reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkaasia, tulę do serducha...
Zobaczysz, że będzie wszystko dobrze, ba! Musi być!!!
Kurcze, nie znam się, ale różnica nie wydaje się być duża...

reklama
Bulkaasia wszystkie tu trzymamy mocno kciuki za Was :*:*:*

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Jestem po wizycie, trzymali mnie 4h. Usg miałam 3 robione przez 3 lekarzy i okazało się, że mamy Zespół przetoczenia krwi między płodami. Jedna waży 238g a druga 197g. Za tydzień kolejne usg, jak się pogorszy to czeka mnie operacja rozdzielenia dzieci w brzuchu laserem.
Jestem załamana i łzy lecą... :-( :(
Kochana wszystki bedzie dobrze!! Jestesmy z toba. [emoji8] [emoji8] [emoji8] trzymaj sie.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkasiaa jeju, tule Cie mocno...na szczescie lekarze to wykryli, na pewno bedzie dobrze! dobrze ze jestes pod profesjonalna opieka. Modle sie zeby wszystko bylo w porzadku z dzidziusiami i zeby okazalo sie, ze zabieg nie bedzie konieczny.

reklama
Do góry