reklama
U nas będzie Kuba nie jest oryginalnie, ale nam się podoba i jakbym wcześniej przeczuwała że będzie chłopiec, zakupiłam sporo ciuszków z Kubusiem Puchatkiem
W weekend teściowa opowiadała mi o synowej jej przyjaciółki, że 5 lat leczyła się, bo nie mogła zajść w ciążę, kasy wydali jak na nowe auto z salonu i wreszcie trafiła na jakiegoś mądrego lekarza, który jako pierwszy zbadał jej tarczycę! I okazało się że tu był problem, 2 tyg temu urodziła zdrowego bobasa:-)
W weekend teściowa opowiadała mi o synowej jej przyjaciółki, że 5 lat leczyła się, bo nie mogła zajść w ciążę, kasy wydali jak na nowe auto z salonu i wreszcie trafiła na jakiegoś mądrego lekarza, który jako pierwszy zbadał jej tarczycę! I okazało się że tu był problem, 2 tyg temu urodziła zdrowego bobasa:-)
Chybra
Fanka BB :)
Ja piję kawę taką delikatną z mlekiem chyba 2 czy 3 razy w tyg. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży bobas źle reagował na nią, zobaczymy jak teraz będzie.
Niemieckiego znam tylko podstawy, nie lubię tego języka
Ubranek jeszcze nie kupuję, mam mnóstwo po synu, poza tym myślę, że to stanowczo za wcześnie.
Boże, tak się najadłam słodkiego, że chyba umrę
Też słonecznie i ciepło u mnie było, oby to już przedwiośnie
Wieczorem Forest Gump o 20 na tvn 7 , lubięęę
Niemieckiego znam tylko podstawy, nie lubię tego języka
Ubranek jeszcze nie kupuję, mam mnóstwo po synu, poza tym myślę, że to stanowczo za wcześnie.
Boże, tak się najadłam słodkiego, że chyba umrę
Też słonecznie i ciepło u mnie było, oby to już przedwiośnie
Wieczorem Forest Gump o 20 na tvn 7 , lubięęę
Mnie też się Kuba podoba ale mojego trudno przekonać, nic mu nie pasuje. AAA i jeszcze Mateusz mi się podoba.
Co do kawy to pytałam ponieważ jak miałam raz robiony skan po kawie i mały był taki ruchliwy to miał wtedy tętno 153. Lekarka powiedziała, że mieści się w normie bo jest jakoś od 113-160 ale ja się przestraszyłam trochę , że mu trochę dokopałam tą kawą bo tętno było w tej górnej granicy.
Co do kawy to pytałam ponieważ jak miałam raz robiony skan po kawie i mały był taki ruchliwy to miał wtedy tętno 153. Lekarka powiedziała, że mieści się w normie bo jest jakoś od 113-160 ale ja się przestraszyłam trochę , że mu trochę dokopałam tą kawą bo tętno było w tej górnej granicy.
Wiesz co, uczyłam się długo (12 lat), ale pewnie sporo zapomniałam, bo i jakoś kontaktu jako takiego nie mam [emoji6]. A w czym problem?a tak z innej beczki, czy któraś z Was zna niemiecki??
Od tygodnia co 2-3 dni sobie słabą z mlekiem strzele.A tak wogole to pijecie kawkę? Bo ja chyba właśnie dziś zrobię sobie latte... inaczej będę chodzić jak zombi...
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie... Jadąc do Jeleniej nadrabialam 80 postów z wczoraj..
I właśnie... Wendy, Lilith - sumienia nie macie, Małpy Wy jedne, takie cudne bezowe pyszności wstawiacie (ja wiem, że Wy to z dobroci dla Maziajki), że... 2/3 drogi słabo mi było [emoji14][emoji14]! I po pierwszej wizycie u dr, od razu cukiernie zaliczylismy [emoji14]
D
Deleted member 134305
Gość
Aga gratulacje!!! Kolejna księżniczka na forum sie szykuje miłego wypoczynku na feriach
Bulkaasia to faktycznie moze lepiej sie zdecydować na zabieg jeśli diagnoza sie potwierdzi, 70% szans na przeżycie dwójki to naprawdę bardzo dużo.
Kasia831 moj synek ma na imię Mateusz
Dzięki dziewczyny odnośnie tsh, u mnie przed ciąża było w normie, teraz tak skoczyło ale jest na granicy cały czas
Bulkaasia to faktycznie moze lepiej sie zdecydować na zabieg jeśli diagnoza sie potwierdzi, 70% szans na przeżycie dwójki to naprawdę bardzo dużo.
Kasia831 moj synek ma na imię Mateusz
Dzięki dziewczyny odnośnie tsh, u mnie przed ciąża było w normie, teraz tak skoczyło ale jest na granicy cały czas
reklama