reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczny :)

Ja Wam zycze miłego dnia, trzymie kciuki za Wasze dziejejsze wizyty i wszytkim życzę dobrego samopoczucie :)
Ja aktualnie mam zachcianki na lody :) Wczoraj mój maż o 20 leciał do sklepu :) Na szczęście były:)

Witam się i ja [emoji5]

Bułkaasiu - Kochana, wierzę, że wszystko będzie dobrze - bo innej opcji nie ma prawa być . Jesteście z Dziewczynkami w dobrych rękach, dodatkowo My tutaj zbiorowo trzymamy za Was kciuki, także bądź dobrej myśli [emoji8]

Nika, Megann [emoji110][emoji110]

Ja już jestem pod gabinetem.. I zaczynam stresa łapać.

Hejka :-) ja juz po tourne biedronka, rossman i miesny witam sie ze sniadaniem.

Aga trzymam kciuki daj od razu znac!

Bulkasia a czy lekarze mowil cos o rokoeaniach?

Eweella spokojnie zamiast pieniedzy wydawac na usg kup sobie cos ladnego albo dziecku.Skoro nic sie nie dzieje nie swiruj mala:p

Megan ,Nika kciuki!!

A mi sie juz kapusta na golabki gotuje zyczenie moich chlopow:p
Wieczorem ide z przyjaciolka na randke do kina:D moj nie lubi kina:p

010igov35ye70zfx.png

Dziekuje dziewczyny za kciuki i wzajemnie [emoji110][emoji8] moja wizyta zostala przelozona na godz 15 bo lekarz musial zostać na bloku operacyjnym i sie spóźni do przychodni[emoji14]takze dojechalam wlasnie do pracy i zleci :D
Czekam na wiesci od Was :D

Maziajka i znowu trafiasz w moje dzisiejsze smaki :D mm ale bym zjadla takiego gołąbka od mamy z sosikiem pomidorowym [emoji19][emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka na co do kina? Ja idę w niedziele z koleżankami na Greya :-D

Nika kciuki!

Aga będzie dobrze :-))

Ja też mam lody w zamrażalniku ale jutro idę na test obciążenia glukoza wiec dzis unikam słodyczy :p

Leze teraz i czuje jak kopie, codziennie więcej :) ewella90 na pewno z dnia na dzień poczujesz pewniejsze kopniaczki i sie uspokoisz :)

reklama
Cześć:)
Coś ostatnio mi się ciężko usypia, 1000 myśli na sekundę i nie mogę usnąć i wstaję taka zrąbana...

Maziajka ale bym zjadła tych gołąbkow... mniamm...najlepsze robi moja babcia tylko jeden minus - tłusto:/ kiedyś tak się strułam u niej tymi golabkami , że nie mogłam do domu dojechać i haftowałam po drodze :D

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry