aha83
kwietniówka '09
Lilith gratuluję, super to jak narazie chyba Twoja córeczkę powitamy na forum pierwszą [emoji6] bo wszystkie mamuśki mają donosic pięknie swoje dzidzie, bez gadania [emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z czystej ciekawości- jak mąż reaguje na to że rzadko chodzisz w obrączkę? Póki byłam na studiach jeszcze to notorycznie byłam bez, dopiero na weekend zakładałam jak jechałam do niego i teraz jak nie założę to kręci nosem... Też tak miałaś? Jakoś to zaakceptował czy od początku to nie był problem? Bo zastanawiam się jak z moim gadać że to nie zbrodnia a mi często tak wygodniejAga męża mam dobrego i kocham go bardzo...To ja jestem ta gorsza. Wiecznie się czepiam i warcze
za biżuteria nie przepadam. Nawet obrączkę rzadko zakładam. Za to uwielbiam perfumy ale w ciąży przeszkadzają i nie używam .
Lilith trzymam kciuki, żeby z łożyskiem było ok.
Mam nadzieje, ze widać
Taka jestem zadowolona z wizyty dzus!!
Termin Cc: 13.06. Na 9.00 wtorek
Oddałam krew na tsh, na wyniki z zeszłego piatku czekam do końca tego i zobaczę jak wątroba i żelazo.
Zalatwiony scan na 28tydzień ciąży, plus sprawdzanie szyjki wtedy.
Scan kolejny z lozyskiem na 3.5 i również sprawdzanie szyjki.
Normalna wizyta w kwietniu z konsultantka a tak to dzwonić do sekretary.
Położna to inna sprawa
Ale..
Z tym lozyskiem, to mimo iż położenie niskie z lewej to i tak mam ryzyko wrosniecia.. Myślałam, że nie a tu taka wiadomość.. Z synem dopiero w 36 się unioslo i pokazało, że nie wroslo.. Inaczej juz by mnie zostawili.. Bo może być tak, że macica do usunięcia.
Jest któraś z Was, która ma niskie po 20 stwierdzone i jest po Cc??
Jeszcze jestem z dwoma bliznami..
Ale ogólnie nastawienie super.
Jestem megaaaaa zadowolona.
Dlatego tak byle jak odpisalam, wybaczcie
Z czystej ciekawości- jak mąż reaguje na to że rzadko chodzisz w obrączkę? Póki byłam na studiach jeszcze to notorycznie byłam bez, dopiero na weekend zakładałam jak jechałam do niego i teraz jak nie założę to kręci nosem... Też tak miałaś? Jakoś to zaakceptował czy od początku to nie był problem? Bo zastanawiam się jak z moim gadać że to nie zbrodnia a mi często tak wygodniej