reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

wczoraj oglądałam Uwagę na tvn, chyba to była Uwaga..hmm... w każdym bądz razie było o kobiecie, która urodziła martwe dziecko na korytarzu na oddziale i nikt jej nie pomógł...8 osób poszło do zwolnienia. Nie wiem co to ma być, jakiś brak empatii związany z latami pracy czy co? Jak zwykle podchodzę do róznych newsów z rezerwą tak to mnie zbulwersowało, może dlatego, że sama jestem w ciąży...

reklama
Fajnie...ja jestem jakas inna, w ogole w ciazy nie mam ochoty na seks... Moze to w glowie gdzies siedzi, bo tez zakaz jest, ale nawet mnie nie ciagnie:-(
No ja też jakoś teraz nie mam parcia w tym kierunku [emoji6][emoji1].
Teraz jest mleczko do prania z loveli. Kupiłam za 14.99 w Tesco :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Dobrze wiedzieć [emoji5]. Dzięki [emoji3]

Mega, gratuluję Synusia :-)
Co do wstrzemięźliwosci, da się wytrzymać :p od początku mamy zakaz :p

Morela, o! Zapomniałam o jeleniu ;-)

Ja z Mikośkiem używałam lovele do 3 lat, ale ostatnio spotkałam się z opinią, że jelp lepiej dopiera stąd moje pytanie :-)

zresztą jak w zeszłym roku miałam wywoływane poronienie to sama się przekonałam jakie to okropne gdy ci się wydaje , że zaraz się wykończysz a innych ***** to interesuje. Ale co dziwne, inne oddziały w tym samym szpitalu są naprawdę ok, tylko ta patologia i porodówka.

Dziekuje Karo [emoji5].
No fakt, póki co Nam dwóm tak wyszło [emoji3].
Równie mocno byłabym zadowolona z chłopaka - w poniedziałek lub środę idę do swojej gin i ciekawa jestem czy Ona też już coś powie/potwierdzi [emoji6].

A powiedz mi.. Kiedy Ty dokładnie masz urodziny? Imprezę robicie wspólna, Twój mąż miał urodziny w ubiegłym tygodniu... A jak jest z Tobą? (bo tak cicho siedzisz [emoji6][emoji14])
U mnie tez dwie coreczki beda;) ja ciesze sie bardzo, maz tez, ale najbardziej chyba moja Karolinka, nie moze sie juz doslownie doczekac siostrzyczki,caly czas o niej mowi, planuje ze siostrzyczka ma spac znia w pokoju a nie z nami, ze bedzie ja karmic w nocy jakby co:-D

U mnie lipa z bzykaniem... początkowo to nie miałam chęci a jak już zmieniłam zdanie to mąż boi się mnie... a jak już do czegoś dojdzie to mąż pyta cały czas czy wszystko ok czy nic nie boli itd. Masakra. :oo:

A ja mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci.
Macie porównanie między proszkiem lovela a jelp?

Proszek jelp dla mnie w ogole nie ma zapachu, lovela ma (delikatny) zapach, dopieraja podobnie (a odplamiacz lovela wcale nie odplamia:-D). Ja dla maluszka zaczne od jelp (poniewaz nie ma zapachu i dlatego nie powinien go draznic), natomiast nie wypwiem sie co do problemow skornych, bo moja coreczka ich po prostu nigdy nie miala i w sumie moglam jej prac w jakimkolwiek proszku, czy myc w jakimkolwiek plynie do kapieli.

Ewcia jelp ma trochę lepszy skład. Zerknij na sroka o. Ja uzeylam tylko loveli, Grześ wygrał niby zapas roczny proszków a mielismy na dwa lata

Nika ja polecam zwłaszcza w szpitalu, w którym masz zamiar rodzic.

Megan cieszę sie, ze maluszek ma sie dobrze!
Uważaj na siebie! Możesz pracować?

reklama
Megan22 gratuluje synka!!

Ja do szkoly rodzenia wybieram sie za 3 tygodnie. Nigdy nie bylam a slyszalam ze jest fajnie.
Co do seksow.... od poczatku tego trymestru mi sie chce!!! Nie mam dosyc :-) ale, moj R maopory zeby nic mi sie przypadkiem niestalo.

Dzis pierwszy raz, z piec minut temu poczulam to!!! Kopniaka jak sie patrz. A tak dlugo na to czekalam!! :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry