reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Nika gratuluje udanej wizyty i synka.
Bulkasia jezeli trzeba niech szybko dzialaja
Aga super wiesci to teraz juz tylko urlopowac sie na maxa

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

U nas będzie Kuba nie jest oryginalnie, ale nam się podoba i jakbym wcześniej przeczuwała że będzie chłopiec, zakupiłam sporo ciuszków z Kubusiem Puchatkiem

W weekend teściowa opowiadała mi o synowej jej przyjaciółki, że 5 lat leczyła się, bo nie mogła zajść w ciążę, kasy wydali jak na nowe auto z salonu i wreszcie trafiła na jakiegoś mądrego lekarza, który jako pierwszy zbadał jej tarczycę! I okazało się że tu był problem, 2 tyg temu urodziła zdrowego bobasa:-)

Ja piję kawę taką delikatną z mlekiem chyba 2 czy 3 razy w tyg. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży bobas źle reagował na nią, zobaczymy jak teraz będzie.
Niemieckiego znam tylko podstawy, nie lubię tego języka:-p
Ubranek jeszcze nie kupuję, mam mnóstwo po synu, poza tym myślę, że to stanowczo za wcześnie.
Boże, tak się najadłam słodkiego, że chyba umrę:-p
Też słonecznie i ciepło u mnie było, oby to już przedwiośnie:blink:
Wieczorem Forest Gump o 20 na tvn 7 , lubięęę :-) :)

Mnie też się Kuba podoba ale mojego trudno przekonać, nic mu nie pasuje. AAA i jeszcze Mateusz mi się podoba.

Co do kawy to pytałam ponieważ jak miałam raz robiony skan po kawie i mały był taki ruchliwy to miał wtedy tętno 153. Lekarka powiedziała, że mieści się w normie bo jest jakoś od 113-160 ale ja się przestraszyłam trochę , że mu trochę dokopałam tą kawą bo tętno było w tej górnej granicy.

Aga gratuluję córeczki :D

Co do kawy to dziś się skusiłam czytają wasze posty ;) Pije tylko latte i taką sobie zrobiłam. Ostatnio piłam z 3 tyg temu. Przed ciąża dwa razy dziennie.

a tak z innej beczki, czy któraś z Was zna niemiecki??:D
Wiesz co, uczyłam się długo (12 lat), ale pewnie sporo zapomniałam, bo i jakoś kontaktu jako takiego nie mam [emoji6]. A w czym problem?
A tak wogole to pijecie kawkę? Bo ja chyba właśnie dziś zrobię sobie latte... inaczej będę chodzić jak zombi...

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Od tygodnia co 2-3 dni sobie słabą z mlekiem strzele.

Właśnie... Jadąc do Jeleniej nadrabialam 80 postów z wczoraj..
I właśnie... Wendy, Lilith - sumienia nie macie, Małpy Wy jedne, takie cudne bezowe pyszności wstawiacie (ja wiem, że Wy to z dobroci dla Maziajki), że... 2/3 drogi słabo mi było [emoji14][emoji14]! I po pierwszej wizycie u dr, od razu cukiernie zaliczylismy [emoji14]

Aga gratulacje!!! Kolejna księżniczka na forum sie szykuje ;) miłego wypoczynku na feriach

Bulkaasia to faktycznie moze lepiej sie zdecydować na zabieg jeśli diagnoza sie potwierdzi, 70% szans na przeżycie dwójki to naprawdę bardzo dużo.

Kasia831 moj synek ma na imię Mateusz :p

Dzięki dziewczyny odnośnie tsh, u mnie przed ciąża było w normie, teraz tak skoczyło ale jest na granicy cały czas

reklama
Kasia_831 powiem Ci, że pasemka będę robiła tam pierwszy raz ;) bo wcześniej chodzilam gdzie indziej długo super robiły dopóki nie okazało się ze pod spodem miałam dziury nie zrobionych pasemek.

Do góry