reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Curran twins gratulacje
Lilth u nas tez bunt na pokładzie ;) ale wiem ze to przejściowe. Ze staszym teraz 5 latkiem nie mam problemów, byłam dość konsekwentna i teraz sie dogadujemy jak na razie. Miskowi tez nie bardzo pozwalam na rożne wybryki.

Byłam na basenie. Super nawet zmęczona lekko sie czuje. Oby grzybka nie było

Założyłam dziś ten pas co miałam po cc a teraz fizjo mi dala. Taka wielka guma i do chodzenia ekstra dodatkowo na przepukline ale do siedzenia dramat, oddechu nie mogłam złapać.

Alex z najstarsza wymiotowalam do 43 tyg :)

Kasiulka właśnie, taka kółej rzeczy. Ogólnie synek jest grzeczny ale mamy problemy z wyjściem popoludnowiym. Juz wiem, że potrzebuje wiecej czasu bo się slamazazy a sam się ubiera ale czasem się wscieka i to jest coś potwornego.
On prawie nigdy nie płakał.. Ale jak już to wrzeszczal. I jak za niemowlaka było to plusem tak teraz jest nie do zniesienia.
I jak karnie siedzi to i tak swoje po swojemu musi odsiedziec aż się uspokoi.. Przez to był okres ze docieral gardło.. I nie szlo zaleczyc.

Plecy mnie dziś bolą.. I macica sie stawiala..

Czy wy czytacie pw??

Ostatnia edycja:
Kasiulka ale zazdroszcze basenu aaaaaa oszaleje :D tymbardziej jak jeszcze cieplej sie zrobi[emoji14]

Co do ciożowych rajstop to zakupiłam w rossmanie i sa okej[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Katanka zdrówka dla synka!

Lilith są przepiękne! Ja nie mam ręki do kwiatów-wszystko mi usychao_O

Curran_twins gratuluję udanej wizyty i radości-super że są zdrowe a tak jak pisała abed bedziesz mogła je często ogladac (zaopatrzenie na chusteczki zrób przed wizytami:D)

A przy okazji na wizycie było wszystko ok. Dzidziusie leza poprzecznie. Pierwszy chlopak a drugie moze dziewczynka-okaze sie w marcu albo na kolejnych badaniach u gin lub juz na prenatalnych.Ważne że jest ok.
Szyjka długa i twarda?! Myslalam ze max dla szyjki to 4. A na zdjęciu mam długość 4.89- może być aż taka?
Ale i tak najlepsze było pobranie krwi:D-pani już plasterek przykleila i już wstałam żeby wyjść a tu coś mi leci.... A z ręki(gdzie mnie kula) krew prawie ciurkiem leci.... No to jeszcze troszkę posiedzialam-ale strachu się najadly-bardziej przejęte byly ode mnie :p

Dobranoc mile panie:)

Anita - gratuluję udanej wizyty [emoji3]. Super, że z dzidziusiami wszystko w porządku [emoji106].
A z tym krwawieniem to szok.. Długo się tak saczylo?

Kasiulka ale zazdroszcze basenu aaaaaa oszaleje :D tymbardziej jak jeszcze cieplej sie zrobi[emoji14]

Co do ciożowych rajstop to zakupiłam w rossmanie i sa okej[emoji14]

Jaki masz rozmiar? Bo ja 3 i nie umiem ich na siebie wcisnąć, mogę Ci oddać:) na pewno jesteś chudsza ale wyzsza to nie wiem:>

A przy okazji na wizycie było wszystko ok. Dzidziusie leza poprzecznie. Pierwszy chlopak a drugie moze dziewczynka-okaze sie w marcu albo na kolejnych badaniach u gin lub juz na prenatalnych.Ważne że jest ok.
Szyjka długa i twarda?! Myslalam ze max dla szyjki to 4. A na zdjęciu mam długość 4.89- może być aż taka?
Ale i tak najlepsze było pobranie krwi:D-pani już plasterek przykleila i już wstałam żeby wyjść a tu coś mi leci.... A z ręki(gdzie mnie kula) krew prawie ciurkiem leci.... No to jeszcze troszkę posiedzialam-ale strachu się najadly-bardziej przejęte byly ode mnie :p

Dobranoc mile panie:)

Gratki po wizycie:) ja tak kiedyś miałam ze za krótko trzymałam wacik, ubrałam się i w aucie poczułam ze mam rękę mokra, wszystko do prania:D

reklama
Jaki masz rozmiar? Bo ja 3 i nie umiem ich na siebie wcisnąć, mogę Ci oddać:) na pewno jesteś chudsza ale wyzsza to nie wiem:>

Gratki po wizycie:) ja tak kiedyś miałam ze za krótko trzymałam wacik, ubrałam się i w aucie poczułam ze mam rękę mokra, wszystko do prania:D
Wlasnie do mnie doszlo ze napisalam ciOżowe [emoji23][emoji23] juz za bardzo zmeczona jestem haha mam 4:D 172 cm[emoji14]zawsze trójki byly mi takie na styk :D

Dostałam wlasnie info od kolezanki ktora miala termin na polowe maja :

Hej. Nasz maly postanowil zawitac na swiecie wczesnie. Przyjechalam do szpitala ze skurczami jak sie okazalo regularnymi, po jakies 2h odeszly mi wody i robili cesarke.. maly ma 960g zabrali go do Zabrza nie chcial sam oddychac serduszko tez za wolno bilo. nie wiadomo co z nim bedzie ale staram sie byc dobrej mysli.. ja niestety musze zostac na oddziale i czekac na wiadomosci

Ehh a dokladnie 3 dni temu sie jeszcze smialysmy ze za nie dlugo bedziemy sie kuloć z brzuchami ..

Do góry