Truskawka89 super że wizyta udana a torcika bezowego, jeśli jest przełożony masą to bym nie zostawiała na jutro, bo zmięknie a szkoda
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Kurcze moja ma 3cm ale ja mam taką od początku ciąży i nic lekarz nie mówił, że za krótka czy coś27t2d..
Dzieki dziewczyny za kciuki dalej czekam na jakies info
Ja tak w biegu bo bylam juz na szopingu co pokazalam w wątku zakupowym i zaraz lece na urodzinki
Ona ponad miesiac temu miala szyjke 3 cm ,lekarz kazal jej lezec i po 2 tygodniach nic sie nie poprawilo.. Kazal jej brac magnez a we wtorek miala znowu jechac na wizyte zobaczyc ta szyjke .
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze, że z dzidziem oki połówkowe nie ucieknieDzięki dziewczyny za kciuki dopiero teraz od rana siadłam. Miałam mieć dzis połówkowe ale dzidzia za mała jednak i miałam tylko zwykle usg, wszystko ok, tętno tez juz spadło do 157 wiec nie muszę iść na echo serca uff
Dziewczyny upiekłam wczoraj torcik bezowy bo mi smaka narobiliście, rodzinka przyszła i zjadła została mi resztka na jutro [emoji14]
Megan to bardzo wcześnie, ale czasem nie da sie za bardzo nic zrobić zeby zapobiec porodowi przedwczesnemu, oby dzieciątko było na tyle silne zeby przetrwać
Swoją drogą mój mnie umówił na kolejną wizytę 16.03 ale nic nie wspominał o połówkowym- a to będzie 22 tydzień . Pewnie dla niego to po prostu usg z mierzeniem parametrów a nie nazywa tego połówkowym.
Pumelova aleś wyskoczyła z tym ekspertem, sama dziewczyn się ciągle radzę hihi
Zwykle ruchy na tym etapie chyba raczej nie bolą. Nie kluja. Ale jak córeczka czy poprzednie dzieci sje wyciagaly to czułam to jako ogólne, bolesne napinanie. Coś podobnego do skurczu, aż dech zapiera i twwrdnieje dół, z reguły z danej strony. Moja mała leży głównie poprzecznie, tak też czuje wypychania i jak się przekreca na wyproscie albo prkstuje bokiem to to sprawia mi ten skurczowy ból.
Potem kopniaki mogą być bolesne
A na środku dokładnie Cie kluje czy jak?
Morela 3 cm to jest Oki. Sama jestem zaskoczona, że dziewczyna tyle miała i juz leżeć miała..
22 to ostatni dzwonek na polowkowe
Zwykle ruchy na tym etapie chyba raczej nie bolą. Nie kluja. Ale jak córeczka czy poprzednie dzieci sje wyciagaly to czułam to jako ogólne, bolesne napinanie. Coś podobnego do skurczu, aż dech zapiera i twwrdnieje dół, z reguły z danej strony. Moja mała leży głównie poprzecznie, tak też czuje wypychania i jak się przekreca na wyproscie albo prkstuje bokiem to to sprawia mi ten skurczowy ból.
Morela 3 cm to jest Oki. Sama jestem zaskoczona, że dziewczyna tyle miała i juz leżeć miała..
pumelova
hmm to tylko chwile trwało, i wzdęcia chyba też mam... takze sorki za zawracanie głowy. może mi się nałozyły ruchy ze wzdęciami i źle to odebrałam. zakłuło mnie chwilę. już się dziś nie ruszamPumelova aleś wyskoczyła z tym ekspertem, sama dziewczyn się ciągle radzę hihi
D
Deleted member 134305
Gość
Pumelova ja jestem w 18t2d a dzidzia okazała sie dzis tydzień mniejsza wiec nie nadawała sie do pomiarów akurat tych połówkowych, kazał sie nie martwić bo 2 tyg do tylu czy do przodu na tym etapie jest całkowicie normalne. Myśle ze w 20 spokojnie juz zrobisz
Ewella idę teraz w 21+2 wiec dokładnie tak jak Ty
Tymuniek a jakie masz wskazania do tego echa serca? U mnie było tylko wtedy jeśli dalej będzie wysokie tętno, ale spadło wiec na razie nic nie mówił ze mam iść.
Abed w sumie wczoraj juz go posmarowałam masa i sie zastanawiałam czy będzie dobry na rano ale był pycha, do kremu dałam dużo mascarpone wiec jest bardzo gesty.
Tymuniek a jakie masz wskazania do tego echa serca? U mnie było tylko wtedy jeśli dalej będzie wysokie tętno, ale spadło wiec na razie nic nie mówił ze mam iść.
Abed w sumie wczoraj juz go posmarowałam masa i sie zastanawiałam czy będzie dobry na rano ale był pycha, do kremu dałam dużo mascarpone wiec jest bardzo gesty.
pumelova
aa na kompie widzę suwaczek. rozumiem szkoda, znów musisz czekać, nie mniej jednak trzymam kciukasy za następnePumelova ja jestem w 18t2d a dzidzia okazała sie dzis tydzień mniejsza wiec nie nadawała sie do pomiarów akurat tych połówkowych, kazał sie nie martwić bo 2 tyg do tylu czy do przodu na tym etapie jest całkowicie normalne. Myśle ze w 20 spokojnie juz zrobisz
Integral
Dziewczyny potrzebuje pilnej rady!!!!!!!
Od rana mam twardy brzuch. Potem bolalo mnie pod brzuchem tak gdzies w miejscu blizny po cesarce. Teraz boli mnie w okolicach pempka po prawej stronie. Bardziej jak stoje i chodze niz jak leze...... Ratunku!!!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Od rana mam twardy brzuch. Potem bolalo mnie pod brzuchem tak gdzies w miejscu blizny po cesarce. Teraz boli mnie w okolicach pempka po prawej stronie. Bardziej jak stoje i chodze niz jak leze...... Ratunku!!!
Integral
Mam jechac na sor?????? Bralam dzis apap bo mnie glowa bolala ale tylko jeden.
reklama