reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Nika gratuluje udanej wizyty i synka.
Bulkasia jezeli trzeba niech szybko dzialaja
Aga super wiesci to teraz juz tylko urlopowac sie na maxa

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

U nas będzie Kuba nie jest oryginalnie, ale nam się podoba i jakbym wcześniej przeczuwała że będzie chłopiec, zakupiłam sporo ciuszków z Kubusiem Puchatkiem

W weekend teściowa opowiadała mi o synowej jej przyjaciółki, że 5 lat leczyła się, bo nie mogła zajść w ciążę, kasy wydali jak na nowe auto z salonu i wreszcie trafiła na jakiegoś mądrego lekarza, który jako pierwszy zbadał jej tarczycę! I okazało się że tu był problem, 2 tyg temu urodziła zdrowego bobasa:-)

Ja piję kawę taką delikatną z mlekiem chyba 2 czy 3 razy w tyg. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży bobas źle reagował na nią, zobaczymy jak teraz będzie.
Niemieckiego znam tylko podstawy, nie lubię tego języka:-p
Ubranek jeszcze nie kupuję, mam mnóstwo po synu, poza tym myślę, że to stanowczo za wcześnie.
Boże, tak się najadłam słodkiego, że chyba umrę:-p
Też słonecznie i ciepło u mnie było, oby to już przedwiośnie:blink:
Wieczorem Forest Gump o 20 na tvn 7 , lubięęę :-) :)

Mnie też się Kuba podoba ale mojego trudno przekonać, nic mu nie pasuje. AAA i jeszcze Mateusz mi się podoba.

Co do kawy to pytałam ponieważ jak miałam raz robiony skan po kawie i mały był taki ruchliwy to miał wtedy tętno 153. Lekarka powiedziała, że mieści się w normie bo jest jakoś od 113-160 ale ja się przestraszyłam trochę , że mu trochę dokopałam tą kawą bo tętno było w tej górnej granicy.

Aga gratuluję córeczki :D

Co do kawy to dziś się skusiłam czytają wasze posty ;) Pije tylko latte i taką sobie zrobiłam. Ostatnio piłam z 3 tyg temu. Przed ciąża dwa razy dziennie.

a tak z innej beczki, czy któraś z Was zna niemiecki??:D
Wiesz co, uczyłam się długo (12 lat), ale pewnie sporo zapomniałam, bo i jakoś kontaktu jako takiego nie mam [emoji6]. A w czym problem?
A tak wogole to pijecie kawkę? Bo ja chyba właśnie dziś zrobię sobie latte... inaczej będę chodzić jak zombi...

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Od tygodnia co 2-3 dni sobie słabą z mlekiem strzele.

Właśnie... Jadąc do Jeleniej nadrabialam 80 postów z wczoraj..
I właśnie... Wendy, Lilith - sumienia nie macie, Małpy Wy jedne, takie cudne bezowe pyszności wstawiacie (ja wiem, że Wy to z dobroci dla Maziajki), że... 2/3 drogi słabo mi było [emoji14][emoji14]! I po pierwszej wizycie u dr, od razu cukiernie zaliczylismy [emoji14]

Aga gratulacje!!! Kolejna księżniczka na forum sie szykuje ;) miłego wypoczynku na feriach

Bulkaasia to faktycznie moze lepiej sie zdecydować na zabieg jeśli diagnoza sie potwierdzi, 70% szans na przeżycie dwójki to naprawdę bardzo dużo.

Kasia831 moj synek ma na imię Mateusz :p

Dzięki dziewczyny odnośnie tsh, u mnie przed ciąża było w normie, teraz tak skoczyło ale jest na granicy cały czas

reklama
Kasia_831 powiem Ci, że pasemka będę robiła tam pierwszy raz ;) bo wcześniej chodzilam gdzie indziej długo super robiły dopóki nie okazało się ze pod spodem miałam dziury nie zrobionych pasemek.

Do góry