reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziekuje ze pytasz Aga.ja mialam 30 stke w pazdzierniku na urlopie a moj M w tamtym tyg a robimy teraz wspolna impreze.juz sie denerwuje czy aby o wszystkim pomyslalam i wogole

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Jezu wybaczcie ze dopiero teraz ale jak myslalam ze bede miec fajny , spokojny dzien , tak z przychodni wyszlam dopiero o 17.. Na swoja kolej czekalam poltorej godziny .. Pozniej w rozjezdzie i teraz usiadlam:p potwierdził sie synuś [emoji170] pięknie bylo jajeczka widac , wazy 380 g[emoji14]
Ale za to ja mam zakaz seksów , dostalam luteine 100 2x1 i magnez 3x1 :) macica mi sie stawia czy jak to tam sie nazywa ,w sumie wiedzialam ze cos jest z nia nie tak i szyjka 48mm takze tak to wyglada[emoji14]teraz jak robilam siku to pare kropek krwi bylo ale wydaje mi sie ze to po badaniu bo badal recznie a potem jeszcze usg robil dopochwowo zeby ta szyjke zobaczyć :) i w sumie wydaje mi sie jakby ta krew byla przy samym wejsciu a nie ze ze śluzem:) i tyle :D mam nadzieje ze jak pojde znowu siku to juz tej krwi nie bedzie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co do farbowania włosów to można w ciazy farbować, nawet mama ginekolog kilka razy o tym pisała, tak samo hybrydy, natomiast do cc trzeba mieć niepomalowane paznokcie :p

Kasia831 moze farba biokap? Albo herbatint, jednak z farbami z henna/ziołowymi trzeba uważać, nie da sie ich zdekoloryzowac :p
TAK!!! to się nazywało biokap tylko chyba inaczej się pisało :) moja koleżanka, która ma ciemne włosy jest zachwycona tymi farbami:)

Megann - gratuluję wszystkich dobrych wieści dot. Synka [emoji3]. Co do sekrzenia się, spokojnie - jeszcze to nadrobicie [emoji6][emoji3]

Karo - Kochana nie stresuj się - wierzę, że o wszystkim pomyślałas, a jeżeli coś potoczy się swoim torem - też dobrze - niespodzianki najlepiej się wspomina [emoji6]. Będzie napewno idealnie [emoji5]

Nika - My z M byliśmy zadowoleni ze szkoły rodzenia (prowadziły je położne że szpitala, w którym rodzilam). Mogliśmy dodatkowo zapoznać się ze szpitalem, oddziałem, obejrzeć co się da, a nawet przecwiczyc "zameldowanie" się na oddziale [emoji6]. Pomimo, że mam już jeden poród sn za sobą (8 lat temu) nie wykluczam, se znowu na taką szkołę się wybiorę. Przyznam szczerze, że odzwyczailam się od pewnych czynności, zapomniałam niektórych informacji, i dla własnej pewności chyba powtórzę takie szkolenie [emoji6].

Z proszkow toja uzywalam bialego jelenia ;-)

Gratuluje udanych wizyt!!! Ekstra sie czyta takie wiesci ;-)
Jutro moja kolej, tez sie juz stresuje! Trzymajcie kciuki;-) ciekawe czy potwierdzi core;-)

A ja mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci.
Macie porównanie między proszkiem lovela a jelp?
Ja stosowałam jeden i drugi ale szczerze wielkiej różnicy nie widziałam. Lena nie była alergikiem więc i z tym nie miałam problemu więc kupowałam co było w promocji :)
Jezu wybaczcie ze dopiero teraz ale jak myslalam ze bede miec fajny , spokojny dzien , tak z przychodni wyszlam dopiero o 17.. Na swoja kolej czekalam poltorej godziny .. Pozniej w rozjezdzie i teraz usiadlam:p potwierdził sie synuś [emoji170] pięknie bylo jajeczka widac , wazy 380 g[emoji14]
Ale za to ja mam zakaz seksów , dostalam luteine 100 2x1 i magnez 3x1 :) macica mi sie stawia czy jak to tam sie nazywa ,w sumie wiedzialam ze cos jest z nia nie tak i szyjka 48mm takze tak to wyglada[emoji14]teraz jak robilam siku to pare kropek krwi bylo ale wydaje mi sie ze to po badaniu bo badal recznie a potem jeszcze usg robil dopochwowo zeby ta szyjke zobaczyć :) i w sumie wydaje mi sie jakby ta krew byla przy samym wejsciu a nie ze ze śluzem:) i tyle :D mam nadzieje ze jak pojde znowu siku to juz tej krwi nie bedzie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No to super, że synuś został synusiem i niestety współczuję zakazu seksu. Czego to się nie robi dla maluszka :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Truskawka89 ja się słucham mojego lekarza :p ale mamaginekolog jest super, lubię ją czytać :)

Nika999 ja nie mam pojęcia o niczym więc się wybieram do szkoły rodzenia :) mój mąż też chce, więc korzystam :D

Megan22 gratuluję :D życzę szczęsliwej wstrzemięźliwości :D:D

reklama
a słyszałyście o orzechach piorących???

Co do seksiku..hmm... byłam kiedyś przekonana, że jak zajdę w ciążę to nici z tego. Zwłaszcza jak moja koleżanka mówiła, że wogóle mężą nie dopuszczała, że tak powiem:) a tu się okazało inaczej, że to chyba jeszcze wieksza przyjemność niż przed ciążą aczkolwiek poszaleć już nie można:) no i samo to mnie dziwi, że w dalszym ciągu jesteśmy pociągające dla swoich partnerów...:) Spotkałam się z opiniami wśród mężczyzn, że niektórzy nie potrafią się kochać ze swoimi ciężarnymi partnerkami, że przestają być dla nich pociągające. Ciekawe od czego to zależy...

Do góry