reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wchodze jeszcze przed spaniem a tu takie pysznosci:o lilith szkoda ze sie nie da przez ekran tel przesłać kawałka mmm [emoji7]

Bulkasia - matko ..trzymaj sie tam :* bedzie wszystko dobrze ! Musi byc !!!:* masz tu tłum brzuchatek trzymających podwójnie kciuki [emoji110][emoji123] [emoji173]

No to lece spać :) sie chociaż wyspie bo wizyta na 12 wiec po niej dopiero jade do pracy :D takze dzien pewnie zleci[emoji14]do jutra i spijcie dobrze :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulkaasia musi być dobrze, u mojej przyjaciółki również przy bliźniakach był ten syndrom i udało jej się szczęśliwie bez operacji donosic do 34 tygodnia i miesiąc temu chłopaki kończyli roczek, także bądź dobrej myśli, tule i trzymam kciuki

Dzień dobry :)

Megan, Aga - trzymam kciuki za wizyty!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Bulkaasia trzymam kciuki za Was :*

Alex_87 dziękuję, minął spokojnie cały dzień byłam zajęta czymś :) dzisiaj się umowie prywatnie na usg moze bedzie wolny termin na ten tydzien jeszcze, bo muszę sprawdzić czy jest wszystko ok.

Megan, Aga kciuki za wizyty :)

Hej dziewczyny
Lilith ale mi zrobiłas smaka!!! Mniam, uwielbiam torcik bezowy i juz od jakiegos czasu zabieram sie za zrobienie, tylko najlepszy jest ze swiezymi owocami typu malinki, jagody, a te z supermakrety nie sa za dobre o tej porze roku ehhh...
A co do garnka to nie wiem ile ma pojemnosci, chyba 3 litry bo jest malutki, powiem szczerze ze kupiłam głownie do gotowania ziemniakow, a pozniej sie okazało, ze w nim takie cuda mozna gotowac, wiec napewno za niedługo kupie wiekszy na jakies imprezki rodzinne.

Aga ja chodze za zegarkiem, bo uwielbiam zegarki generalnie, moj ulubiony sie zepsuł kilka dni temu i postanowiłam zakupic nowy, na razie odkładam kase, za niecały miesiac mam urodziny, wiec licze, ze maz sie dołozy i kupie taki wymarzony :)

Bulkaasia ojjj mam nadzieje, ze sie ta diagnoza nie potwierdzi :(:(:( trzymam kciuki za Twoje dziewczynki, oby wszystko bylo jednak dobrze....

Dzień dobry:)

@ewella90 a cos się dzieje ze chcesz usg?? Może przeoczyłam jesli pisalas :*

Kciuki za wizyty! Megan i Aga :)

Ja chciałam przygód to miałam. Wczoraj moj pieseł postanowił rozwalić zabawkę i zanim sie obejrzałam zjadl dosc spora część - moj luby sie wkurzyl (a to bylo po calej tej akcji ze chce wyjść na randkę :D) bo nasz pies kiedys miał wycinany kamień z jelita bo mu sie zatrzymal a ta zabawkę ja mu dalam z tekstem ze przeciez go pilnuje;) wiec o 22 byliśmy u weta wywolac wymioty.

Hm.. Tak się zastanawiamy jak będzie dziecko, kogo trzymać w kojcu ;D

pumelova moj pies tez zjada rozne dziwne rzeczy, a pozniej wymiotuje, ogolnie mamy cos takiego jak kompostownik na ogrodku (gnojownik potocznie) gdzie wyrzucamy np. stary chleb, zgniłe warzywa itp, popiół, nasze psy uwielbiaja tam siedziec i to wyjadac, smieje sie, ze karmy ponizej 200 zł nie zjedza, ale z gnoju wyjedza nawet ten popiół ;p

Dziewczyny ja mialam dzis taki cudowny realistyczny sen, sniło mi sie, ze urodziłam juz coreczke, była taka piekna, miala geste brazowe włosy i sliczna buzie, w tym snie karmiłam ja schabowym z ziemniaczkami, bo stwierdzilam, ze to bardziej pozywne niz mleko haha :)

Pumelova nie wszystko ok, ale jeszcze 2tyg do wizyty i się stresuje czy jest dobrze :) ale może zaraz przejdzie bo coś mi tak po prawej stronie od rana jak zjadlam śniadanie puka, może to wkoncu dzidzius, liczę na to :D

Truskawka super sen, takie realistyczne i pozytywne sny są najlepsze aż później się nie chce wstawać tylko spać żeby się dalej to śniło :)

reklama
pumelova moj pies tez zjada rozne dziwne rzeczy, a pozniej wymiotuje, ogolnie mamy cos takiego jak kompostownik na ogrodku (gnojownik potocznie) gdzie wyrzucamy np. stary chleb, zgniłe warzywa itp, popiół, nasze psy uwielbiaja tam siedziec i to wyjadac, smieje sie, ze karmy ponizej 200 zł nie zjedza, ale z gnoju wyjedza nawet ten popiół ;p

Dziewczyny ja mialam dzis taki cudowny realistyczny sen, sniło mi sie, ze urodziłam juz coreczke, była taka piekna, miala geste brazowe włosy i sliczna buzie, w tym snie karmiłam ja schabowym z ziemniaczkami, bo stwierdzilam, ze to bardziej pozywne niz mleko haha :)
Noo ogródek to kopalnia smakolykow :) moj pies najbardziej lubi szyszki. Ale kompostownika akurat nie mamy. ;-) piękny sen!

@ewella90 na pewno jest wszystko dobrze :))

Do góry