na IP - ja miałam grzybka raz, dopadł mnie w pracy, a pracowałam jeszcze po 12h i to było najgorsze 12h w moim zyciu :D u gina byłam dzień później :o

@Integral obserwuj papużkę, bo sąsiadka mojej babci kiedyś zauważyła że jej papuga jest smutna :D i się okazało że nie umiała znieść!

@Kasia_831 gratuluję księżniczki!

@aga_k_m panieński.. :D po pierwsze same laski - to wystarczająco słabe, tymbardziej że znałam tylko pannę młodą :// a po drugie - na trzeźwo.. jezus jak dobrze że już po wszystkim :D podziwiam Cię że dajesz radę tyle na nogach. ja trochę pochodzę i padam na twarz. generalnie tylko gotuję w domu, mąż sprząta, i czasem(!) idę z nim na zakupy - to mnie wykańcza. muszę się ogarnąć bo to dopiero połowa o_O ja też dziś fryzjer! ale ja tylko podcinam :D udanej wizyty życzę :D

@Przyszła_Mamusiaa , @aga_k_m byłam w górach stołowych w zeszłym roku, jak tam jest cudownie u Was!!! zakochałam się w tych górach :)

@Wendy83 daj znać jak wytrzymałaś na weselichu!

@Kasiulka! cieszę się, że u Tadzia wszystko dobrze :)

@Karo011 super prezent! też bym chciała sesję :)

my właśnie wybraliśmy kolorek do pokoju dla księżniczki :D mamy generalnie pomalowany na taki fest ciemny brąz i do tego pomalujemy ze 2 ściany na migdałowy :) i dodatki w kolorze fuksji! tak to widzę :D dziś mieliśmy jechać oglądać wózki ale chyba wolę poleżeć :D buziaki!

Hej :)

Pumelova jak panieński się udał ? Gdzie balowalyscie ? :)
A teraz doczytałam no na trzeźwo różnie bywa ;) zależy jakie towarzystwo jak fajne to się da :D

Wendy83 udanej zabawy :)

Kasiulka dobrze, że z Tadziem wszystko dobrze :)

Karo011 fajny prezent, my też już mamy kupiona sesje noworodkowa była -50% w black friday i kupiliśmy :)

Aga udanej wizyty u fryzjera żebyś wyszła zadowolona i ty tez Pumelova :)

Ja używam sudocremu jak mi coś wyskoczy na twarzy i działa :)
Dzisiaj trochę sprzątania, do pepco musze podjechać po ramki bo okazało się za mało, mąż dzisiaj gotuje wiec mam luz :D koleżanka ma przyjechać po siłowni na kawę a później filmy z moim jakieś obejrzymy ;)

Milej soboty :)

Hej :)

Pumelova jak panieński się udał ? Gdzie balowalyscie ? :)
A teraz doczytałam no na trzeźwo różnie bywa ;) zależy jakie towarzystwo jak fajne to się da :D

Wendy83 udanej zabawy :)

Kasiulka dobrze, że z Tadziem wszystko dobrze :)

Karo011 fajny prezent, my też już mamy kupiona sesje noworodkowa była -50% w black friday i kupiliśmy :)

Aga udanej wizyty u fryzjera żebyś wyszła zadowolona i ty tez Pumelova :)

Ja używam sudocremu jak mi coś wyskoczy na twarzy i działa :)
Dzisiaj trochę sprzątania, do pepco musze podjechać po ramki bo okazało się za mało, mąż dzisiaj gotuje wiec mam luz :D koleżanka ma przyjechać po siłowni na kawę a później filmy z moim jakieś obejrzymy ;)

Milej soboty :)
@ewella90 before był u mnie, a potem wygoniłam do 80tki w Siemianowicach :p ale ja już nie szłam na impreze.

@Kasiulka! Tym razem ćwiczyłam zestaw z dvd, bo zaszalałam i kupiłam sobie wszystkie płyty z ćwiczeniami ciążowymi angeliki pióro. Polecam :D
Cudownie wyglądasz z takim maluchem!

@Wendy83 udanej zabawy na weselu, może jednak zmienisz zdanie i trochę się pokołyszesz.. ;)

Ja nie przepadam za górami, kocham morze! Dużo bym dała żeby nad morzem mieszkać, wychodzić z rana na przebieżki po plaży.. ahh marzenia ;)

@Karo011 wow, prezent super! Też chciałam zrobić brzuszkową, ale powiem szczerze że nie wiem czy się zdecyduję.. czuję się grubo, nieatrakcyjnie, więc nie wiem czy będzie to dla mnie komfortowe. Chociaż nie wykluczam, że jeszcze zmienię zdanie :)

@pumelova czyli panieński średnio udany? My mamy dziś imprezę, ale jak pomyślę, że będę jedyna na trzeźwo, a dookoła wszyscy z drinkami.. to mi się odechciewa ;)

Miłej soboty! Ja jeszcze leżę w łóżku, ale widzę że za oknem słoneczko. Może się wyrwę na jakiś spacerek?

Witam się sobotnio :)
Ja już po śniadaniu, jajecznica z trzech jaj, ale się objadłam. :-p
To mówisz @Kasiulka! że cytrynowa glukoza to pikuś, pytałam już w kilku aptekach, ale mają tylko tą zwykłą. Chyba wybiorę się na to badanie w przyszłym tygodniu, bo chcę mieć to z głowy.
No nic dzisiaj trzeba ogarnąć jakieś porządki a później zakupy. Miłej soboty. :rolleyes:

@Linoone generalnie udany, ale nie lubię imprez z samymi dziewczynami :p trochę mnie stresowało to wszystko bo ja organizowałam, nikogo nie znam.. eh jakoś tak :p ważne że już po, dziewczyny do 4 densiły więc chyba się udało :)

Hej babolki
Dzis do nas wpadają znajomi wiec zaraz sie biorę za szykowanie jedzonka, torcik bezowy juz gotowy mniam :D

Kasiulka ojj ja dawno nie tulilam takiego niemowlaczka, w najbliższej rodzinie najmłodszy jest nasz. A ten fotel wypasiony, u nas na porodówce to nawet zwykłego krzesła nie było dla odwiedzających, każdy musiał na łożku u mnie siedzieć :/ super higieniczne po operacji

Pumelova pochwal sie pokoikiem jak skończycie malować, ja mebelki mam wybrane tylko szukam inspiracji na ściany :D

Co do sudocremu to właśnie nie jest polecany za bardzo, to krem który używa sie na ciężkie odparzenia u osób przykutych do łóżka. My używaliśmy bepanten i zawsze działał

reklama
Witam się z Wami.

Muszę zaraz zabrać się za sprzątanie. Jutro odwiedzą nas znajomi którzy jeszcze nie byli w naszym mieszkanku więc muszę się postarać aby było czyściutko:-D
Wspominałam Wam kiedyś że mam problem z wzrastającymi włoskami no i przez to depilacja tylko gdy jest konieczna co bardzo mi przeszkadza... Przed wizytą u ginka musiałam się ogarnąć i teraz mycha jest cała w bolących plamach i kropkach. Eeech zawsze coś... chyba posmaruje sudocremem
A co do dziewczyn z problemem grzybka to polecam emulsję do mycia provag i żel do smarowania provag. Zabezpieczają te środki przed infekcją i jak zaczyna coś się dziać to od razu smaruje i jest ok po kilku dniach.

Anita7891 no nie czuję ruchów tylko puls jak przyłożę rękę. Mam wielki brzuch więc to na pewno przez to. Poczekam jeszcze i nie będę aż tak się przejmować...

Aga zrób sobie fryzurę podobną do mojej . Haha:):):)

Do góry