reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga super gratuluję dziewczynki :)

Megan trzymam kciuki żeby się pokazało co będzie :)

Pogoda piękna właśnie idę na spacer i do fryzjera się umówić :)

reklama
Aga super gratuluję dziewczynki :)

Megan trzymam kciuki żeby się pokazało co będzie :)

Pogoda piękna właśnie idę na spacer i do fryzjera się umówić :)
Ewella zawsze chodzisz do tego samego fryzjera?
Bo ja mam jednego od 8 lat i ostatnio jak oglądałam jeden z tych programów fryzjerskich, gdzie to robią rewolucje facet powiedział, że to zle, że się chodzi tylko do jednego bo wciąż wygląda się tak samo. No i mnie tknęło, że faktycznie, nawet gdy im pokazuję jakie chcę cięcie to i tak zawsze robią mi tak samo, nic innego. Chyba tym razem zmienię...:)

Aga, Nika999 gratuluje udanych wizyt ...i dzieciątek :)

Aga - to przyjemności na feriach i dużo odpoczynku ( bo jak dobrze kojarzę to dziś wyjeżdżacie:)
A córka się cieszy na siostrę ?

dziewczyny te które maja wysoki poziom tsh- przy jakim wyniku Wam cos lekarz przepisywał na to? u mnie wynik 2,4 norma w ciazy do 2,5 i sie zastanawiam czy cos mi przepisze...
Truskawka89 ja juz bralam euthyrox przed ciążą ale tylko 25 ,jak zaszłam w ciaze to podskoczyl mi do 3,5 i brałam 50,zbilam do 1,2 ale znów mi skoczył do 2,9 i wtedy zwiększyła mi dawke do 75 i musze zrobić znów wyniki

Jenny - dziękuje :-).
Tak dobrze pamiętasz - generalnie ferie były z prenatalnymi powiązane, bo ustaliłam sobie badania w Jeleniej Górze, a feriujemy w Karpaczu (więc rzut beretem).
Jaga chciała siostrę, My z M, chcieliśmy parke, ale imię mieliśmy od początku dla dziewczynki wybrane, więc to chyba przewazylo. Gdyby był chłopiec, to dopiero teraz zaczelibysmy gdybac nad imieniem [emoji1]

Ja już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)

Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)

Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)
Gratuluje!!! u Nas też chłopiec potwierdzony w 17 tc

My też od razu po wizycie wpadliśmy na małe zakupy odzieżowe :)
Macie już jakieś typy imion obrane?

Kawkę i ja zaczęłam pić od 18 tygodnia, wcześniej w ogóle nie miałam ochoty, wręcz przeciwnie

dziewczyny te które maja wysoki poziom tsh- przy jakim wyniku Wam cos lekarz przepisywał na to? u mnie wynik 2,4 norma w ciazy do 2,5 i sie zastanawiam czy cos mi przepisze...
Ja miałam problem z tsh odkąd zaczęliśmy się starać o dzidzie, przy wyniku 3,7 dawka euthyrox 25, poźniej 50, a w ciąży 75 plus raz w tyg 100, teraz tsh na poziomie 2

moja koleżanka przez tarczyce nie mogła zajść w ciążę przez 5 lat. A jak zaskoczyła to problem z tarczycą zniknął.. i drugie dzieciątko już łatwo poczęli i w dalszym ciągu nie musi już nic na to brać.

reklama
U mnie straszne nudy. Jutro wynurze się z domku na miasto to pokrece się po sklepach. Dzwonił rano mój ginek i wizytę przełożył na 23. Już nie mogę się doczekać podglądu bobasa. :)

Bulkaasia będzie dobrze nie ma innej możliwości .

Aga gratuluję dziewczynki!!! Przyznam się że marzy mi się dziewuszka ...

Ewella90 ja dzisiaj też umawialam się do fryzjera:) w poniedziałek idę. Moja fryzjerka też w ciąży. Będę musiała szukać innej za jakiś czas. Mój ulubiony fryz to irokez ale miesiąc temu zrobiłam sobie grzeczna fryzurę i przyznam się że bardzo źle się czułam. . .
Idzie wiosna . Jupi !!!

Kasia 831 zmieniaj fryzjera. Zmiany są nam potrzebne:)

Do góry