reklama
Ewella zawsze chodzisz do tego samego fryzjera?Aga super gratuluję dziewczynki
Megan trzymam kciuki żeby się pokazało co będzie
Pogoda piękna właśnie idę na spacer i do fryzjera się umówić
Bo ja mam jednego od 8 lat i ostatnio jak oglądałam jeden z tych programów fryzjerskich, gdzie to robią rewolucje facet powiedział, że to zle, że się chodzi tylko do jednego bo wciąż wygląda się tak samo. No i mnie tknęło, że faktycznie, nawet gdy im pokazuję jakie chcę cięcie to i tak zawsze robią mi tak samo, nic innego. Chyba tym razem zmienię...
aha83
kwietniówka '09
Truskawka89 ja juz bralam euthyrox przed ciążą ale tylko 25 ,jak zaszłam w ciaze to podskoczyl mi do 3,5 i brałam 50,zbilam do 1,2 ale znów mi skoczył do 2,9 i wtedy zwiększyła mi dawke do 75 i musze zrobić znów wynikidziewczyny te które maja wysoki poziom tsh- przy jakim wyniku Wam cos lekarz przepisywał na to? u mnie wynik 2,4 norma w ciazy do 2,5 i sie zastanawiam czy cos mi przepisze...
Jenny - dziękuje :-).
Tak dobrze pamiętasz - generalnie ferie były z prenatalnymi powiązane, bo ustaliłam sobie badania w Jeleniej Górze, a feriujemy w Karpaczu (więc rzut beretem).
Jaga chciała siostrę, My z M, chcieliśmy parke, ale imię mieliśmy od początku dla dziewczynki wybrane, więc to chyba przewazylo. Gdyby był chłopiec, to dopiero teraz zaczelibysmy gdybac nad imieniem [emoji1]
Tak dobrze pamiętasz - generalnie ferie były z prenatalnymi powiązane, bo ustaliłam sobie badania w Jeleniej Górze, a feriujemy w Karpaczu (więc rzut beretem).
Jaga chciała siostrę, My z M, chcieliśmy parke, ale imię mieliśmy od początku dla dziewczynki wybrane, więc to chyba przewazylo. Gdyby był chłopiec, to dopiero teraz zaczelibysmy gdybac nad imieniem [emoji1]
martac88
Zaciekawiona BB
Gratuluje!!! u Nas też chłopiec potwierdzony w 17 tcJa już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)
Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)
Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)
My też od razu po wizycie wpadliśmy na małe zakupy odzieżowe
Macie już jakieś typy imion obrane?
Kawkę i ja zaczęłam pić od 18 tygodnia, wcześniej w ogóle nie miałam ochoty, wręcz przeciwnie
martac88
Zaciekawiona BB
Ja miałam problem z tsh odkąd zaczęliśmy się starać o dzidzie, przy wyniku 3,7 dawka euthyrox 25, poźniej 50, a w ciąży 75 plus raz w tyg 100, teraz tsh na poziomie 2dziewczyny te które maja wysoki poziom tsh- przy jakim wyniku Wam cos lekarz przepisywał na to? u mnie wynik 2,4 norma w ciazy do 2,5 i sie zastanawiam czy cos mi przepisze...
reklama
Inka1985
Fanka BB :)
U mnie straszne nudy. Jutro wynurze się z domku na miasto to pokrece się po sklepach. Dzwonił rano mój ginek i wizytę przełożył na 23. Już nie mogę się doczekać podglądu bobasa.
Bulkaasia będzie dobrze nie ma innej możliwości .
Aga gratuluję dziewczynki!!! Przyznam się że marzy mi się dziewuszka ...
Ewella90 ja dzisiaj też umawialam się do fryzjera w poniedziałek idę. Moja fryzjerka też w ciąży. Będę musiała szukać innej za jakiś czas. Mój ulubiony fryz to irokez ale miesiąc temu zrobiłam sobie grzeczna fryzurę i przyznam się że bardzo źle się czułam. . .
Idzie wiosna . Jupi !!!
Kasia 831 zmieniaj fryzjera. Zmiany są nam potrzebne
Bulkaasia będzie dobrze nie ma innej możliwości .
Aga gratuluję dziewczynki!!! Przyznam się że marzy mi się dziewuszka ...
Ewella90 ja dzisiaj też umawialam się do fryzjera w poniedziałek idę. Moja fryzjerka też w ciąży. Będę musiała szukać innej za jakiś czas. Mój ulubiony fryz to irokez ale miesiąc temu zrobiłam sobie grzeczna fryzurę i przyznam się że bardzo źle się czułam. . .
Idzie wiosna . Jupi !!!
Kasia 831 zmieniaj fryzjera. Zmiany są nam potrzebne