Hej hej! Rzadko się udzielam bo na razie jestem w stresie i dopiero jak dostanę prawidlowe wyniki amniopunkcji to odetchnę i zacznę się cieszyć ciążą. ..Wlasnie do mnie doszlo ze napisalam ciOżowe [emoji23][emoji23] juz za bardzo zmeczona jestem haha mam 4 172 cm[emoji14]zawsze trójki byly mi takie na styk
Dostałam wlasnie info od kolezanki ktora miala termin na polowe maja :
Hej. Nasz maly postanowil zawitac na swiecie wczesnie. Przyjechalam do szpitala ze skurczami jak sie okazalo regularnymi, po jakies 2h odeszly mi wody i robili cesarke.. maly ma 960g zabrali go do Zabrza nie chcial sam oddychac serduszko tez za wolno bilo. nie wiadomo co z nim bedzie ale staram sie byc dobrej mysli.. ja niestety musze zostac na oddziale i czekac na wiadomosci
Ehh a dokladnie 3 dni temu sie jeszcze smialysmy ze za nie dlugo bedziemy sie kuloć z brzuchami ..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Chcialam spróbować pocieszyc Twoją koleżankę z wcześniaczkiem .
Moja córeczka urodziła się w 31 tygodniu z wagą kilograma a kolezanki w 28 tygodniu z wagą 600 g. Obie dziewczynki przetrwaly najciezsze 2 czy 3 miesiące w szpitalu. Teraz mają 4 lata i świetnie się rozwijają.
Mozesz jej polecic grupę na fb pod tytułem Wcześniaki. Tam może dowiedzieć się wielu bardzo przydatnych rzeczy o wczesniakach.
Pozdrawiam serdecznie! [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom