reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczny :)

Ja Wam zycze miłego dnia, trzymie kciuki za Wasze dziejejsze wizyty i wszytkim życzę dobrego samopoczucie :)
Ja aktualnie mam zachcianki na lody :) Wczoraj mój maż o 20 leciał do sklepu :) Na szczęście były:)

Witam się i ja [emoji5]

Bułkaasiu - Kochana, wierzę, że wszystko będzie dobrze - bo innej opcji nie ma prawa być . Jesteście z Dziewczynkami w dobrych rękach, dodatkowo My tutaj zbiorowo trzymamy za Was kciuki, także bądź dobrej myśli [emoji8]

Nika, Megann [emoji110][emoji110]

Ja już jestem pod gabinetem.. I zaczynam stresa łapać.

Hejka :-) ja juz po tourne biedronka, rossman i miesny witam sie ze sniadaniem.

Aga trzymam kciuki daj od razu znac!

Bulkasia a czy lekarze mowil cos o rokoeaniach?

Eweella spokojnie zamiast pieniedzy wydawac na usg kup sobie cos ladnego albo dziecku.Skoro nic sie nie dzieje nie swiruj mala:p

Megan ,Nika kciuki!!

A mi sie juz kapusta na golabki gotuje zyczenie moich chlopow:p
Wieczorem ide z przyjaciolka na randke do kina:D moj nie lubi kina:p

010igov35ye70zfx.png

Dziekuje dziewczyny za kciuki i wzajemnie [emoji110][emoji8] moja wizyta zostala przelozona na godz 15 bo lekarz musial zostać na bloku operacyjnym i sie spóźni do przychodni[emoji14]takze dojechalam wlasnie do pracy i zleci :D
Czekam na wiesci od Was :D

Maziajka i znowu trafiasz w moje dzisiejsze smaki :D mm ale bym zjadla takiego gołąbka od mamy z sosikiem pomidorowym [emoji19][emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka na co do kina? Ja idę w niedziele z koleżankami na Greya :-D

Nika kciuki!

Aga będzie dobrze :-))

Ja też mam lody w zamrażalniku ale jutro idę na test obciążenia glukoza wiec dzis unikam słodyczy :p

Leze teraz i czuje jak kopie, codziennie więcej :) ewella90 na pewno z dnia na dzień poczujesz pewniejsze kopniaczki i sie uspokoisz :)

reklama
Cześć:)
Coś ostatnio mi się ciężko usypia, 1000 myśli na sekundę i nie mogę usnąć i wstaję taka zrąbana...

Maziajka ale bym zjadła tych gołąbkow... mniamm...najlepsze robi moja babcia tylko jeden minus - tłusto:/ kiedyś tak się strułam u niej tymi golabkami , że nie mogłam do domu dojechać i haftowałam po drodze :D

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry