reklama
ewella90
Fanka BB :)
Inka ja idę w piątek, bo w sobotę idziemy na urodziny to już chciałam jakoś wyglądać świeży kolor akurat na wiosnę bo odrosty juz duże
Aga to udanych feri odpoczywaj
Ja też przez tarczyce nie mogłam zajść. Teraz raz w miesiącu robie badanie tsh i wizytę mam u endokrynologa, teraz mam na poziomie 1,7, euthoryx 75.
Aga to udanych feri odpoczywaj
Ja też przez tarczyce nie mogłam zajść. Teraz raz w miesiącu robie badanie tsh i wizytę mam u endokrynologa, teraz mam na poziomie 1,7, euthoryx 75.
pumelova
hee ja jak zaplanowałam zajście w ciąże to widziałam się z ciocią która odradziła mi farbowanie włosów w ciąży (miałam wtedy całe platynowy blond) więc z bólem serca zrobiłam sobie ombre, tak że odrostów nie było widać tylko takie przejście - obecnie mam już większość naturalną (jestem szatynką) i tylko końcówki lekko rozjaśnione wygodne, bo nie muszę farbować (i na tamten blond nie mogę patrzeć na fotach!). więc pierwszy raz od 15 lat mam naturalne włosy!
Kasia_831 ja znam niemiecki, ale zależy o co chodzi moja praca wiąże się z kontaktem z finansowym językiem więc nie wiem czy coś pomogę
Kasia_831 ja znam niemiecki, ale zależy o co chodzi moja praca wiąże się z kontaktem z finansowym językiem więc nie wiem czy coś pomogę
No właśnie... raz byłam na pasemkach i moja fryzjerka powiedziała, że tylko mi zrobi z wierzchu bo i tak tyc pod spodem nie będzie widać. Zgodziłam się i byłam zadowolona. Następnym razem poszłam na balejaż ale, że moja Aga była zajęta to ten balejaż robiła mi inna Pani. I wtedy sobie zdałam sprawę, że te pierwsze pasemka to było odwalenie chały - mam baardzo dużo włosów i pewnie nie chciało jej się aż tyle tych pasemek robić. Za to ta nowa pani zajęła się mną tak pieczołowicie , że po 3,5 gdz miałam dość Ale efekt był zniewalający Jeden minus to taki, że zniszczyły mi się włosy i chyba z 1,5 roku mi zajęło ich odbudowanie.Kasia_831 powiem Ci, że pasemka będę robiła tam pierwszy raz bo wcześniej chodzilam gdzie indziej długo super robiły dopóki nie okazało się ze pod spodem miałam dziury nie zrobionych pasemek.
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Aga, gratuluję potwierdzenia dziewczynki :-)
Kasia, u mnie jeżeli będzie chłopiec, to będzie Mateusz ;-)
Ewella, raczej już nigdzie nie używają z amoniakiem...
Co do fryzjera, zgodzę się z tą opinią, że człowiek wygląda tak samo. Wiecznie byłam blondynką. Miesiąc temu zmieniłam fryzjera i kolor całkiem inny i co ważne podoba mi się. Pani od razu zasugerowała, żeby zejść z blondu jak powiedziałam, że odrosty robimy
Kasia, u mnie jeżeli będzie chłopiec, to będzie Mateusz ;-)
Ewella, raczej już nigdzie nie używają z amoniakiem...
Co do fryzjera, zgodzę się z tą opinią, że człowiek wygląda tak samo. Wiecznie byłam blondynką. Miesiąc temu zmieniłam fryzjera i kolor całkiem inny i co ważne podoba mi się. Pani od razu zasugerowała, żeby zejść z blondu jak powiedziałam, że odrosty robimy
pumelova
Kasia_831 fryzjer fryzjerowi nie równy ja mam już czwartą odkąd rozjaśniam i przy każdej nowej nie wróciłabym do poprzedniej.
ewella90 ja oczywiście napisałam tylko swoją opinię, nie znam medycznych faktów, mi mój lekarz odradził w ogóle farbowanie a ja nie rozwijałam tematu bo wcześniej zrobiłam już ombre po którym nie potrzebowałam
ewella90 ja oczywiście napisałam tylko swoją opinię, nie znam medycznych faktów, mi mój lekarz odradził w ogóle farbowanie a ja nie rozwijałam tematu bo wcześniej zrobiłam już ombre po którym nie potrzebowałam
ewella90
Kasia_831 no ja też mam dużo włosów i juz mi powiedziała żebym się przygotowała na długie siedzenie
ewcia no może tak, ale wolę zapytać jak tam idę pierwszy raz Kurcze mąż też mówi mi ze może jakiś inny kolor zrobisz ale jakoś się boję hehe
Pumelova jasne rozumie
ewcia no może tak, ale wolę zapytać jak tam idę pierwszy raz Kurcze mąż też mówi mi ze może jakiś inny kolor zrobisz ale jakoś się boję hehe
Pumelova jasne rozumie
Ostatnia edycja:
postanowiłam się uczyć niemieckiego podczas mojego pobytu w domu Tak sobie pomyślałam, że jakoś te miesiące wykorzystam Jakbym czegoś nie kumała to będe Was pytać A już nadchodzą schody powoli i ogarnia mnie frustracja Nie żebym kochała ten język ale ze wzgl praktycznych się go uczę.
Jest jakaś farba ziołowa, którą można kupić tylko w aptekach no i na allegro oczywiście ale za cholercie nie mogę sobie przypomnieć nazwy...hmm..jak sobie przypomnę to powiem Kiedyś chciałam ją wypróbować ale trochę się bałam bo jak kiedyś kupiłam inną farbę niż zwykle ( używałam Olia Garnier) to wyszły mi zielone włosy Od roku mam blond - zbierałam się na ten kolor 10 lat po wielu eksperymentach stwierdzam, że ten mi najfajniej leży. Odkąd nie farbuję to mam taki rozjaśniacz na odrosty na bazie rumianku i świetnie się sprawdza.
Jest jakaś farba ziołowa, którą można kupić tylko w aptekach no i na allegro oczywiście ale za cholercie nie mogę sobie przypomnieć nazwy...hmm..jak sobie przypomnę to powiem Kiedyś chciałam ją wypróbować ale trochę się bałam bo jak kiedyś kupiłam inną farbę niż zwykle ( używałam Olia Garnier) to wyszły mi zielone włosy Od roku mam blond - zbierałam się na ten kolor 10 lat po wielu eksperymentach stwierdzam, że ten mi najfajniej leży. Odkąd nie farbuję to mam taki rozjaśniacz na odrosty na bazie rumianku i świetnie się sprawdza.
reklama
Tak Maziajka - zostaje Kalina [emoji3]. Dzisiaj jeszcze tak proforma zapytałam M czy szukamy jeszcze innego imienia, ale po 3 sekundach oboje zaczęliśmy się śmiać, i stwierdziliśmy, że nie ma sensu [emoji6]Aga gratulacje ! Bedzie Kalinka? U nas jak jeszcze kiedys sie trzecie przytrafi i bedzie laska ro tez bedzie Kalina.
Megan jak po wizycie?
Miło mi, że podzielasz moje/nasze typy [emoji3][emoji106]