reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie,

Megann - trzymam mocne kciuki za Synka Twojej koleżanki. Bliźnięta mojego przyjaciela przyszły na świat w 27 tc, ważąc jeden cos ponad 900 g, drugi 1000 g. 40 dni lezeli pod respiratorem. Różnie z nimi było, ale na szczęście w terminie planowanego porodu opuścili szpital. Takiego szczęśliwego zakończenia życzę też Twojej koleżance i jej Synkowi.

reklama
Anita gratuluje. Moja szyjka na polowkowym 6,5 cm
Megann biedna koleżanka, ale musi stresy przezywać, wiele przed nimi trudnych chwil, na ig podglądałam paru takich wojowników, ktore przyszły na świat ok 28 tc i maja sie dobrze. Nawet jeden filmik oglądałam z dzieciątkiem z 24 tc

Anita - super ze wszystko ok na wizycie :) ja szyjke mam 48mm :)
Dziekuje za kciuki za kolezanke:) dzisiaj rano mi opisala jak to bylo .. Ze sie okazalo ze od 3 dni czop jej odchodzil , duzo gestego sluzu ( a ja mam ostatnio ciagle mega sluzu ale to pewnie od luteiny ) najpierw bole brzucha co jakis czas a potem nagle co 10-15 min .. I jak dotarla do szpitala to juz pecherz plodowy byl bardzo nisko , rozwarcie na 8 cm i brak szyjki i nie dalo rady zatrzymac akcji wiec od razu decyzja o cesarce .. Dodam jeszcze ze miesiac wczesniej zaczela sie jej skracac szyjka , 3 cm a teraz we wtorek miala miec wizyte u lekarza zeby spr czy jest ok . Jak bedzie miala jakies informacje o malym to dam znac bo narazie czeka :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie z rana brzuszki :)

U mnie dziś poranek z bólem głowy..Dziś wybieramy się po wozek..zdecydowałam że jednak go biorę :) A wieczorem babskie wyjście..kino i Grey :)

Megan oby z malenstwem koleżanki było wszystko ok..3mam mocno kciuki..Pewnie biedna przeżywa i się stresuje..Oby maluszek trafił szybko w jej ramiona..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@Megan22 trzymamy kciuki za synka koleżanki :*

czy którejś z Was pasują rajstopy z rossmana rozmiar 3? ja mam 164 i trochę są za 'krótkie' - na niższą osobę byłyby moim zdaniem dobre (w pasie mam 90 cm). Dorzucę legginsy ciążowe z allegro z takich samych powodów nieużywane :p

Hejka :-)

Anita super ze ok!gratuluje!!

Pumelowa ja mam 156 pewnie by pasowaly ile za nie chcesz??

Megan trzymam kciuki mam nadzieje ze bedzie ok!

010igov35ye70zfx.png

pumelova - dziękuje w jej imieniu :* moj K jak mu o tym powiedzialam to od razu zaczal glaskac i calowac brzuszek a potem zaczął mówic do małego ze jemu ma sie tak nie spieszyc i ma wytrzymać do lipca [emoji173]

Alex_87 - tak , od razu ból przestał sie liczyc i tylko mysli o tym żeby dostać sie do tamtego szpitala gdzie lezy maluszek :)

Udanego babskiego wieczorku :* u mnie dzisiaj drugie urodziny w rodzinie takze znowu pewnie wroce pozno do domu :)

Alex_87 - tak , od razu ból przestał sie liczyc i tylko mysli o tym żeby dostać sie do tamtego szpitala gdzie lezy maluszek :)

Udanego babskiego wieczorku :* u mnie dzisiaj drugie urodziny w rodzinie takze znowu pewnie wroce pozno do domu :)

Ehh współczuję..Swoją drogą dziwnie że niemoze też w tym szpitalu być by choć maluszka przez inkubator zobaczyć..
Mam nadzieję że żadne z naszych dzieciątek niepospieszy się aż tak..

Ja również życzę udanego wieczoru :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anita super że wszystko dobrze :-)

Jejku Megan jak przeczytałam i Twojej koleżance to aż mi łzy w oczach stanęły... trzymam kciuki za nią i maluszka, wszystko musi być ok :-* mój siostrzeniec urodził się jako wcześniak z wagą 1kg dziś ma 9 lat i jest okazem zdrowia

Czy u Was też dziś tak paskudnie za oknem? Aż się ruszać nie chce...

Miłej soboty dziewczynki :-)

Do góry