Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wszystki bedzie dobrze!! Jestesmy z toba. [emoji8] [emoji8] [emoji8] trzymaj sie.Jestem po wizycie, trzymali mnie 4h. Usg miałam 3 robione przez 3 lekarzy i okazało się, że mamy Zespół przetoczenia krwi między płodami. Jedna waży 238g a druga 197g. Za tydzień kolejne usg, jak się pogorszy to czeka mnie operacja rozdzielenia dzieci w brzuchu laserem.
Jestem załamana i łzy lecą...
Okolo 80% na przezycie maja obie wiec glowa do góry [emoji8] odpoczywaj ja przed zabiegiem lerzalam w szpitalu zeby odciazyc mnie jak najbardziej ale na zabieg lecielismy 3 samolotami i 4 dni później wracaliśmy tez 3 i wszystko jest ok [emoji4]Tak, mogą umrzeć